ΓΙΩΡΓΟΣ Φ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σήμερα 31/05/2011 κάποια κυρία Ελευθεριάδου τηλεφώνησε στοπ σπίτι μου και λέγοντας ότι είναι από τον ΟΤΕ Στείλε μου Emailανακοίνωσε στην σύζυγό μου ότι ο ΟΤΕ κάνει μειώσεις στις υπηρεσίες του και θα έχουμε λιγότερα πάγια αν δώσει τον αριθμό ταυτότητας και γραφτεί στην Cosmoline ΟΤΕ. Η γυναίκα μου εξαπατήθηκε.Το θέμα είναι ότι είμαι ήδη καμένος από άλλη εταιρία του είδους και δεν θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ.Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αν προχωρήσουν στην ενέργειά τους αυτή.Σιγουρα θα μείνω χωρίς τηλέφωνο.Δεν υπάρχουν νόμοι σ'αυτή την χώρα που να προστατεύουν τον κόσμο από τους απατεώνες του είδους??. Κάποιος δικηγόρος παιδιά??????????????????????????
greekparot Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Πάρε στην τηλέφ εξυπηρέτηση του ΟΤΕ & πες τους τι έγινε έτσι ώστε να μπλοκάρουν την αίτηση.
JohnXarxas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 σωστό και αυτό δεν είναι διατεθιμένοι να χάσουν πελάτες...
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 η παρε cosmoline και τους σκιζεις ανετα εφοσον δεν εχεις υπογραψει πουθενα.και πεστους οτι αμα σε ενεργοποιησουν θα κανεις καταγγελια γιατι δεν εχεις υπογραψει πουθενα.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εφόσον δεν υπάρχει υπογραφή δική σου η της γυναίκας σου και προχωρήσουν ενεργοποίηση της υπρεσίας του κάνεις άνετα μυνηση και καταγγελία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τέτοιες εταιρίες τους επιτρέπουν να λειτουργούν και τους δείνουν άδειες που τις περισσότερες φορές τακτική τους ειναι η παραπληροφόρηση και εξαπάτηση
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 η παρε cosmoline και τους σκιζεις ανετα εφοσον δεν εχεις υπογραψει πουθενα.και πεστους οτι αμα σε ενεργοποιησουν θα κανεις καταγγελια γιατι δεν εχεις υπογραψει πουθενα. πρωτη φορα βλεπω ξεθαμα απο Mod αυτη η cosmoline δεν ειχε κλεισει καιρο τωρα?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 πρωτη φορα βλεπω ξεθαμα απο Mod αυτη η cosmoline δεν ειχε κλεισει καιρο τωρα? Λειτουργεί κανονικά
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εφόσον δεν υπάρχει υπογραφή δική σου η της γυναίκας σου και προχωρήσουν ενεργοποίηση της υπρεσίας του κάνεις άνετα μυνηση και καταγγελία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τέτοιες εταιρίες τους επιτρέπουν να λειτουργούν και τους δείνουν άδειες που τις περισσότερες φορές τακτική τους ειναι η παραπληροφόρηση και εξαπάτηση μαλλον α.η εταιρεια ειναι μεσα στο κολπο. β.ο πωλητης για να δειξει οτι πουλαει συνδεσεις και για να βγαλει λεφτα κοροιδευει τον κοσμο αλλιως θα πει η εταιρεια οκ παρε δρομο και παιρνουμε αλλον.ετσι κανουν δηλαδη και με τα ατομα στα τηλεφωνα.δεν πουλας φυγε.τωρα ολα αυτα υποτιθεται οτι δεν βγαινουν παραεξω γιατι αν μια εταιρεια ελεγε απο την αρχη οτι θα κανω αυτα σιγουρα δεν θα επαιρνε αδεια για τιποτα.αλλα στην ελλαδα ολα ειναι Under the table.πονταρουν αυτοι οτι στα 100 ατομα οι 10 θα κανουν παραπονο.βεβαια μεχρι να γινει τιποτα χοντρο και να τους κυνηγαει κανα group ολοκληρο και μετα να τρωνε κανα προστιμο.