Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Internet Security 2011 vs Norton Internet Security 2011

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σας?KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011 ή NORTON INTERNET SECURITY 2011?(Δεν με νοιάζει η επιβάρυνση του PC)...

Δημοσ.

παντα χρησιμοποιoυσα kaspersky και δεν ειχα ποτε προβλημα εκτος απο μια φορα και αυτο απο δικη μου μ@λ@κια..

οποτε KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011 απο μενα!!

Δημοσ.

Norton Internet Security ασυζητητή!

Είναι ελαφρύ σε σχέση με το Kaspersky, είναι ελαφρύ σε σχέση με το ίδιο του (εκδόσεις 2006 & 2007)

& γενικά λειτουργεί άψογα!

Κάνει κάθε 10' updates χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα, η σύντομη και πλήρης σάρωση του συστήματος γίνεται αυτόματα και μόνο όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε αδράνεια (ώστε να μην σέρνεται), έτσι και κάνει σάρωση και πας να κουνήσεις το ποντίκι σταματάει και συνεχίζει μόλις ξαναμπαίνει σε αδράνεια (δε ξεκινάει δηλαδή απ'την αρχή),

έχει το Norton Insight που σκανάρεις τις εφαρμογές του υπολογιστή σου ώστε να γνωρίζει ποιες είναι μεγαλύτερης "επικινδυνότητας" να κολλήσουν ιό, ώστε όσες δεν είναι, να τις περνάει από σύντομο σκανάρισμα, ακόμη κι αν σκανάρει σε πλήρες (δηλαδή λιγότερος χρόνος),

το σκανάρισμα των αρχείων που κατεβάζεις γίνεται ταχύτατα χωρίς να κολλάει ο browser,

έχει το Norton Toolbar που υποστηρίζει το Safe web και σ'ενημερώνει με εικονίδια ποιες σελίδες είναι επικίνδυνες και ποιες όχι (προς το παρόν διατίθεται μόνο για IE & Firefox, αλλά στην έκδοση 2012 που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο θα υποστηρίζεται και από τον Chrome)

στη νέα έκδοση θα υποστηρίζει το Sandbox που θα μπλοκάρει μόνο μία καρτέλα και όχι όλο τον browser αν πας να κατεβάσεις σκουλίκι,

κι επίσης θα σ'αφήνει να διαχειρίζεσαι ποια προγράμματα θα ξεκινάνε κατά την εκκίνηση των Windows, δηλαδή δε θα χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις μέσω msconfig ή με άλλα προγράμματα...

Αν έχεις PC ή laptop, ΟΧΙ NETBOOK (εκεί ναι, είναι βαρύ)

για μένα είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα 2!

Τα'χω δοκιμάσει και τα 2 και κατέληξα στο Norton (το οποίο δε σκοπεύω ν'αλλάξω).

Ανήκει στα προγράμματα που τα κάνεις εγκατάσταση και ξεχνάς πως υπάρχουν, σε σχέση με άλλα που κάθε τόσο σου δίνουν λόγο να ασχολείσαι μαζί τους...

Για του λόγου το αληθές, κρίνε μόνος σου!

http://www.amazon.com/Norton-Internet-Security-2011-User/dp/B0040GFFGO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306779031&sr=8-1

Τα reviews από απλούς χρήστες που δώσανε άριστα, είναι αξιοπρεπέστατα (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει πάρει καλή βαθμολογία και το Kaspersky)!

http://www.amazon.com/gp/product/B003WT1KHS/ref=s9_simh_gw_p65_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0Z4FR8ZEASXZHW6VDQJS&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

To διάσημο (στην Ελλάδα) eset με μόλις 8 reviews, παίρνει 4 άριστα http://www.amazon.com/Eset-Smart-Security-V-4-0-User/dp/B0024LXEA6/ref=pd_sim_sw_2,

όταν το Norton έχει 369 reviews και παίρνει από 228 άτομα άριστα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!Να σε ρωτήσω και κατι άλλο...αυτό που λες για αυτόματη σάρωση..εγώ πρέπει να πειράξω καμία ρύθμιση?

Δημοσ.

Και γιατί να μην παίξεις με το Outpost security suite που είναι και free και στο matousec έχει συγκεντρώσει πολύ καλύτερες βαθμολογίες και από τα 2 ή τη σουίτα της Comodo που έχει την πρωτιά και είναι και αυτή free;

Edit:

Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου για τα πληρωμένα. Αφού έτσι κι αλλιώς, αν κάνεις το λάθος, θα κολλήσεις τον ιό. Γιατί να πληρώνεις av ή ολόκληρη σουίτα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!Να σε ρωτήσω και κατι άλλο...αυτό που λες για αυτόματη σάρωση..εγώ πρέπει να πειράξω καμία ρύθμιση?

Το μοναδικό πράγμα που θα κάνεις, είναι ένα κλικ στο "Αξιολογήσεις εφαρμογών" στη καρτέλα "απόδοση", ώστε να σκανάρεις τις εφαρμογές και να "αναγνωριστούν" ποιες είναι για πλήρη σάρωση και ποιες όχι (μεγάλης επικινδυνότητας και μικρής)! Η σάρωση αυτή κρατάει maximum 2 λεπτά.

Και τέλος!

Από'κει και πέρα δε θα ξανασχοληθείς μαζί του, όλα λειτουργούν αυτόματα.

Επίσης (κάτι που ξέχασα παραπάνω...), αν κάποιο πρόγραμμα σου τρώει υπερβολικά πολλή μνήμη, επειδή έχει κολλήσει, είναι λάθος ρυθμισμένο, θέλει update ή είναι γενικά "προβληματικό", ακόμη κι αν είναι hardware (κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου), σου πετάει παραθυράκι κάτω δεξιά και σ'ενημερώνει ποιο είναι και πόση RAM καταναλώνει!

Και γιατί να μην παίξεις με το Outpost security suite που είναι και free και στο matousec έχει συγκεντρώσει πολύ καλύτερες βαθμολογίες και από τα 2 ή τη σουίτα της Comodo που έχει την πρωτιά και είναι και αυτή free;

Edit:

Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου για τα πληρωμένα. Αφού έτσι κι αλλιώς, αν κάνεις το λάθος, θα κολλήσεις τον ιό. Γιατί να πληρώνεις av ή ολόκληρη σουίτα;

Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαχωρίζεται σε free & buy edition.

Δε σημαίνει πως δεν είναι καλό, απλά στάνταρ υπάρχουν δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο free edition και η επίσημη ιστοσελίδα όταν κάνεις κλικ (αριστερά) στο free, δε δίνει αναλυτικές πληροφορίες!

http://www.agnitum.com/products/outpost/

Παρόλα αυτά θα το δοκιμάσω στο netbook, επειδή το Norton δεν είναι για netbook & το χρησιμοποιώ μόνο στο PC.

Thanx Lexmark!

Δημοσ.

Το netbook έχει 2gb μνήμης & Windows 7 Starter x86.

Έχω (αναγκαστικά) το Microsoft Security Essentials ώσπου να βρω με ποιο να το αντικαταστήσω.

Θα το δοκιμάσω πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...