antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πριν καν 2 μέρες με πήραν απ τη forthnet για να με πείσουν να πάω και την τηλεφωνία στο δίκτυό τους (μου πε ένα σωρό άκυρα για ταχύτητες και οπτικές ίνες που χουν ως τα ΚΑΦΑΟ αλλά δεν είναι το θέμα μας). Του είπα πως είμαι σε κάποιο ετήσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ και τότε ανέφερε πως αν έγινε τηλεφωνικώς και δεν έχω υπογράψει, δε με δεσμεύει τίποτα και μπορώ άνετα να φύγω. Τώρα πόσο άνετα μπορεί να γίνει κάτι στην περίπτωση της Cosmoline είναι άλλο θέμα.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 οπτικες ινες εχουν ολοι μεχρι αστικα κεντρα.μεχρι καφαο μονο ο οτε για vdsl και ακομα δεν παιζει τιποτα.κανονικα ναι το τηλεφωνικο και αν καταγραφεται δεν νομιζω οτι ισχυει.γιατι οκ και εγω βαζω μια φιλη μου να κανει οτι ειναι η ταδε πελατισσα και αμα μου κανουν ελεγχο θα πω .ακουστε την συνομιλια .τι θα σου πει μετα ο πραγματικος πελατης?δεν ειναι η φωνη μου?και εγω σαν πωλητης θα πω που να ξερω ποια ειναι η φωνη του.εμενα αυτο το ατομο μου απαντησε και μου ειπε οκ.ενω με υπογραφη οκ ειναι διαφορετικα.πιστευω οτι αμα καποιον τον βαλουν με τον τσαμπουκα cosmoline κανεις μια καταγγελια ζητας να δεις υπογραφη και αν δεν υπαρχει δεν τους πληρωνεις καν ουτε αυτα που εκανες σαν τηλεφωνα. μετα σου λεω εγω αν σε αφηνουν να φυγεις .απλα αυτοι πονταρουν οτι θα σου ερθει πιο φτηνα και οτι 8 στους 10 θα πουν δεν πειραζει κρατα την.κανας δικηγορος(Paredwse) να μας πει αν ισχυει συμβολαιο δια τηλεφωνου.??ελεος ακου τροπο να παρουν πελατες.χειροτεροι και απο την Hol.αυτοι τουλαχιστον περιμενουν υπογραφη εστω και αν λενε απατεωνιες.
gs20309 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πριν καν 2 μέρες με πήραν απ τη forthnet για να με πείσουν να πάω και την τηλεφωνία στο δίκτυό τους (μου πε ένα σωρό άκυρα για ταχύτητες και οπτικές ίνες που χουν ως τα ΚΑΦΑΟ αλλά δεν είναι το θέμα μας). Του είπα πως είμαι σε κάποιο ετήσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ και τότε ανέφερε πως αν έγινε τηλεφωνικώς και δεν έχω υπογράψει, δε με δεσμεύει τίποτα και μπορώ άνετα να φύγω. Τώρα πόσο άνετα μπορεί να γίνει κάτι στην περίπτωση της Cosmoline είναι άλλο θέμα. το άνετα προυποθέτει να έχεις πληρώσει πέναλτι 25ευρώ αν έχει πρόγραμμα ομιλίας ή 50ευρώ αν έχεις conn-x, εκτός αν εννοούσαν να στα δώσουν αυτοί στο χέρι.. οπτικες ινες εχουν ολοι μεχρι αστικα κεντρα.μεχρι καφαο μονο ο οτε για vdsl και ακομα δεν παιζει τιποτα.κανονικα ναι το τηλεφωνικο και αν καταγραφεται δεν νομιζω οτι ισχυει.γιατι οκ και εγω βαζω μια φιλη μου να κανει οτι ειναι η ταδε πελατισσα και αμα μου κανουν ελεγχο θα πω .ακουστε την συνομιλια .τι θα σου πει μετα ο πραγματικος πελατης?δεν ειναι η φωνη μου?και εγω σαν πωλητης θα πω που να ξερω ποια ειναι η φωνη του.εμενα αυτο το ατομο μου απαντησε και μου ειπε οκ.ενω με υπογραφη οκ ειναι διαφορετικα.