logitech Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 παιδια εγω καποτε που ειχα ενα αναλογο προβλημα με μια sapphire x1650pro πηρα το 8001112345 και με το κωδικο του προιοντος ρωτησα ποσα χρονια εγγυηση ειχε και μου ειπαν. Και στο service που την εδωσα απο μονη τους μου ειπαν οτι ειχε 3 χρονια αλλα τελικα η καρτασου απο οτι εψαξα εχει 3 χρονια εγγυηση Link πηγαινε εκει που λεει χαρακτηριστικα
alexisgt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τελικά μετά απο έλεγχο, με πήραν τηλ. και με ενημέρωσαν οτι διαπιστώθηκε όντως πρόβλημα και η καρτούλα θα αντικατασταθεί. Τι θα πρέπει να αναμένω σαν αντικατάσταση για να μη μου δώσουν κάτι χειρότερο..? (Προτιμώ σε nvidia)
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Φυσιολογικά θα σου την αντικαταστήσουν με μια ίδια αν υπάρχει σε απόθεμα η θα σου κόψουν ενα πιστωτικό να πάρεις μια άλλη κάρτα.
pano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τελικά μετά απο έλεγχο, με πήραν τηλ. και με ενημέρωσαν οτι διαπιστώθηκε όντως πρόβλημα και η καρτούλα θα αντικατασταθεί. Τι θα πρέπει να αναμένω σαν αντικατάσταση για να μη μου δώσουν κάτι χειρότερο..? (Προτιμώ σε nvidia) Mην δεχθείς τίποτα κάτω από gts450 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=GTS%20450 ,και με πιο τίποτα ακόμα κανά πιστωτικό γελοίο.
alexisgt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δηλαδή οι 520,430,440 που έχουν στο site τους, είναι υποδεέστερες απο την 8800 σε επιδόσεις? Μπορώ κάπως να το αποδείξω αυτό? Υπάρχει κάποιο site που να συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των καρτών?
pano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δηλαδή οι 520,430,440 που έχουν στο site τους, είναι υποδεέστερες απο την 8800 σε επιδόσεις? Μπορώ κάπως να το αποδείξω αυτό? Υπάρχει κάποιο site που να συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των καρτών? Nαι όλες αυτές που ανέφερες είναι υποδυέστερες. Υπάρχουν διάφορα sites π.χ http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card-game-performance-radeon-hd-6670,2935-7.html . Υ.Γ Την κάρτα πόσο την είχες αγοράσει;
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Επείσης να προσέξεις ότι σου δώσουν να είναι σε κλειστή συσκευασία , ώστε να αποφύγεις πράγματα από το stock house που μπορεί να χαλάσουν οποιαδήποτε στιγμή
ninos30 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 η αντικατασταση θα γινει βαση χαρακτηριστικων και οχι ποσο την ειχες αγορασει πριν 2 χρονια να ξερεις για να μην νευριασεις οπως το ειχα παθει εγω... επισης αν την 8800 τους την εδωσες χωρις συσκευασια και παρελκομενα τοτε η καινουρια που θα σου δωσουν θα ειναι επισης χωρις συσκευασια/παρελκομενα. και θα εχεις απο την αρχη αλλα 3 χρονια εγγυηση στην καρτα που θα σου δωσουν αρα και απο στοκ να ειναι και να βγει ελατωματικη δικο τους προβλημα. Δεν ισχύει αυτό που λες και σου έχω απαντήσει στο άλλο topic που λες τα ίδια.
alexisgt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πήγα σήμερα να παραλάβω την κάρτα και μου φέρνει ο τεχνικός σε ένα χαρτόκουτο του Πλαισίου μια άλλη 8800gt... (Πιθανότατα, ερχόμενη απο το stock του Πλαισίου..) Λέω, τι είναι αυτό..? Να μην τα πολυλογώ.. τελικά μετά απο παράπονα που έκανα, μου έδωσαν μια καινούργια gts450 απο το ράφι..
