Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι νέα RAM?

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους,

εδώ και 2 μέρες έιχα ένα πρόβλημα με το PC μου καθώς ΜΟΝΟ μετά από restart (και οχι κανονικό boot) το PC παρόλο που άνοιγε φαινομενικά, δεν έκανε το μπιπ του BIOS και δεν άνοιγε η οθόνη και για να "νιώσει" έπρεπε να το κλείσω από το τροφοδοτικό και να περιμένω λίγο για να το ανοίξω και να δουλέψει κανονικά.

Αυτό που έκανα ήταν να βγάλω τα 2 sticks της RAM μου και να τα δοκιμάσω ένα ένα σε κάθε slot, όλα δουλεύουν κανονικά σε όλα τα slots και τέλος έβαλα ξανά και τα 2 sticks χωρίς πλέον να έχω κανένα πρόβλημα.

Έχω ακούσει πως η RAM τρώνε κάτι τέτοια κολλήματα που και που. Το θέμα είναι οτι πλέον χρειάζομαι νέα RAM ή απλά ήταν ένα κόλλημα και πέρασε?

Η RAM μου είναι 2x2 Kingston DDR2 - 800MHz

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
ελεγχο ολων των μνημων με memtest για ενα 12ωρο τουλαχιστον

Σιγά μην το κάνει και για κανα μήνα..!

4ώρες είναι αρκετές..

Δημοσ.

Σιγά μην το κάνει και για κανα μήνα..!

4ώρες είναι αρκετές..

Καλά μη το γελάς :lol:

Το είχα ξεχάσει σε ένα Pc Στη δουλειά κάπου 7 μέρες :lol: :lol: :lol:

Ναι 4-5 ώρες φτάνουν

Δημοσ.
Το είχα ξεχάσει σε ένα Pc Στη δουλειά κάπου 7 μέρες

Έκανες να πας 7 μέρες στην δούλευα κ αυτό έτρεχε μόνο του :devil: :devil: :devil: ...??

Δημοσ.

Έκανες να πας 7 μέρες στην δούλευα κ αυτό έτρεχε μόνο του :devil: :devil: :devil: ...??

xaxaxaxa ναιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσ.

Καταίβασα το memtest και το τρέχω μέσα από τα windows, δεν έκανα το bootable, έχει κάποια διαφορά?

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Καταίβασα το memtest και το τρέχω μέσα από τα windows, δεν έκανα το bootable, έχει κάποια διαφορά?

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

To bootable να κάνεις...

Αν και νομίζω ότι με το βάλε βγάλε τις μνήμες έχεις λύσει το θέμα σου αλλά κάνε και το τεστ να είμαστε σίγουροι από αυτό το τομέα

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγο μου το ξαναέκανε... Το άφησα λίγο, το άνοιξα, το έκανα restart και δούλευε πάλι κανονικά... Σκέφτομαι μήπως είναι οτι αναιβάζει θερμοκρασία ο CPU? Πριν 3-4 μέρες καθάρισα επιφανειακά τη ψύκτρα και έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει, ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγο μου το ξαναέκανε... Το άφησα λίγο, το άνοιξα, το έκανα restart και δούλευε πάλι κανονικά... Σκέφτομαι μήπως είναι οτι αναιβάζει θερμοκρασία ο CPU? Πριν 3-4 μέρες καθάρισα επιφανειακά τη ψύκτρα και έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει, ξέρει κανείς?

Θερμοκρασια με καμια παναγια, γιατι δεν υπαρχει περιπτοσει να τον αναβεις->να μην αναβει και να στωνει μετα απο restart και να ειναι θεροκρασια το προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...