Commendatore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κι όμως εμένα το ποντίκι με βόλεψε αρκετά. Ειδικά απο την ημέρα που εγκατέστησα την τελευταία έκδοση οδηγών (Intellipoint 8.1) και έκανα και κάποιες ρυθμίσεις στο setup. Μπορεί να κουμπάκια εκατέρωθεν να μην είναι στην ιδανική θέση (προσωπικά δεν τα πολυχρησιμοποιώ) αλλά το ροδάκι του έχει φοβερή κύλιση, έστω και χωρίς σκάλες. Βέβαια το συγκεκριμένο combo χρησιμοποιείται μόνο για απλή χρήση browsing και τα βασικά στο htpc, αυτός ήταν και ο σκοπός αγοράς του άλλωστε. Σίγουρα το να δώσεις 10€ για την αγορά ποντικιού προκειμένου να χρησιμοποιήσεις μόνο τον αντάπτορα δεν φαντάζει η καλύτερη λύση αλλά μάλλον είναι και η μοναδική που έχεις αφού δεν πωλούνται χωριστά. Άλλωστε και να πωλούνταν κάπου τόσο θα στοίχιζε. Δυστυχώς εγώ το χρησιμοποιούσα για δουλειά και γι'αυτό μάλλον μου είχε σπάσει τα νεύρα... Πάντως, δεν είδα πουθενά το 10€ ! στο link που έδωσες, η χαμηλότερη τιμή είναι 25, γι'αυτό και το έγραψα... Αν είναι μόνο 10 €, τότε κάτι γίνεται !
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς εγώ το χρησιμοποιούσα για δουλειά και γι'αυτό μάλλον μου είχε σπάσει τα νεύρα... Πάντως, δεν είδα πουθενά το 10€ ! στο link που έδωσες, η χαμηλότερη τιμή είναι 25, γι'αυτό και το έγραψα... Αν είναι μόνο 10 €, τότε κάτι γίνεται ! Όχι βρε δεν κατάλαβες, δεν σου είπα να πάρεις το ίδιο ποντίκι αλλά ένα φθηνό wireless ποντίκι της MS που χρησιμοποιεί την ίδια wireless τεχνολογία (όπως και τα περισσότερα δλδ) με 10 - 15 ευρώ. Skroutz it.
Commendatore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Όχι βρε δεν κατάλαβες, δεν σου είπα να πάρεις το ίδιο ποντίκι αλλά ένα φθηνό wireless ποντίκι της MS που χρησιμοποιεί την ίδια wireless τεχνολογία (όπως και τα περισσότερα δλδ) με 10 - 15 ευρώ. Skroutz it. Μάλλον ...χρειάζομαι ύπνο !
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μάλλον ...χρειάζομαι ύπνο ! Xεχε είναι λογικό που μπερδεύτηκες βλέποντας το Link που παρέθεσα. Btw είχα πάει πρόσφατα σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας για να αγοράσω κάτι και έπεσα τυχαία πάνω στο συγκεκριμένο ποντίκι 5000 bluetrack που πωλούταν σκέτο στα 30+ ευρώ!! Αν σκεφτείς ότι το combo το είχα αγοράσει φθηνότερα σε μια τρελή Κυριακή πρίν λίγους μήνες καταλαβαίνεις το σόκ που έπαθα! Πάντως παίζει και η περίπτωση, μικρή βέβαια, να μην δουλέψει σωστά ακόμα και έτσι. Έχε το υπόψη σου για να μην απογοητευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.