Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αχχχχχ ήρθε επιτέλους. Raf σώσε με γιατί θα με τρελάνουν Λέω να πάω στην coolermaster και άσε τους να μετατοπίζουν το θέμα στο νέο pc Εσυ εθεσες το θεμα με το νεο Pc.εμεις με τον γιατρο μιλουσαμε για το παλιο και για τις Noctua.ε γιατρε?θα μας βγαλει και τρελους σημερα?????????
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εσυ εθεσες το θεμα με το νεο Pc.εμεις με τον γιατρο μιλουσαμε για το παλιο και για τις Noctua.ε γιατρε?θα μας βγαλει και τρελους σημερα????????? Αφού γε είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ NOCTUA
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ρε δέν με χέζετε λέω εγώ :P :P Εγώ μία ερώτηση θα κάνω μόνο, Κάρμεν στο νέο pc δέν πήρες τις vengeance? Αφού γε είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ NOCTUA Αι γειά σου, ποιός είναι λάθος?
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ρε δέν με χέζετε λέω εγώ :P :P Εγώ μία ερώτηση θα κάνω μόνο, Κάρμεν στο νέο pc δέν πήρες τις vengeance? ναι
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ναι Ε ωραία λοιπόν και εγώ συνέχισα την κουβέντα με το νέο pc οπότε δέν έκανα κανένα λάθος
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πω χάθηκα εντελώς :lol: Δες την Xigmatek άλλα δεν πρέπει να χωραει στο κουτί σου
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αφού γε είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ NOCTUA Χμμμμ ναι ειπα για την Νoctua για πλακα.εξου και τα smilies. σιγα μην σου προτεινα την noctua σοβαρα σε τετοια τιμη για τον dell χωρις Overclock. Ρε χαθηκαμε λεμε. Απλα ξεχασα οτι εχει παρει ηδη της vengeance και τις εχει.........Για το καινουργιο Pc μιλαω.κουβεντα καναμε ρε σεις μιας και σε αυτο το thread κατεληξες στην tx3 λογικα μιας και ειναι η καλυτερη λυση. Ε ωραία λοιπόν και εγώ συνέχισα την κουβέντα με το νέο pc οπότε δέν έκανα κανένα λάθος Αρα η καρμεν μας μπερδεψε που δεν καταλαβε την κουβεντα.......ετσι δεν ειναι?εμεις μια χαρα τα λεγαμε.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πω χάθηκα εντελώς :lol: Δες την Xigmatek άλλα δεν πρέπει να χωραει στο κουτί σου δεν χωράει με τίποτα raf Χμμμμ ναι ειπα για την Νoctua για πλακα.εξου και τα smilies. σιγα μην σου προτεινα την noctua σοβαρα σε τετοια τιμη για τον dell χωρις Overclock. Ρε χαθηκαμε λεμε. Απλα ξεχασα οτι εχει παρει ηδη της vengeance και τις εχει.........Για το καινουργιο Pc μιλαω.κουβεντα καναμε ρε σεις μιας και σε αυτο το thread κατεληξες στην tx3 λογικα μιας και ειναι η καλυτερη λυση. Αρα η καρμεν μας μπερδεψε που δεν καταλαβε την κουβεντα.......ετσι δεν ειναι?εμεις μια χαρα τα λεγαμε. Ασε μας γε φίλε
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δεν χωράει με τίποτα raf Εχει και backplate λέμεεεεεεεεεεε
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πάνε στην Cooler Master Hyper TX 3 να τελειώνεις γιατί θα τρελαθείς
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ασε μας γε φίλε Διακρινω εναν τονο επιθετικοτητας?τι εγινε,κοιμηθηκαμε νωρις χθες βραδυ???
crossfiregr1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλά μιλάμε τα έχετε κάνει αχταρμά οι τελευταίες 5 σελίδες δεν βγάζουν νόημα. Πάρε την CM να ξεμπερδεύεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.