Προς το περιεχόμενο

Κλεινει το πισι μονο οταν παιζουν παιχνιδια.

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι και πρωτη φωρα μου συμβαινει.μπορει να ειναι πακμαν μπορει να ειναι και crysis.το πισι με το που θα παει να ανοιξει παιχνιδι κλεινει.απο μονο του.αποτελειται απο

psu:fsp bluestorm 400

vga:gigabyte radeon hd5570 1gb

cpu:amd athlon x4 640 3ghz

ram:2x1gb ddr2 cellshock

δεν νομιζω οτι ειναι απο hardware ποιο πολυ απο τα windows κατι μου μυριζει.και να πω οτι εκανα φορματ πριν 2 μερες.

επεισης απο θερμοκρασιες ολα ειναι κρυα.

Δημοσ.

Το να κλείνει το pc σημαίνει 99% οτι είναι hardware.

αν ήταν θέμα με το λειτουργικό, θα κόλλαγε, θα σε πέταγε από το παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολα θα έσβηνε.

Θα κοίταζα προς τροφοδοτικό μεριά, μπας και δε φτάνει το ρεύμα όταν ζητάει πιό πολύ η vga.

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό ?

Δημοσ.

επεισης απο θερμοκρασιες ολα ειναι κρυα.

Όταν λες ότι όλα είναι κρύα από θερμοκρασίες, πως το είδες;

Ρωτάω γιατί ένας άλλος είχε βάλει θερμόμετρο σε μια usb θύρα και μέτρησε... (βέβαια δεν μας είπε αν ήταν σε μπροστινή usb ή πίσω!! :lol: :P).

Δημοσ.

Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι άλλαξες vga.

Τότε μπορεί να έχει πρόβλημα η νέα vga...

Φαντάζομαι δεν έχεις άλλο μηχάνημα να τη δοκιμάσεις.

Δημοσ.

nop ειναι απο το eshop.τωρα μου την βαλανε πριν 3 μερες το ειχα παει για επισκευη και μου ειπαν οτι ειχε την προηγουμενη καρτα οτι ειχει προβλημα και μου βαλανε αυτη.

Δημοσ.

σορρυ κιολας ΑΛΛΑ Μ@ΛΑΚΙΕΣ.ο επεξεργαστης μου ειναι engineering sample δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο.με το που ετρεξα το intel burn test εκλεισε κατευθειαν.οταν τον πηρα δεν ειχαν βαλει καν θερμοαγωγικη παστα.εαν παω εγω με καραμπινα θα φταιω?1 μιση μηνα τον περιμενα.1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ.

Δημοσ.

Σορρυ κιόλας αλλά θερμοκρασίες πως τσέκαρες και λες οτι ήταν και κρύο; (και μετά μιλάμε και για τους άλλους...)

Δημοσ.

κλειστο ολη την νυχτα ανοιγει για 30 δευτερολεπτα φορτωνει το παιχνιδι και μετα σβηνει.επεισης με easy tune 6.τα αλλα προγραμματα δεν δειχνουν τις σωστες πληροφοριες.αλλα τελικα ειναι θεμα θερμοκρασιων βαραει 1,5 v ο επεξεργαστης απο την μανα του.(εφτιαξα ενα αλλο ποστ)edit:βασικα εχω μπερδευτει ασχημα.απο την μια μου βγαζει amd athlon x4 640 και μολις παω να τρεξω παιχνιδι/ntel burn test σβηνει η πριν μου εβγαλε ενα σπανιο επεξεργαστη ο οποιος πεταγε 1,5 βολτ se intel burn test το μονο που εκανε ηταν να υπερθερμενετε και τελικα να κλεινει μετα απο λιγη ωρα.τι στο δ!αολο συμβενει?

Δημοσ.

Αυτο με το ονομα του επεξεργαστη που σου τον δειχνει οτι να'ναι,μπας και ειναι το cpuz που σου τα λεει αυτα?

εαν ναι τοτε εχεις καποια παλαιοτερη εκδοση και μαλλον εχεις ενεργοποιημενο το core unlocker της μητρικης(εαν εχει τετοιο πραγμα).

Edit:τωρα το ειδα το αλλο σου θεμα.οποτε ολα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...