NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γειά σε όλους, εδώ και 2 μέρες έιχα ένα πρόβλημα με το PC μου καθώς ΜΟΝΟ μετά από restart (και οχι κανονικό boot) το PC παρόλο που άνοιγε φαινομενικά, δεν έκανε το μπιπ του BIOS και δεν άνοιγε η οθόνη και για να "νιώσει" έπρεπε να το κλείσω από το τροφοδοτικό και να περιμένω λίγο για να το ανοίξω και να δουλέψει κανονικά. Αυτό που έκανα ήταν να βγάλω τα 2 sticks της RAM μου και να τα δοκιμάσω ένα ένα σε κάθε slot, όλα δουλεύουν κανονικά σε όλα τα slots και τέλος έβαλα ξανά και τα 2 sticks χωρίς πλέον να έχω κανένα πρόβλημα. Έχω ακούσει πως η RAM τρώνε κάτι τέτοια κολλήματα που και που. Το θέμα είναι οτι πλέον χρειάζομαι νέα RAM ή απλά ήταν ένα κόλλημα και πέρασε? Η RAM μου είναι 2x2 Kingston DDR2 - 800MHz Ευχαριστώ πολύ!
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Τρέξε ένα bootable memtest (τουλάχιστον ένα 4ώρο) για να σιγουρευτείς αν υπάρχει πρόβλημα η όχι...!
Neo106 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Κανε bios update και ελεγχο ολων των μνημων με memtest για ενα 12ωρο τουλαχιστον.
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ελεγχο ολων των μνημων με memtest για ενα 12ωρο τουλαχιστον Σιγά μην το κάνει και για κανα μήνα..! 4ώρες είναι αρκετές..
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σιγά μην το κάνει και για κανα μήνα..! 4ώρες είναι αρκετές.. Καλά μη το γελάς Το είχα ξεχάσει σε ένα Pc Στη δουλειά κάπου 7 μέρες :lol: Ναι 4-5 ώρες φτάνουν
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το είχα ξεχάσει σε ένα Pc Στη δουλειά κάπου 7 μέρες Έκανες να πας 7 μέρες στην δούλευα κ αυτό έτρεχε μόνο του :devil: ...??
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έκανες να πας 7 μέρες στην δούλευα κ αυτό έτρεχε μόνο του :devil: ...?? xaxaxaxa ναιιιιιιιιιιιιιι
NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καταίβασα το memtest και το τρέχω μέσα από τα windows, δεν έκανα το bootable, έχει κάποια διαφορά? ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καταίβασα το memtest και το τρέχω μέσα από τα windows, δεν έκανα το bootable, έχει κάποια διαφορά? ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια! To bootable να κάνεις... Αν και νομίζω ότι με το βάλε βγάλε τις μνήμες έχεις λύσει το θέμα σου αλλά κάνε και το τεστ να είμαστε σίγουροι από αυτό το τομέα
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γενικά τα test πρέπει να τα τρέχουμε bootable και όχι μέσα από τα windows γιατί δεν τα ελέγχουν 100%
NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λοιπόν πριν λίγο μου το ξαναέκανε... Το άφησα λίγο, το άνοιξα, το έκανα restart και δούλευε πάλι κανονικά... Σκέφτομαι μήπως είναι οτι αναιβάζει θερμοκρασία ο CPU? Πριν 3-4 μέρες καθάρισα επιφανειακά τη ψύκτρα και έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει, ξέρει κανείς?
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λοιπόν πριν λίγο μου το ξαναέκανε... Το άφησα λίγο, το άνοιξα, το έκανα restart και δούλευε πάλι κανονικά... Σκέφτομαι μήπως είναι οτι αναιβάζει θερμοκρασία ο CPU? Πριν 3-4 μέρες καθάρισα επιφανειακά τη ψύκτρα και έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει, ξέρει κανείς? Θερμοκρασια με καμια παναγια, γιατι δεν υπαρχει περιπτοσει να τον αναβεις->να μην αναβει και να στωνει μετα απο restart και να ειναι θεροκρασια το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.