MariosAthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω ρωτήσω αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος! Είμαι με Εράσμους σε μια πόλη της Φινλανδίας. Έχει ανοίξει εδώ ένας Αλβανός από το Κόσοβο Ελληνικό εστιατόριο, ο οποίος λέει ότι είναι Έλληνας στους Φινλανδούς και στους Έλληνες (επειδή κάνει μπαμ ότι δεν είναι Έλληνας) ότι είναι Σέρβος! Επίσης, τα φαγητά του, μόνο Ελληνικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς είναι από κονσερβοποιημένα και μετά στο φούρνο μικροκυμάτων και γενικά δεν αντιπροσωπεύει αυτό που λέει ότι είναι! Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να λέει είναι Ελληνικό αυτό το πράγμα και έχω θυμώσει που το παίζει Έλληνας. Στη σελίδα για το εστιατόριο του στο Facebook, έκανα το λάθος και τα έγραψα όλα αυτά (αναλυτικά και αποδεικτικά), καθώς και είπα κάτι που τον άκουσα να λέει ότι ''Στους Φινλανδούς και σκατά να τους δώσεις θα τους αρέσει''. Αυτό εμένα πάλι με ντροπιάζει να το παίζει Έλληνας. Anyway το θέμα είναι ότι τα έγραψα όλα τα από πάνω, για το όνομα του και τα ψέμματα, για τα φαγητά και αυτό που είπε. Όταν διαπίστωσα λέγοντας μου ένας φίλος μου ότι είναι ικανός να το πάει στα άκρα μόλις το μάθει, το διέγραψα από τη σελίδα αλλά ήδη έστειλα και το μήνυμα σε αρκετούς Φινλανδούς που σίγουρα θα του το πούν. Μπορεί να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Να διαγράψω προσωρινά το προφίλ στο FB; (η δεν βοηθάει). Επίσης μπήκα από σπίτι φίλου Έλληνα που μένει εκεί και φοβάμαι για αυτόν μην του βρουν την IP. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ThanosA Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 φιλε μου πολυ δυσκολο να βρει αποδηξεις οτι εισαι εσυ..Μπορεις ομως καλλιστα να πας σε ενα internet cafe να κανεις ενα ψευτικο profile και ψευτικο mail και να αρχισεις το κραξιμο...εγω επαθα δηλητηριαση απο ενα φαστφουνταδικο στη θεσσαλονικη και μπηκα στη σελιδα του και αρχισα το κραξιμο...don't worry.do what you have to do !
MariosAthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 φιλε μου πολυ δυσκολο να βρει αποδηξεις οτι εισαι εσυ..Μπορεις ομως καλλιστα να πας σε ενα internet cafe να κανεις ενα ψευτικο profile και ψευτικο mail και να αρχισεις το κραξιμο...εγω επαθα δηλητηριαση απο ενα φαστφουνταδικο στη θεσσαλονικη και μπηκα στη σελιδα του και αρχισα το κραξιμο...don't worry.do what you have to do ! Η βλακεία είναι ότι δεν μπήκα από ίντερνετ-καφέ αλλά από σπίτι Έλληνα φίλου...
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να ασχοληθούν και να κυνηγήσουν για κατι που έγραψε κάποιος άγνωστος μην ανησυχείς. Το πολύ να σου έρθει καμία ειδοποίηση για τα σχόλια που έκανες και αν συνεχίσεις να σου κλείσουν το account για μερικές μέρες η τίποτα τέτοιο,αλλα και πάλι πολύ δύσκολο. Νομίζω πως άδικα ανησυχείς
MariosAthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να ασχοληθούν και να κυνηγήσουν για κατι που έγραψε κάποιος άγνωστος μην ανησυχείς. Το πολύ να σου έρθει καμία ειδοποίηση για τα σχόλια που έκανες και αν συνεχίσεις να σου κλείσουν το account για μερικές μέρες η τίποτα τέτοιο,αλλα και πάλι πολύ δύσκολο. Νομίζω πως άδικα ανησυχείς Απλά μου είπε ο φίλος μου ότι έκανα βλακεία γιατί αυτός είναι ικανός να το πάει στα άκρα! Αλλά δεν είπα και ψέμματα ρε παιδιά!
anta_n Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δυνητικά μπορεί να σε κυνηγήσει και να σου κάνει μήνυση. Το αν θα καταδικαστείς είναι άλλο θέμα. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει εν τέλει να σου κάνει κάτι, εκτός από το να σε ταλαιπωρήσει με τη διαδικασία αυτή καθέ αυτή.
JohnXarxas Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 για αρχή πάνε στην προστασία του καταναλωτή μην ανησυχείς, απο τη στιγμή που το διέγραψες δεν υπάρχει θέμα βέβαια έστειλες μηνύματα απενεργοποίησε και τον λογαριασμό σου όπως είπες και όλα οκ
grigoriou Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε τετοια σχολια γραφουν οτι μπουρδα μπορεις να φανταστεις κι εσυ ανησυχησες ?? Πως το παιζει ελληνας ο αλβανος? εχει ελληνικη πινακιδα? Πως εισαι σιγουρος οτι οντως ειναι αλβανος? αν ειναι βορειοηπειρωτης?
florevil Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 report Θα μπορουσαμε ολοι μας να κανουμε... Edit.. Δεν μπορει να σου κανει τιποτα πιστευω...
MariosAthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε τετοια σχολια γραφουν οτι μπουρδα μπορεις να φανταστεις κι εσυ ανησυχησες ?? Πως το παιζει ελληνας ο αλβανος? εχει ελληνικη πινακιδα? Πως εισαι σιγουρος οτι οντως ειναι αλβανος? αν ειναι βορειοηπειρωτης? Θα σου πω φίλε. Πρώτα απ΄'όλα το Επώνυμο Djafce δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό! Ξέρει ελληνικά (σπαστά) και αν δεν είσαι Έλληνας, φυσικά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η προφορά δεν είναι ελληνική! Στους Φινλανδούς λέει ότι είναι Έλληνας, ακόμα και στα περιΣτους Έλληνες λέει ότι είναι Σέρβος. Έτυχε σε άτομο που έχει χαρτιά του εστιατορίου του (Φινλανδός) να μου πει, όχι δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε Σέρβος! Είναι Αλβανός από το Κόσοβο! (αθώα τελείως μάλιστα, όχι να κατηγορήσει).
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 γιατι ξεφεύγετε απο το θέμα... ο άλλος ο κ****φαρδος είναι στην φινλανδία!!!! αλλάζουμε θέσεις...?? και θα του το κάψω εγώ το εστιατόριο...
Eversor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε τέτοιες περιπτώσεις, και όπως μας λες και εσύ, το μαγαζί είναι προχειροδουλειά και για εφήμερο κέρδος, άσε τον χρόνο να δείξει. Λογικά, θα πάει για φούντο αν δεν έχει καλό φαγητό, δεν θα χρειαστεί καν τη δυσφήμιση σου. Από 'κει και πέρα, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο για το τι δηλώνει ο ίδιος. Ίσως μέσω fb, αυτό που σου είπαν, ένα ψεύτικο account & mail και κράξιμο στη σελίδα του.
MariosAthan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε τέτοιες περιπτώσεις, και όπως μας λες και εσύ, το μαγαζί είναι προχειροδουλειά και για εφήμερο κέρδος, άσε τον χρόνο να δείξει. Λογικά, θα πάει για φούντο αν δεν έχει καλό φαγητό, δεν θα χρειαστεί καν τη δυσφήμιση σου. Από 'κει και πέρα, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο για το τι δηλώνει ο ίδιος. Ίσως μέσω fb, αυτό που σου είπαν, ένα ψεύτικο account & mail και κράξιμο στη σελίδα του. Ο Φινλανδός αδερφέ δεν ξέρει πως είναι το ελληνικό φαγητό και τα εστιατόρια εδώ δύσκολα τρώνε φούντο. Δεν είναι πρόβλημα το ψεύτικο account αλλά η IP! Αυτό σκιάζομαι. Εδώ δυστυχώς ότι γίνεται γίνεται πάνω αμέσως σε αστυνομίες! Και μια που έτυχε να είναι φίλη του και έστειλα μήνυμα αυτό ακριβώς είπε!
grigoriou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Θα σου πω φίλε. Πρώτα απ΄'όλα το Επώνυμο Djafce δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό! Ξέρει ελληνικά (σπαστά) και αν δεν είσαι Έλληνας, φυσικά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η προφορά δεν είναι ελληνική! Στους Φινλανδούς λέει ότι είναι Έλληνας, ακόμα και στα περιΣτους Έλληνες λέει ότι είναι Σέρβος. Έτυχε σε άτομο που έχει χαρτιά του εστιατορίου του (Φινλανδός) να μου πει, όχι δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε Σέρβος! Είναι Αλβανός από το Κόσοβο! (αθώα τελείως μάλιστα, όχι να κατηγορήσει). Kαι πως ξερεις οτι δεν ειναι βορειοηπειρωτης? Μπορεις να μου πεις γιατι να θελει να εμφανισει διαφορετικη εθνικοτητα απ αυτη που ειναι?
tsifotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Kαι πως ξερεις οτι δεν ειναι βορειοηπειρωτης? Μπορεις να μου πεις γιατι να θελει να εμφανισει διαφορετικη εθνικοτητα απ αυτη που ειναι? Συμφωνα με τον op σε αλλους δηλωνει ελληνας ενω σε αλλους σερβος, αρα κατι παιζει. Greek Restaurant βλεπεις στον δρομο, albanian restaurant δεν βλεπεις αρα να και ο λογος. Εσενα θα σε επειθε να μπεις σε ενος σκωτσεζου (ιδιοκτητης+μαγειρας) κινεζικου εστιατοριου; Η απορια μου ειναι αλλη, για τον op: Φοβασαι για την γνωμη σου; οτι θα μηνυθεις; Μoυ κανει καπως υπερβολικη αντιδραση. Αν ειναι οπως τα ειπες δεν εχεις να φοβασαι νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.