πιστευω οτι αμα καποιον τον βαλουν με τον τσαμπουκα cosmoline κανεις μια καταγγελια ζητας να δεις υπογραφη και αν δεν υπαρχει δεν τους πληρωνεις καν ουτε αυτα που εκανες σαν τηλεφωνα. μετα σου λεω εγω αν σε αφηνουν να φυγεις .απλα αυτοι πονταρουν οτι θα σου ερθει πιο φτηνα και οτι 8 στους 10 θα πουν δεν πειραζει κρατα την.κανας δικηγορος(Paredwse) να μας πει αν ισχυει συμβολαιο δια τηλεφωνου.??ελεος ακου τροπο να παρουν πελατες.χειροτεροι και απο την Hol.αυτοι τουλαχιστον περιμενουν υπογραφη εστω και αν λενε απατεωνιες. Συνήθως κάποιες εταιρίες στέλνουν συμβόλαια με κούριερ κ εξοπλισμό. Απαξ κ κάνει κάποιος τη μαλακία να παραλάβει τα συμβόλαια ή τον εξοπλισμό είναι τελειωμένη υπόθεση, τώρα στο μόνο που μπορεί να πατήσει είναι αυτό που λες, Υποστηρίζει ότι ουδέποτε μίλησε ο ίδιος στο τηλέφωνο και ότι κάποιος άλλος το σήκωσε (κόρη, γιος, ανίψι κτλ) και ΤΟΥΣ βγάζει τρελούς κ απειλεί με καταγγελία στην προστασία καταναλωτή, εκποιζώ, αστυνομία κτλ) αν τους τα χώσει για τα καλά θα ακυρώσουν το συμβόλαιο χωρίς πολλά πολλά.. Αν είναι διατεθημένοι να το τραβήξουν στα άκρα αυτοί τότε θα ταλαιπωρηθείς αρκετά. Συνήθως υποκύπτουν γιατί όντως υπάρχει παραθυράκι που αποδικνύει ότι είναι παράνομοι.. Αλλά θέλουν ξέχεσμα πραγματικά... κ έχει παραγίνει το κακό όχι από τις ίδιες τις εταιρίες αλλά κυρίως από καμμένα γραφεία που αναλαμβάνουν το "ψάρεμα" δυστυχώς όλες οι μεγάλες εταιρίες ακόμα κ vodafone, cosmote έχουν κάνει το ΣΦΑΛΜΑ να αναθέσουν πελάτες σε τέτοιες εταιρίες με αποτέλεσμα να έρχονται άνθρωποι στα καταστήματα κ να κλαίνε που χωρίς να το καταλάβουνε κάνανε από εκεί που είχαν μόνο Μια γραμμή βρίσκουν και Δεύτερη στο όνομα τους χωρίς να πάρουν χαμπάρι τηλεφωνικά. Τους τάζουν μια συσκευή με επιδότηση, αυτοί νομίζουν ότι πρόκειται για την υφιστάμενη γραμμή που έχουν κ μετά ανακαλύπτουν ότι έχουν κ 2ο συμβόλαιο..το έχουν ξεσκίσει όλες οι εταιρίες το θέμα.. Αλλά η Cosmoline ΕΊΝΑΙ στην κορυφή..
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ναι αυτο που σου στελνουν συμβολαιο με courrier το ξερω.εκει αν υπογραψεις μετα ενταξει δικο σου λαθος.
aikat90 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 η πρωτη φορα 8α ειναι που ατομα πεφτουν θυματα εκμεταλευσης απο τετοιες εταιριες......προχθες με πηρανε τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι θα μ φερουν οπτικη εξω απο την πορτα μου......αφου δεν την εβρισα.....αλλα δεν φταινε μονο οι πωλητριες....γιατι εκει μεσα αν δν φερεις πελατες πηρες δρομο...και λενε ενα σωρο ψεματα για να φερουν πελατες.....εγω παντως τν εχω καταβρει 4 χρονια στν vivodi με 19.90 24σαρι ιντερνετ....(9 πιανω αλλα που πιανεις 24)...δωρεα αστικα υπεραστικα....δν φευγω με τπτ!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 επρεπε να τους πεις οκ οταν την φερετε τοτε εχω ετοιμο μεσα το οπτικο switch για να την patcharoume>100 mbit Θα μου δωσετε με οπτικη?τωρα για τα 9 στα 24 υπαρχουν και χειροτερα.
