eddie-2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά πως το είπατε το κολοκύθι που βάζουμε για να συνεχίσει να λειτουργεί το τηλέφωνο όταν κοπεί το ρεύμα; Θέλω να πάρω ένα. Προτείνετε κάποιο;
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ups εννοεις να βαλεις στον ρουτερ ωστε και να κοπει το ρευμα να παιρνει το ρουτερ ρευμα οποτε να εχεις και voip??απλα αν εχεις ασυρματο θα βαλεις και την πριζα του ασυρματου πανω στο Ups>αν εχεις κανονικη τηλεφωνια και οχι voip τοτε απλα εχεις μια κανονικη συσκευη και οχι ασυρματο και δεν θες τιποτε αλλο.
billst21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 με ένα τέτοιο μόνο το router επάνω θα έχεις ρεύμα γύρω στις 2 ώρες...
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 με ένα τέτοιο μόνο το router επάνω θα έχεις ρεύμα γύρω στις 2 ώρες... ακομα για το ρουτερ μου δεν θα παιρνα ups turbo x. τα Ups αυτα μονο ups δεν ειναι .battery backup ειναι και αυτο με προυποθεσεις.
billst21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ακομα για το ρουτερ μου δεν θα παιρνα ups turbo x. τα Ups αυτα μονο ups δεν ειναι .battery backup ειναι και αυτο με προυποθεσεις. χαχαχαχα ναι ρε δίκιο έχεις απλά το ανάφερα...
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ας παρει κανα apc φτηνο να βαλει και τιποτα αλλο πανω.να πιασουν τοπο τα λεφτα και να παρει κατι που να κανεις για πολλες δουλειες και να αξιζει.
eddie-2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για το router το θέλω μόνο. Όσο για turbo-x, όχι Ups, αλλά ούτε βύσμα δεν θα αγόραζα.
billst21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για το router το θέλω μόνο. Όσο για turbo-x, όχι Ups, αλλά ούτε βύσμα δεν θα αγόραζα. έτσι είναι απλά παράδειγμα σου έδωσα... διάλεξε ένα φτηνό...
eddie-2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 έτσι είναι απλά παράδειγμα σου έδωσα... διάλεξε ένα φτηνό... Δεν το είπα για το παράδειγμα που έφερες. Απλά ηθελά να μιλήσω γενίκα για τα turbo-x.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για το router το θέλω μόνο. Όσο για turbo-x, όχι Ups, αλλά ούτε βύσμα δεν θα αγόραζα. μαζι σου. έτσι είναι απλά παράδειγμα σου έδωσα... διάλεξε ένα φτηνό... αν το θελει πραγματι μονο για το ρουτερ το apc ειναι υπερβολη πραγματι. Δεν το είπα για το παράδειγμα που έφερες. Απλά ηθελά να μιλήσω γενίκα για τα turbo-x. ενα post πιο πανω.ειναι πολλα τα λεφτα να παρεις ενα apc για τον ρουτερ εκτος αν το χρησιμοποιησειςκαι για αλλα πραγματα.αλλιως πας σε κανα eaton πρωην Mge .τα accu power ειναι ακριβα.τα Powerware μετα ισως ειναι μια λυση.φτηνο apc ειναι σχεδον στα 100 ευρω.
eddie-2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σήμερα μου έκανε νούμερα, ενώ είχα internet δεν είχα τηλέφωνο. Σβήνω ανάβω το modem, τίποτα, τους περνώ τηλ. (δεν φαίνετε να έχετε πρόβλημα, θα το ρυθμίσουμε). 2-3 ώρες τίποτα μετά έσβησα το modem για 2-3 ώρες και μετά λειτουργούσε.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μπορει καποιο παροδικο κολλημα.μπορει να ηταν απο σενα μπορει να ηταν κατι γενικοτερο.το ιντερνετ να παιζει το τηλεφωνο ποιος το θελει
eddie-2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μπορει καποιο παροδικο κολλημα.μπορει να ηταν απο σενα μπορει να ηταν κατι γενικοτερο.το ιντερνετ να παιζει το τηλεφωνο ποιος το θελει Το θέλω γιατι είναι στην δουλειά.
billst21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ναι οκ έχεις δίκιο απλά και σε εμένα είναι διακοσμητικό
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το θέλω γιατι είναι στην δουλειά. α οκ.ποιος ξερει τι ειχε γινει ναι οκ έχεις δίκιο απλά και σε εμένα είναι διακοσμητικό εχεις βαλει ups?και αν ναι τι Ups και λες ειναι διακοσμητικο?η εννοεις οτι το εχεις μονο για το ρουτερ.καπου σε χασα μεσα στα πολλα Posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα