driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπερα... Καθαριζα το pc2 της υπογραφης μου και ετσι οπως τραβιξα την ψυκτρα βγηκε μαζι και ο pentium 4... Και ειναι κολημενος πανω στην ψυκτρα.... Πως Θα τον βγαλω? Μην βοηθατε τοσο πολυ... Τον εβγαλα......
lakis.makis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπερα... Καθαριζα το pc2 της υπογραφης μου και ετσι οπως τραβιξα την ψυκτρα βγηκε μαζι και ο pentium 4... Και ειναι κολημενος πανω στην ψυκτρα.... Πως Θα τον βγαλω? Με προσοχή .... σοκετ 478 δεν είναι ??? θα ακουμπήσεις στο τραπέζι την ψύκτρα με το πλάι (καλό είναι να βάλεις κάτι δίπλα για να πέσει ο επεξεργαστής (πχ ένα βιβλίο, ή ένα κουτάκι από χαρτόνι )... και ή 8α πιάσεις τις δύο άκριες με δείκτη και αντίχειρα και θα προσπαθήσεις να τον τραβήξεις στρίβοντάς τον κυκλικά, ή θα πιάσεις ένα κατσαβίδι ή μαχαιράκι και θα προσπαθήσεις να το περάσεις εκεί που είναι η πάστα .... συμβαίνει πολύ συχνά έχει κολλήσει ή πάστα και θέλει λίγη δύναμη και ήρεμες κινήσεις ... το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις έιναι μήπως πέφτοντας στραβώσει ή σπάσει κάνα πινάκι....
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το γιρισα και βγηκε...Τωρα παμε για καθαρισμα...
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σφυρι και καλεμι.....αμα δεν εχεις,και πενσα θα εκανε δουλεια.απο τα πινακια τραβηγμα.
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τα ειδα... Ολα ειναι οκ ευτιχως.... Σφυρι και καλεμι.....σμσ δεν εχεις,και πενσα θα εκανε δουλεια.απο τα πινακια τραβηγμα. Βαριοπουλα κανει Θανο?
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οχι ρε,θα τον χαλασεις με βαριοπουλα.εγω πρεπει να σου το πω?
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οχι ρε,θα τον χαλασεις με βαριοπουλα.εγω πρεπει να σου το πω? Σοπα!! Με σφυρι και καλεμι ομως... Θα τον κανω καινουριο ε? χαχα
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σοπα!! Με σφυρι και καλεμι ομως... Θα τον κανω καινουριο ε? χαχα Αχρηστε......αμα δεν νοιωθεις ετσι ειναι.αλλιως δοκιμασε την πενσα που ειπαμε την επομενη φορα.
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αχρηστε......αμα δεν νοιωθεις ετσι ειναι.αλλιως δοκιμασε την πενσα που ειπαμε την επομενη φορα. ΟΚ.... Καπου πηρε το ματι μου και εναν καφουρα....
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΟΚ.... Καπου πηρε το ματι μου και εναν καφουρα.... Καφουρα η καβουρα?δεν κανει δουλεια,το εχω δοκιμασει.
driftingcris Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Α... Θα παρω μια βρεγμενη σανιδα........
Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Α... Θα παρω μια βρεγμενη σανιδα........ Και αυτη δεν κανει δουλεια ρε.εκτος και εαν εχει κανενα καρφι πανω και το χωσεις αναμεσα στον επεξεργστη και την μητρικη και δοκιμασεις.αλλα δεν εγγυώμαι για τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.