REDODIN7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπέρα , πριν λίγο αγόρασα ένα domain name και θέλω να φύγω από ιδιοκτήτης του blog μου και να το "μεταβιβάσω σε άλλον λογαριασμό ο οποίος θα είναι πάλι δικός μου ξέρετε εάν γίνετε αυτό και πως ?
garage667 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 To domain που το έχεις κάνει register?ΌΛοι οι registrars(papaki,tophost,namecheap,godaddy κλπ) έχουν επιλογή να μπορείς να κάνεις transfer ενα domain σε έναν άλλο user,πολυ πολύ απλά,με το πάτημα ενός κουμπιού.
REDODIN7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 To domain που το έχεις κάνει register?ΌΛοι οι registrars(papaki,tophost,namecheap,godaddy κλπ) έχουν επιλογή να μπορείς να κάνεις transfer ενα domain σε έναν άλλο user,πολυ πολύ απλά,με το πάτημα ενός κουμπιού. Εγω θελω μεσα απο το blogger ωστε να εχει πληρη προσβαση σε ολα ( αναρτησεις , σχολια ,adsense κλπ )
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Redodin, δε νομίζω να κατάλαβε κανείς εδώ μέσα τι ακριβώς θες να κάνεις... Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι θες να μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα (άρθρα, χρήστες, κτλ) του υπάρχοντος blog σε νέο domain με νέο hosting. Καλά κατάλαβα;
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Redodin, δε νομίζω να κατάλαβε κανείς εδώ μέσα τι ακριβώς θες να κάνεις... Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι θες να μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα (άρθρα, χρήστες, κτλ) του υπάρχοντος blog σε νέο domain με νέο hosting. Καλά κατάλαβα; Οχι ηθελα να αλλαξω ιδιοκτητη για σαν REDODIN 7 εχω φαει Ban απο το Google Adsense, βρηκα τροπο να αλλαξω αλλα παλι εχω BAN
cicano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 αφού μια φορά σε έκανε ban το adsense όσα και ονόματα να αλλάξεις θα σε ξανατσιμπίσει. Ξέχνα το το adsense και δοκίμασε με άλλούς
REDODIN7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 αφού μια φορά σε έκανε ban το adsense όσα και ονόματα να αλλάξεις θα σε ξανατσιμπίσει. Ξέχνα το το adsense και δοκίμασε με άλλούς Το καταλαβα, δυστηχως η Google δεν μπαναρει το χρηστη αλλα το site. Εχω δοκιμασει και αλλα μα μονο το google adsense εδυνε κατι στα αλλα το CPC ειναι πολυ μικρο.
REDODIN7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί το ban απο περιέργια? Μπηκαν φιλοι και γνωστοι και κλικαραν διαφημησεις με αποτελεσμα να εχω καποιο κερδος κατι το οποιο μαλλον δεν αρεσε στην Google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.