potis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ακόμα ενα παράδειγμα της "τακτικής" με την οποία επιχειρεί η Εταιρία. Αρχές Απρίλη η κύρία μου δέχεται τηλεφώνημα στο σπίτι της μητέρας της. Η προσφορά της τηλεφωνήτριας αφορούσε 3 ωρες (180 λεπτά) δωρεάν προς σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά ΤΟΝ ΜΗΝΑ. με 16.90 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΑ συνδρομή. Μη γνωρίζοντας τι εστί η εταιρεία, η γυναίκα μου δεχθηκε τηλεφωνικά, την μετατροπή της συνδεσης, αφου ζητησε κι ελαβε ΤΡΕΙΣ φορές κατα την διάρκεια της συνομιλίας τις ακριβείς παραμέτρους του προγράμματος, για επιβεβαίωση. Με ελάχιστη χρήση του σταθερού ο λογαριασμός ηρθε σαφέστατα και αδικαιολόγητα φουσκωμένος. Παιρνει η γυναίκα μου πίσω στην εταιρεία και ρωτά τι ακριβώς γίνεται, οπου ενημερώνεται οτι... το πρόγραμμα που εχει ενεργοποιηθεί στην γραμμή με 16.90 τον μήνα αφορά 85 λεπτά προς αστικά και 15 προς κινητά!!!! Επίσης, οτι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας άλλαξε, και πλέον η τιμή του πακέτου ειναι ακριβότερη στα 17.39 ευρώ, (κατα παράβαση των στο φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης που αφορά τους όρους λειτουργίας της εταιρείας που θέλει την εταιρία να οφείλει να ενημερώνει προ της εφαρμογής τους συνδρομητές για τέτοιες αλλαγές.) Οταν δε η κυρία μου αναφέρει το όνομα της πωλήτριας και ζητά να μιλήσει απευθείας με την ίδια, οι τηλεφωνήτριες αναφέρουν οτι "ειναι εξωτερική συνεργάτης" και "δεν ειναι προσβάσιμη ουτε απο το CC (ο θεός να το κάνει κάποτε) της εταιρείας, ουτε ειναι άλλο τηλεφωνό της διαθέσιμο προς επικοινωνία" Εμείς, ζητήσαμε το λοιπόν την ανάκτηση της καταγεγγραμένης συνομιλίας προκείμένου να αποσαφηνισθεί α) το οτι, ΝΟΜΙΜΑ, η εταιρεία ανέλαβε την γραμμή απο τους πρότερους πάροχους (ΟΤΕ και προεπιλογή forthnet) β) οτι οι οροι που η εταιρεία επιμένει οτι αποδεχθήκαμε, ειναι/δεν ειναι αυτοι που συζητήσαμε με την κυρία Κ.... Εχουμε κάνει σαφές στην εταιρεία και σε κάθε εμπλεκόμενο μερος οτι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πληρωθεί ΕΝΑ (1) ευρώ προς την εταιρεία αν δεν μας παρουσιαστεί αντίγραφο της συνομιλίας σε ψηφιακή μορφή, ωστε να φαινεται η ΡΗΤΗ αποδοχή των χαρακτηριστικών του προγράμματος στο οποιο η εταιρεία μας ενέταξε. Η τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν εχει ακόμα, εδω και 2 μήνες, ανακτηθεί απο την εταιρία. Καθως δε, τόσο εμεις οσο και η κυρία κ... , πιθανώς πωλήτρια εξωτερική της εταιρείας, οσο και η ίδια η εταιρεία γνωρίζουμε απαντες το περιεχόμενο της συνομιλίας και τις παραβιάσεις της συμβασης (η οποια οπως φαινεται μάλλον δεν υπάρχει πουθενά σε ψηφιακή ή άλλη μορφή), δεν περιμένουμε να κληθουμε απο ενδικα μέσα να πληρώσουμε το οτιδήποτε στην εταιρεία για τους τρείς και πλεον του τρέχοντος μηνες που ειμαστε "ενεργοποιημένοι" σε αυτήν Πιστευουμε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί ενώπιων δικαστικής αρχής η μαγνητοφώνηση καθως αυτό θα παρουσίαζε πλήρως το μέγεθος της "πονηριάς" που η εταιρία διαπράττει Ηδη μελετάμε την μεταφορά της γραμμής σε πιό αξιόπιστο πάροχο, και ηδη ετοιμάζουμε το "βιβλίο" των καταγγελιών που θα αποστείλουμε προς κάθε ελέγχουσα αρχή σε περιπτωση που η μεταφορά παρακωλυθεί στο ελάχιστο. ΑΡΚΕΤΑ πια.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γενικως για μενα το καλυτερο ειναι παντα να μπαινει καποιος μεσα στο site και να διαλεγει προγραμμα και οχι τηλεφωνικα να δεχεσαι για κατι.γιατι οκ καθεσαι και τραβιεσαι τωρα σαν τον .... για μαμακιες της τηλεφωνητριας.και ναι πραγματι ολες οι εταιρειες συνεργαζονται με αλλες εταιρειες που κανουν εξερχομενες κλησεις .δεν ειναι καν στο ιδιο κτιριο.εχει τυχει να εχω παει σε διαφορα call centers που πουλανε συνδρομες κτλ.
