NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου... Εδώ και λίγες μέρες όταν κάνω restart μόνο και οχι boot, το PC ανοίγει αλλά δε κάνει ούτε το μπιπ του BIOS και η οθόνη μένει κλειστή και πρέπει να το κλείσω από το τροφοδοτικό για να κλείσει. Δοκίμασα να αλλάξω τις μνήμες στα slots, έβαλα όλα τα sticks από μόνα τους, έκανα όλους του πιθανούς συνδιασμούς και δούλευε κανονικά, τέλος έβαλα και τις δυο μνήμες και δούλεψε κανονικά.. Πριν λίγο μετά από αρκετή ώρα λειτουργείας, το έκανα restart και έκανε πάλι τα ίδια... Αφού το ξανάνοιξα και μετά από περίπου 45' που ήταν ανοικτό δεν είχε κανένα πρόβλημα... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει??? Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ: Έγραψα το memtest σε ένα CD άλλα όταν κάνω boot δε μου το βρήσκει, είναι κάτι που δε κάνω/κάνω λάθος? ΥΓ2: Έχω κάνει ένα παρόμοιο θέμα για τις RAM μου και ένα στα Windows αλλά επειδή προφανός δεν είναι κάτι από αυτά, είπα να ανοίξω ένα εδώ, ελπίζω να μη πειράζει
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μετα ανοιξε αλλα 2 θεματα να λενε το ιδιο... :mrgreen: Δοκιμασες αλλο cpu ?(αν και δεν νομιζω, ολα τα τα περιμενεις)
NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δε μπορώ να βρω άλλο CPU... Ξαναλέω sorry που ανοίγω 2ο θέμα απλά δεν είναι θέμα RAM απ' οτι φένεται αλλά γενικά πρόβλημα hardware που δε μπορώ να εντοπίσω
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγω λεω οτι ειναι ή cpu ή mobo.... Ram αφου ειπες οτι δουλευουν μια μια αν δεν κανω λαθος στο αλλο θεμα...
NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ναι αλλά και οι δυο μαζί δουλεύουν πλέον (πλιν 1 φορά που είπα πιο πάνω), πως μπορώ να ελένξω αν είναι η MoBo ή το CPU, χώρις να δοκιμάσω με άλλα βέβαια?
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λογικα δεν θα δουλευουν και για πολυ... Για να τσεκαρεις μονο αν βαλεις ενα αλλο πχ ενος φιλου σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.