operater Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλημερα παιδες , προσπαθω να φτιαξω μια νεα σουιτα για μονταζ και επειδη οι τιμες που μου δινουν ειναι απαγορευτικες αυτην την εποχη ειπα να σας ρωτησω , αν εχει φτιαξει κανεις τωρα τελεταια και σε ποια τιμη ? Να μπορω να δουλευω CS5 (Premiere & After ) και να διαχειριζομαι ΗD υλικο απο καμερες SONY οπως ΕΧ3 κ.α Αν προτεινεται καποιο μαγαζι που το κατεχει το θεμα και δεν ειναι απο τα γνωστα που ασχολουνται με το θεμα ? Τι επεξεργαστη πρεπει να παρω μνημες , και ειδικα τι σκληρους γιατι ειδικα σε αυτο εχω μπερδευτει απιστευτα ? Και μια καλη καρτα γραφικων , αλλα οχι απο αυτες που ξεκιναν απο τα 2000 ευρω Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν ευγνώμον !
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ποια οθόνη έχεις ; Ποσά χρήματα διαθέτεις ; Μπορείς να τον συναρμολογήσεις μόνος σου ; Μπορείς να τον αγοράσεις και από διαφορετικά καταστήματα ; Θέλεις ολόκληρο πύργο έτσι ; Δεν χρειάζεσαι καμιά κάρτα γραφικών των 2000Ε και με μια των 60Ε κανείς την δουλεία σου
operater Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Η οθονες δεν ειναι πρβλημα . Γιατι εχω ηδη μια σουιτα που δουλευω και θα χρησιμοποιησω αυτες. 22 κ 29 Τα λεφτα που διαθετω ειναι αναλογα με το τι μηχανημα θα αγορασω οχι πανω παντως απο 1,500 ευρω. Για αυτο ελεγα μηπως καποιος εδω εχει φταξει τωρα τελευταια κατι παρομοιο και να μπορει να μου συστησει καποιο αξιοπιστο μαγαζι και οχι τα ειδικευμενα που υπαρχουν για το στησιμο τετοιων μηχανηματων. Εχω να σεταρω Η/Υ απο τους πεντιουμ 4 και ξερω οτι πολλα εχουν αλλαξει. Η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι cuba κ τουλαχιστον 1G γρηγορη μνημη μαν και να μπορουν να δουλευουν 2 οθονες. Ποια οθόνη έχεις ; Ποσά χρήματα διαθέτεις ; Μπορείς να τον συναρμολογήσεις μόνος σου ; Μπορείς να τον αγοράσεις και από διαφορετικά καταστήματα ; Θέλεις ολόκληρο πύργο έτσι ; Δεν χρειάζεσαι καμιά κάρτα γραφικών των 2000Ε και με μια των 60Ε κανείς την δουλεία σου
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για δες αυτα Gpu:Quadro 600 1GB Ram:Corsair Vengeance 16GB Hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB X2 Ssd:OCZ Solid 3 120Gb Cpu:Intel Core I7-2600K Mobo:Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 Psu:Corsair Builder Series CX500 Case:CoolerMaster CM 690 II Συνολο:1215.77E
operater Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ μαν , για την βοηθεια σου θα κοιταξω να τα βρω ολα απο ενα μαγαζι για να με βοηθησει και με το σεταρισμα . Αν εχεις κατι να προτεινεις αλλο θα σου ημουν υποχρεος
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν θέλεις να προσπαθήσεις να τον συνθέσεις μόνος σου δες την υπογραφή μου . Κάτι άλλο όσον αναφορά την πλατφόρμα ; Δηλαδή κάτι σε amd ;
operater Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μια ζωη με INtel μαλλον λεω να συνεχισω να ζω με αυτους Δεν θελω να μπλεξω με το στησιμο να σου πω την αληθεια .
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αυτο το quadro δε μου γεμιζει το ματι μηπως ειναι πεταμενα λεφτα? ξερεις σιγουρα αν θα δωσει κατι σε επιταχυνση σε σχεση ακομα κια με μια onboard?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.