βεβαια εκει ισχυει αυτο που γινοταν με τον οτε.εκανε οτι βλακιες εκανε πληρωνε ενα προστιμο που δεν ηταν ουτε το 1/100 απο αυτα που ειχε βγαλει.το ιδιο και η cosmoline Πχ.σου λεει 100 πελατες οι 90 μου δινουν πλεον τοσα ευρω καθε μηνα οι αλλοι 10 οκ δεν θα τους ενεργοποιησω αρα εβγαλα λεφτα.και οταν πλεον θα γινει καταγγελιακαι οταν γινει και αμα γινει και οτανγινει το δικαστηριο που ελλαδα ειμαστε ολα γινονται10 χρονια μετα σου λεει οκ.θα πληρωσω και χ ευρω προστιμο αλλα εγω εχω βγαλει πολλαπλασια απο τα υπολοιπα ατομα που κοροιδεψα. πρωτη φορα βλεπω ξεθαμα απο Mod αυτη η cosmoline δεν ειχε κλεισει καιρο τωρα? ξεθαμα?το τοπικ αν δεις ξεκινησε πριν λιγο καιρο 30 may 2011
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 H cosmoline κάνει παρα πολλά στους πελάτες της, μου έτυχαν πάρα πολλές περιπτώσεις όσο ημουν στον ΟΤΕ από αυτην την εταιρία μονο που με το που έκοβαν τη συνδεση τους και γυρνούσαν σε άλλη εταιρία, όταν έβγαινε ο τελικός λογαριασμός του πελάτη προς cosmoline ζητουσαν να γίνει διακοπή του ADSL από τον ΟΤΕ (και γινόταν) μεχρι να εξοφληθει.. Απαραδεκτη εταιρία και ακόμα πιο απαράδεκτη η στάση της.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 H cosmoline κάνει παρα πολλά στους πελάτες της, μου έτυχαν πάρα πολλές περιπτώσεις όσο ημουν στον ΟΤΕ από αυτην την εταιρία μονο που με το που έκοβαν τη συνδεση τους και γυρνούσαν σε άλλη εταιρία, όταν έβγαινε ο τελικός λογαριασμός του πελάτη προς cosmoline ζητουσαν να γίνει διακοπή του ADSL από τον ΟΤΕ (και γινόταν) μεχρι να εξοφληθει.. Απαραδεκτη εταιρία και ακόμα πιο απαράδεκτη η στάση της. μεχρι να τους σκισει κανενας τελειως και να βαλουν μυαλο η μεχρι να γινει ακομα χειροτερα για την cosmoline κατι ομαδικο.παντως λιγα τα ψωμια της.
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πριν μερικές μέρες χτύπησε το τηλέφωνο μου και δυστυχώς (για την τηλεφωνήτρια) έπεσε σε μένα. -Καλησπέρα είμαστε από την cosmoline και είμαστε παροχός του οτε στην περιοχή σας. -Τι είπατε οτι είστε; -Παροχός του ΟΤΕ -Δηλαδή παρέχετε γραμμές και υπηρεσίες στον ΟΤΕ για την περιοχή που μένω; -Ναι ... (τα υπόλοιπα της κουβέντας ειναι ανάξια λόγου) Κάποιες φορές απορώ ποια εταιρεία έχει τα πρωτεία στις λαμακιες για να πιάσει πελάτες. Η cosmoline ή η HOL;
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πριν μερικές μέρες χτύπησε το τηλέφωνο μου και δυστυχώς (για την τηλεφωνήτρια) έπεσε σε μένα. -Καλησπέρα είμαστε από την cosmoline και είμαστε παροχός του οτε στην περιοχή σας. -Τι είπατε οτι είστε; -Παροχός του ΟΤΕ -Δηλαδή παρέχετε γραμμές και υπηρεσίες στον ΟΤΕ για την περιοχή που μένω; -Ναι ... (τα υπόλοιπα της κουβέντας ειναι ανάξια λόγου) Κάποιες φορές απορώ ποια εταιρεία έχει τα πρωτεία στις λαμακιες για να πιάσει πελάτες. Η cosmoline ή η HOL; αχ τυχερε σε πηραν τηλεφωνο?καπου να τους δωσω και το δικο μου τηλ να με παρουν??επρεπε να γραψεις και τα υπολοιπα.καλα ναι αυτες οι 2 εταιρειες εχουν σπασει το ρεκορ.και ενταξει η cosmoline δεν βλεπω να εχει πολυ μελλον μπροστα της.σε ποιανου τα dslam πατανε αυτοι?γιατι μεσα στα αστικα κεντρα dslam cosmoline δεν υπαρχουν.σε ποιον πατανε πανω??
gs20309 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σήμερα 31/05/2011 κάποια κυρία Ελευθεριάδου τηλεφώνησε στοπ σπίτι μου και λέγοντας ότι είναι από τον ΟΤΕ Στείλε μου Emailανακοίνωσε στην σύζυγό μου ότι ο ΟΤΕ κάνει μειώσεις στις υπηρεσίες του και θα έχουμε λιγότερα πάγια αν δώσει τον αριθμό ταυτότητας και γραφτεί στην Cosmoline ΟΤΕ. Η γυναίκα μου εξαπατήθηκε.Το θέμα είναι ότι είμαι ήδη καμένος από άλλη εταιρία του είδους και δεν θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ.Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αν προχωρήσουν στην ενέργειά τους αυτή.Σιγουρα θα μείνω χωρίς τηλέφωνο.Δεν υπάρχουν νόμοι σ'αυτή την χώρα που να προστατεύουν τον κόσμο από τους απατεώνες του είδους??. Κάποιος δικηγόρος παιδιά?????????????????????????? Σε ποιανού το όνομα είναι η γραμμή? Αν συμφώνησε η σύζυγος έστω κ τηλεφωνικά δυστηχώς η ηχογραφημένη συνομιλία ισχύει ώς συμβόλαιο.κ αν έχει ξεκινήσει πρέπει να περάσει 2μηνο για να αποδεσμευτεί αφού πληρώσει κερατιάτικα το 2μηνο. Πρέπει όπωςδήποτε να πάρεις τηλ στον ΟΤΕ. Εχει ξεσκίσει τα παπούδια η cosmoline..ρε παιδιά απορώ που τα βρίσκει όλα τα παπούδια κ την πατάνε...και όσους δεν έχουν ιδέα επί του θέματος.. Χτεσινή συνομιλία με αντιπροσωπο του Οτε.εγώ απεγνωσμένα προσπαθούσα να επιστρέψω 2.5 μήνες τώρα 2 γραμμές συνδρομητή από cosmoline που του είχε κάνει εκμίσθωση γραμμής (που σημαίνει ότι ο καημένος να πληρώνει πάγιο οτέ αλλά να πληρώνει κ ένα 15άρι το μήνα από εκεί χωρίς να του δίνουν τπτ). Εγώ : Γειά σας, έχω 2 νούμερα που υποτίθεται θα έπρεπε να έχουν γυρίσει στο οτέ όμως στο στατους ακόμα δείχνει προς... Κυρία Οτε : (αφού γέλασε και αναστέναξε μαζί), η cosmoline είναι η χειρότερη εταιρία, δεν τους αφήνει να φύγουν με τίποτα.. (μετά αφού το έψαξε καλύτερα για τα συγκεκριμένα νούμερα είδε ότι όλα πάνε καλά κτλ) Εγώ : (απλά πανηγύρισα! cosmoline - germanos : 0 - 2
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 πρεπει να γινει καμια ομαδικη κινηση.για μενα το θεωρω απαραδεκτο τηλεφωνικως χωρις υπογραφη να πιανεται σαν συμβολαιο και δεν ξερω αν νομικα επιτρεπεται.αντε να κλεισει και αυτη η εταιρεια να τελειωνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.