dimkorinthos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Γεία σας παιδιά. Επειδή μου αρέσει το πινγκ πονγκ σκέφτηκα να αγοράσω ένα τραπέζι. Όως επειδή είναι πολυ ακριβά τα έτοιμα τραπέζια σκέφτηκα να φτιάξω ένα μόνος μου. Η ερώτησή μου είναι εξής: Τι ξύλο να χρησιμοποιήσω για την επιφάνεια του τραπεζιού ??? Έχω διαβάσει για μελαμίνη (γυαλιστερή) αλλά λένε πως δεν πέρνει φάλτσα το μπαλάκι. Εσείς τι μου προτείνετε ??? Καθε πρόταση ευπρόσδεκτη. :)
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μια χαρά φαλτσα παίρνει. Εγώ το εχω κάνει 2 κομμάτια (δεν θυμάμαι ακριβώς διαστάσεις να σου πω), πάνε κολλητα, μπαίνει το διχτακι..έτοιμο για παιχνιδι Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia
dimkorinthos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ωραία. Να σου πώ για κόντρα πλακέ ποια είναι η γνώμη σου ???
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω για κόντρα πλακε, με μελαμινη χοντρή έχει γίνει. Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλύτερα πήγαινε σε κόντρα πλακέ. Μην βάλεις γυαλυστερή επιφάνεια. Δεν θα είναι καθόλου καλό, και αισθητικά και πρακτικά.
bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Απο μελαμινη ειχε φτιαξει παλια ενας φιλος και ηταν μια χαρα Τα ποδια τι θα ειναι ? Σιδηροκατασκευη η απο ξυλο ?(απο περιεργεια ρωταω,δεν εχει σχεση φυσικα)
Alxnks Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Σιδηροκατασκευη = σταθερότητα και αντοχή. Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia
dimkorinthos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Επειδή θα είναι εσωτερικού χώρου λέω καλύτερα να φτιάξω τα πόδια με ξύλο γιατι θα είναι πιο φτηνό.
moldovan20 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ ,λέει και για τις διαστάσεις . Ένας φίλος μου που έχει αγοράσει έτοιμο και παίζουμε , είναι κόντρα πλακέ με ένα φίλο γυαλιστερής επιφάνειας (όπως έχουν τα έπιπλα) το οποίο δεν ξέρω πως λέγεται 1
dimkorinthos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ ,λέει και για τις διαστάσεις . Ένας φίλος μου που έχει αγοράσει έτοιμο και παίζουμε , είναι κόντρα πλακέ με ένα φίλο γυαλιστερής επιφάνειας (όπως έχουν τα έπιπλα) το οποίο δεν ξέρω πως λέγεται Ωραίος.
siracos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ ,λέει και για τις διαστάσεις . Ένας φίλος μου που έχει αγοράσει έτοιμο και παίζουμε , είναι κόντρα πλακέ με ένα φίλο γυαλιστερής επιφάνειας (όπως έχουν τα έπιπλα) το οποίο δεν ξέρω πως λέγεται Βακελίτης
dimkorinthos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας την ρίξει μάγκες.
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας την ρίξει μάγκες. Τι αλλο θελεις να μαθεις ? Ναι ενα λινκ http://www.diygr.gr/pingpong.html Kαι επειδη ειμαι και εγω φαν ,εριξα μια ματια και.. ωραια μοντερνη γραμμα (δεν ειναι αναγκη να μπαινουν τα ποδια ''μεσα'' ας βιδωθουν απλως απο κατω .Παραμενουμε σε χαμηλο κοστολογιο) Λιτη , κομψη κλασικουρα , οτι πρεπει για εσωτερικο χωρο-play room
dimkorinthos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το 2ο τραπέζι είναι απλά κορυφή. Ευχαριστώ φίλε. Μετά τις εξετάσεις στο σχολείο θα αρχίζω να το φτιάχνω αν όλα πάνε καλά.
marios32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έπαθα ζημιά με το πρώτο τραπέζι!!! Και εγώ θα γούσταρα να κάνω ένα αλλά δυστυχώς δεν το΄χω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα