Porg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Η Βόρεια Ήπειρος δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια
JohnXarxas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 λοιπον επειδή ζαλίστικα τώρα, ποιο είναι το ζητούμενο συννέχισης του θέματος ποιος θέλει να μάθει τι
babkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οτι και να κανεις φιλαρακι δε θα βρεις ακρη.απλα αγνοησε το...
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 καλα υπαρχουν και αλλοι αλλοδαποι που αλλαζουν το επωνυμο τους σε gr. εγω λεω αμα αυτος εχει κοσμο ,να κατσεις εκει να ανοιξεις ενα μαγαζι με ελληνικα φαγητα και να γραψεις the only real gr restaurant:P η φιλανδια ειναι μεγαλη σε εκταση,αν το μαγαζι ειναι στo helsinki υπαρχουν πολλα gr μαγαζια. http://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%A6%CE%B9%CE%BD%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A3%CE%95%CE%A6-Suomen-Helleenit-ry/106399242755983 χλωμο να μπορεις να κανεις κατι νομιμο επειδη φτιαχνει μλκς ή επειδη δηλωνει κατι που δεν ειναι.
grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 στην ελλάδα φυσικά οι έλληνες τι να το παίξουν? γιατί? γιατί σχεδόν καμια τουρίστρια δε γουστάρει αλβανούς. 3 καλοκαιρια συνεχόμενα πιερία... δεκάδες παραδείγματα. το αστείο ήταν όταν μας έλεγαν κοπέλες το βραδυ θα βγούμε με κάτι ιταλούς... ιταλοί δεν υπήρχαν εκεί Δηλαδη οι τουριστριες θα σε τσεκαρουν πρωτα απο την εθνικοτητα σου και μετα απο ολα τα υπολοιπα(εξωτερικη εμφανιση, λεφτα, αμαξι κλπ)? Νομιζεις οτι η τουριστρια θα προτιμησει εναν αποκρουστικο ιταλο απο εναν ομορφο αλβανο, σαν αυτον που παντρευτηκε πχ. η παπλουτη κυρατσα τoυ The Wall? Μάθε πρώτα φίλε μου τι είναι ο βορειοηπειρώτης, αυτό έλειπε να περιμένουν από το σχολείο για να μάθουν ελληνικά. Για να καταλάβεις τι λέει το παιδί όμως πρέπει πρώτα να καταλάβεις τι σημαίνει ελληνική, μεξικάνικη, γιαπωνέζικη και οποιαδήποτε άλλη κουζίνα. Γνωριζω πολυ καλα τι ειναι ο βορειοηπειρωτης φιλε μου, τι σε εκανε να νομισεις οτι δε γνωριζω? Ωστε θεωρεις περιττα τα ελληνικα σχολεια στην απανταχου ομογενεια? Για να καταλαβω τι λεει το παιδι θα πρεπει να μας τα πει ο ιδιος. αχμ η εγω δεν καταλαβα καλα η εσυ πεταξες κατι αστειο.βορειοηπειρωτες=ελληνες ζουν στην βορεια ηπειρο ακα ελλαδα.συνορα ελλαδας αλβανιας οχι στην αλβανια.εφοσον ειναι ελληνες οι γονεις τους λογικα μιλανε ελληνικα.δεν χρειαζετε να πας σε σχολειο για να μιλας ελληνικα εαν εισαι ελληνας.αλλο το γεια το ελληνικο και αλλο το γκεια των αλλοδαπων.παλι εαν καταλαβα σωστα Και δεν καταλαβες τι ειπα και εγω δεν καταλαβα τι λες Στη προφορα εστιαζεις?
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δηλαδη οι τουριστριες θα σε τσεκαρουν πρωτα απο την εθνικοτητα σου και μετα απο ολα τα υπολοιπα(εξωτερικη εμφανιση, λεφτα, αμαξι κλπ)? Νομιζεις οτι η τουριστρια θα προτιμησει εναν αποκρουστικο ιταλο απο εναν ομορφο αλβανο, σαν αυτον που παντρευτηκε πχ. η παπλουτη κυρατσα τoυ The Wall? Ποια εξωτερική εμφάνιση? 1 στους 100 βλέπεται. Ποιο αμάξι και ρούχα? στα χωράφια δουλεύουνε. Το παρατσούκλι τους μεταξύ των ντόπιων greek lovers, ήταν "οι ύαινες". Πτωματοφάγοι κανονικά, δεν άφησαν kiouspa "αγαμητη"
grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ποια εξωτερική εμφάνιση? 1 στους 100 βλέπεται. Ποιο αμάξι και ρούχα? στα χωράφια δουλεύουνε. Το παρατσούκλι τους μεταξύ των ντόπιων greek lovers, ήταν "οι ύαινες". Πτωματοφάγοι κανονικά, δεν άφησαν kiouspa "αγαμητη" Ε τοτε αφου ειναι 99% ασχημοι και απενταροι πως θα το παιξουν και ιταλοι οι πειναλες?
Xdanger Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μάθε πρώτα φίλε μου τι είναι ο βορειοηπειρώτης, αυτό έλειπε να περιμένουν από το σχολείο για να μάθουν ελληνικά. Ωστε θεωρεις περιττα τα ελληνικα σχολεια στην απανταχου ομογενεια? Έχεις πρόβλημα κατανόησης έτσι? ή trollαρεις επίτηδες?
grigoriou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Έχεις πρόβλημα κατανόησης έτσι? ή trollαρεις επίτηδες? Εγω βλεπω οτι εσυ trollαρεις.
kyriakh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 To facebook δε νοιάζεται ακόμα και να πεθαίνεις. Θέλω να πω, ότι δε θα δώσει κανένα στοιχείο σου σε κανέναν, γιατί δεν ενδιαφέρεται για καταγγελίες. Έχω δει ντοκιμαντέρ γιαυτό, και ακόμα και να κάνουν λογαριασμό στο όνομά σου και να το καταγγείλεις, δεν απαντούν καν. Μη φοβάσαι, και καλά του έκανες του λαμόγιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.