eko13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οπως και αλλοι εχουν πει, νομιζω οτι αν αποδεκτεις κατι τηλεφωνικα ισχυει σαν συμβολαιο... παντως τις περισσοτερες απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι εξωτερικες εταιριες απλα συνεργαζομενες με την καθε εταιρια ιντερνετ/τηλεφωνιας... Για αυτο και σου λενε οτι να ναι για να συμφωνησεις...
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καλα ναι ο αλλος προσπαθει να συμπληρωσει τις χ αιτησεις για να πληρωθει και να μην τον διωξουν.παντως δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο με το τηλεφωνικο.παλια οταν συμφωνουσες σου εστελναν κουρριερ με την αιτηση και την υπογραφες .τωρα αυτο δια τηλεφωνου μου φαινεται λιγο λαμογια και δεν ξερω ποσο ισχυει νομικα.ας μας πει κανας paredwse.
potis21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 γιατι οκ καθεσαι και τραβιεσαι τωρα σαν τον .... για μαμακιες της τηλεφωνητριας Οταν αγαπητέ "κλείνεις" μια συνδρομή απο το τηλέφωνο, βασικός όρος της ΕΕΤΤ ειναι η συνομιλία να μαγνητοφωνείται και να διατηρείται για όσο διάστημα τα συναλασσόμενα μέρη εχουν οποιαδήποτε δεσμευση το ενα προς το άλλο. Διαφορετικά (απουσία της καταγεγγραμένης συνομιλίας) απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ. Οι απο του τηλεφώνου προσφερόμενοι όροι ησαν λίαν συμφέροντες και γι αυτό τον λόγο η γυναίκα μου αποδέχθηκε την εγγραφή στο εν λόγω πρόγραμμα. Απο την στιγμή όμως που η κυρία πωλήτρια μας ειπε ΨΕΜΑΤΑ οσον αφορά τόσο τις παροχές του προγράμματος όσο και για την χρέωση αυτου, δεν εχουμε απολύτως καμία πρόθεση να τηρήσουμε το δικό μας μέρος της συμφωνίας. Αν η εταιρία βρει επιτέλους την συνομιλία, θα χαρουμε να γίνει επανυπολογισμός των χρεώσεων με βάση τα αρχικώς συμφωνηθέντα (κάτι που σημαινει οτι ο πρώτος λογαριασμός θα γίνει ίσος με το αρχικά συμφωνηθέν πάγιο πλέον της χρέωσης φορητότητας) και θα πληρωθουν επίσης και τα αρχικώς συμφωνηθέντα (πάλι προσαρμοσμένα στον χρόνο ομιλίας που δαπανήθηκε) για όσο διαστημα η, πλέον, συν-εργασία μας λαμβάνει χώρα. Αν τώρα, η ίδια η εταιρεία κρινει μή συμφέρουσα την συν-εργασία μας για δικους της λόγους, μπορεί κάλλιστα να αναχωρήσει της συμβασης και να απελευθερώσει την γραμμή, αφου προηγουμένως ενημερώσει στον δέοντα χρόνο οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει δινοντάς μας το απαιτουμενο χρονικό διαστημα να επαναφέρουμε την γραμμή στον αρχικό πάροχο.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οταν αγαπητέ "κλείνεις" μια συνδρομή απο το τηλέφωνο, βασικός όρος της ΕΕΤΤ ειναι η συνομιλία να μαγνητοφωνείται και να διατηρείται για όσο διάστημα τα συναλασσόμενα μέρη εχουν οποιαδήποτε δεσμευση το ενα προς το άλλο. Διαφορετικά (αποσία της καταγεγγραμένης συνομιλίας) απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ. Οι απο του τηλεφώνου προσφερόμενοι όροι ησαν λίαν συμφέροντες και γι αυτό τον λόγο η γυναίκα μου αποδέχθηκε την εγγραφή στο εν λόγω πρόγραμμα. Απο την στιγμή όμως που η κυρία πωλήτρια μας ειπε ΨΕΜΑΤΑ οσον αφορά τόσο τις παροχές του προγράμματος όσο και για την χρέωση αυτου, δεν εχουμε απολύτως καμία πρόθεση να τηρήσουμε το δικό μας μέρος της συμφωνίας. Αν η εταιρία βρει επιτέλους την συνομιλία, θα χαρουμε να γίνει επανυπολογισμός των χρεώσεων με βάση τα αρχικώς συμφωνηθέντα (κάτι που σημαινει οτι ο πρώτος λογαριασμός θα γίνει ίσος με το αρχικά συμφωνηθέν πάγιο) και θα πληρωθουν επίσης και τα αρχικώς συμφωνηθέντα (πάλι προσαρμοσμένα στον χρόνο ομιλίας που δαπανήθηκε) για όσο διαστημα η, πλέον, συν-εργασία μας λαμβάνει χώρα. Αν τώρα, η ίδια η εταιρεία κρινει μή συμφέρουσα την συν-εργασία μας για δικους της λόγους, μπορεί κάλλιστα να αναχωρήσει της συμβασης και να απελευθερώσει την γραμμή, αφου προηγουμένως ενημερώσει στον δέοντα χρόνο οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει δινοντάς μας το απαιτουμενο χρονικό διαστημα να επαναφέρουμε την γραμμή στον αρχικό πάροχο. συμφωνω μαζι του απλα εννοουσα το κακο ειναι τωρα οτι καθεσαι και τρεχεις για τις μαμακιες της τηλεφωνητριας της cosmoline. εσυ δεν φταις καπου
potis21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν ειπα οτι είπες οτι φταίω(!) προς θεου. Απλά για ενημέρωση του τί μπορεί να κάνει κάποιος αν πέσει στην εταιρεία και του κάνουν οτι μου κάνανε, τα παραθέτω. Προσοχή - εχω δεχθεί πιστωτικά απο 3 στις 4 εταιρίες κινητής για "εξυπνάδες" τους που κλήθηκαν να διορθώσουνε (αυτή που φυσά μου λείπει, αλλά ειναι ως τώρα αψογη σε όλα) και απο 2 εταιρίες σταθερής, καθως και απο εταιρεία με 54ΧΧΧ νουμερα σε κινητό. (Βαλε τον αριθμό κινητου σου να σου στείλω τα αποτελέσματα του τεστ "IQ". Αλλη "εξυπνάδα". Ρε φίλε, με προκαλείς να δείς αν ειμαι εξυπνος και θες να μου φάς τα λεφτά; Που πας ρε Καραμήτρο; ) Ειμαι καλός πελάτης αλλά αν μου χαιδέψεις τα "μαλακά" μαυρο φίδι που σε εφαγε.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 απλα ολα αυτα με τα νουμερα 54 κτλ που ειναι χρεωσειις 5 ευρω ανα σμσ κτλ πονταρουν σε 2 πραγματα.ενα στην χαζομαρα του αλλου και β.οτι επεδη αναγραφουν τους ορους και επειδη μπορεις να κανεις stop ανα πασα στιγμη οτι δεν ειναι παρανομες.και δυστυχως πολλα ατομα την πατανε.την ιδια απορια ειχα και εγω.και λεω καλα ποσα λεφτα βγαζουν και εχουν λεφτα για να κανουν διαφημισεις στο ιντερνετ και δεν ξερω που αλλου.μαλλον απειρα ατομα την πατανε και μετα δεν βρισκουν ακρη αφου υπαρχουν οι οροι.γενικα θελει προσοχη οπως ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.