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πήγα σήμερα να παραλάβω την κάρτα και μου φέρνει ο τεχνικός σε ένα χαρτόκουτο του Πλαισίου μια άλλη 8800gt... (Πιθανότατα, ερχόμενη απο το stock του Πλαισίου..) Λέω, τι είναι αυτό..? Να μην τα πολυλογώ.. τελικά μετά απο παράπονα που έκανα, μου έδωσαν μια καινούργια gts450 απο το ράφι.. Σωστός... δεν λέει να ρισκάρεις σε πράγμα που δεν ξέρεις πόσο και πως έχει χρησιμοποιηθεί. Και αν καεί 1μήνα μετά το πέρας τις εγγύησεις? Δεν είναι τυχαίοπου σε προϊόντα από το stock δίνουν μόνο 6 μήνες εγγύηση
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πήγα σήμερα να παραλάβω την κάρτα και μου φέρνει ο τεχνικός σε ένα χαρτόκουτο του Πλαισίου μια άλλη 8800gt... (Πιθανότατα, ερχόμενη απο το stock του Πλαισίου..) Λέω, τι είναι αυτό..? Να μην τα πολυλογώ.. τελικά μετά απο παράπονα που έκανα, μου έδωσαν μια καινούργια gts450 απο το ράφι.. Πως τα καταφερες να το κανεις αυτο? σε ποιο καταστημα πηγες να ξερω ;p
alexisgt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πως τα καταφερες να το κανεις αυτο? σε ποιο καταστημα πηγες να ξερω ;p Ξεκαθάρισα τη θέση μου, οτι τη κάρτα που μου έδιναν δεν πρόκειτε να τη δεχτώ γιατί ήταν μεταχειρισμένη. Χρειάστηκε να μιλήσω με τον υπεύθυνο του service βέβαια, γιατί ο τεχνικός δεν μπορούσε να λάβει κάποια απόφαση για αλλαγή με άλλη κάρτα. (Φυσιολογικό.. Κι αυτός εντολές απο τους ανωτέρους του εκτελεί..) Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το επιθυμητό, αλλά η γνώμη μου πλέον είναι κάκιστη για το service τους... Αν είναι να σου δίνουν μεταχειρισμένο προϊόν... Να πρέπει να περιμένεις 40+ λεπτά για να μιλήσεις με τον υπεύθυνο... Ο οποίος μετά απο παράπονα να κάνει την "εξυπηρέτηση" να σου δώσει μια καινούργια, τότε...
qsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πρώτα από όλα,artefacts=95% υπερθέρμανση(ιδίως μετά από 2 χρόνια+ )πράγμα για το οποίο ευθύνεσαι εσύ ο ίδιος και δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση,μόνο με μεγάλη φασαρία θα βρεις το δίκαιο άδικο σου. μου χουν αλλαξει εβγα στο πλαισιο λογω artifacts χωρις να μου θιξουν το θεμα ζεστης με το ποσο του πιστωτικου ειχαμε βεβαια ενα θεμα και δεν ειναι θεμα ζεστης μιας και δεν ηταν καν ζεστη καρτα (7900gt) απο το ιδιο κουτι περασαν στη συνεχεια μια 8800gt (που υπαρχει ακομα ) , μια 4890 (πολυ ζεστη καρτα απο μονη της που τη πουλησα, αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα) και αυτη τη στιγμη εχω μεσα την 6950 χωρις θεματα θερμοκρασιων απλα καμια φορα οι καρτες χαλανε, δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινει λογω ζεστης Πήγα σήμερα να παραλάβω την κάρτα και μου φέρνει ο τεχνικός σε ένα χαρτόκουτο του Πλαισίου μια άλλη 8800gt... (Πιθανότατα, ερχόμενη απο το stock του Πλαισίου..) Λέω, τι είναι αυτό..? Να μην τα πολυλογώ.. τελικά μετά απο παράπονα που έκανα, μου έδωσαν μια καινούργια gts450 απο το ράφι.. καλα εκανες, απο την αλλη ακομα και απο στοκ να ηταν δε θα σου εδιναν κανονικη εγγυηση ? (οχι αυτη που θα σου εδιναν αν την επαιρνες απο το στοκ) αν σου εδιναν κανονικη εγγυηση και ιδιο προιον θεωρητικα δεν ειχες δικαιολογια να ζητησεις αλλη του κουτιου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα