Προς το περιεχόμενο

Σταθεροποιητής τάσης και θόρυβος.

agent_smith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Θέλω να αγοράσω έναν σταθεροποιητή τάσεως 3000va. Ένας φίλος αγόρασε έναν ΚΕΒΟ Servo 3000va και μου λέει ότι κάνει έναν ελαφρό ήχο, όχι το μοτερ αλά ήχος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων προφανώς κάποιος μετασχηματιστής. Όχι πολύ δυνατός μεν αλά διακρίνετε. Έχει κάποιος υπόψη σταθεροποιητή που παίζει στο εμπόριο μέσο skroutz.gr που να μην κάνει κάποιο διακριτό θόρυβο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ολα κανουν κατι.και Ups να παρεις τις apc Που ειναι κορυφη αμα βαλεις το αυτι σου κοντα θα ακουσεις απο μεσα τον μετασχηματιστη πηνιο δεν ξερω τι ειναι αυτο που κανει ενα μικρο zzzz

Δημοσ.

ολα κανουν κατι.και Ups να παρεις τις apc Που ειναι κορυφη αμα βαλεις το αυτι σου κοντα θα ακουσεις απο μεσα τον μετασχηματιστη πηνιο δεν ξερω τι ειναι αυτο που κανει ενα μικρο zzzz

το θεμα δεν ειναι απο κοντα αλα απο αποσταση εστω 2 μετρα.

Δημοσ.

στα 2 μετρα με ενα 1500 apc smart UPS οχι απλα σταθεροποιητης σε απολυτη ησυχια οριακα το ακουγα.το ιδιο και σε 750.

Δημοσ.

φανταζομαι εννοει το coil whine

ειναι ουλτρα ενοχλητικο,ειδικα οταν το κανει το πισι απο το εσωτερικο του :mad:

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι απο κοντα αλα απο αποσταση εστω 2 μετρα.

Το δικό μου το APC τον κάνει αυτον τον θόρυβο που λές, αυτο το zzz. Στο 1.5 μέτρο περίπου που ειμαι απο το κρεβάτι σε απολύτη ησυχία το ακούς απο ελάχιστα εως καθόλου, και στο λέω εγω που ειμαι αρκετά περίεργος με το θέμα θορύβου ειδικά οταν κοιμάμαι.

Δημοσ.

Πέρα από το ups με ενδιαφέρει κυρίως ο σταθεροποιητής. Κάποιος με εμπειρία πάνω σε αυτό;

Δημοσ.

καποια πραγματα ειναι κοινα αναμεσα σε αυτα τα 2.και απο εκει και περα ειναι τι μαρκα θα παρεις και τι ποιοτητα υλικων.επισης καποια πχ ups εχουν και fan Μεσα ππου σπαει νευρα.

Δημοσ.

αμα εχεις καλο τροφοδοτικο το μονο που προσφερει το Ups ειναι τη μπαταρια

λαθος εκτος αν εχεις δει τροφοδοτικο να εχει avr.

ενα καλο Ups ειναι πολυ καλυτερο απο ενα καλο τροφοδοτικο απλα καλο ειναι να εχεις και καλο τροφοδοτικο.

δεν ειναι μονο η μπαταρια το Ups Που νομιζουν μερικοι.ειναι να κοβει spikes να boostarei οταν ειναι λιγοτερα volt να κανει trim οταν ειναι παραπανω.πραγματα που δεν μπορει να κανει το τροφοδοτικο περα απο μερικα πολυ βασικα πραγματα.

αμα ηταν ετσι δεν θα πληρωναν οι εταιρειες να παρουν Online ups η apc smart που ειναι μια απο τις ακριβες σειρες και μονοδρομος βεβαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...