Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Desktop ....Παγώνει......

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κανά 3-4 μήνες έχω το εξής πρόβλημα, παγώνει το pc (intel Quad core,2.33Ghz-RAM DDR3 4GB) και δεν ξεκινά παρά μόνο με restart...Δοκίμασα τα πάντα νέους drivers ,έλεγχος ram και σκληρού δίσκου, αλλαγή θέσεων ram , scan για ιούς , μέχρι και format αλλά τίποτα....Στο μεταξύ δεν έχει συγκεκριμένη συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος, μπορεί να κολήσει σήμερα και έπειτα μετά απο 5-10 μέρες -η να κολάει κάθε μέρα , 3 φορές το μήνα και πάει λέγοντας....Επίσης δεν κολάει σε κάποια συγκεκριμένη εργασία...(θέμα λειτουργικού (windows7 ultimate 32b) δεν παίζει γιατι το ίδιο το χω βάλει σε άλλα 3 pc χωρίς πρόβλημα)

Το πήγα στο πλαίσιο (καθότι είναι μέσα στην εγγύηση 2 χρόνια pc),και τρέχει δεύτερη μέρα τώρα χωρίς να χουν βρεί κάτι και χωρίς να έχει κολήσει...Σε περίπτωση που μου πουν οτι δεν βρίσκουν κάτι τι υποτίθεται οτι πρέπει να κάνω??? :confused:

Δημοσ.

Και επισης οταν λες οτι τρεχει 2η μερα....σιγα μην το εχουν σε full Load.το πολυ πολυ να το εχουν ανοιχτο και idle.

διαγνωστικο στον δισκο ετρεξες?

Δημοσ.

καλά θα έλεγα 40-42 η cpu και κάπου στο 43-45 η motherbord

Και επισης οταν λες οτι τρεχει 2η μερα....σιγα μην το εχουν σε full Load.το πολυ πολυ να το εχουν ανοιχτο και idle.

διαγνωστικο στον δισκο ετρεξες?

καλά σίγουρα.......έχεις δίκιο... :rolleyes: Όσο για διαγνωστικό ναι έτρεξα αλλά τα ίδια παντελακη μου...............

Δημοσ.

Το πάγωμα που λες είναι πάγωμα τις οθόνης. Δηλαδή ο κέρσορας του ποντικιού αν τον κουνήσεις δεν κάνει τίποτα;

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδια στο δίσκο μπας και χάνει επαφή;

Δημοσ.

Το πάγωμα που λες είναι πάγωμα τις οθόνης. Δηλαδή ο κέρσορας του ποντικιού αν τον κουνήσεις δεν κάνει τίποτα;

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδια στο δίσκο μπας και χάνει επαφή;

Παγώνουν τα πάντα ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο ....πλήρης νέκρα ....καλώδια στο δίσκο όχι δεν έχω δοκιμάσει ...

Δημοσ.

Παγώνουν τα πάντα ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο ....πλήρης νέκρα ....καλώδια στο δίσκο όχι δεν έχω δοκιμάσει ...

Και να υποθέσω αν πατήσει κανένα κουμπί ακούς ένα μπιμπ;

Αλλαξε τα καλώδια και ξαναδοκίμασε...

Δημοσ.

Πρωτα πρεπει να παρει τον υπολοιστη απο το κακο πλαισιο.

Δημοσ.

Πρωρα πρεπει να παρει τον υπολοιστη απο το κακο πλαισιο.

Και πρώρα και πλώρη ότι πεις :P

Δημοσ.

Ακριβώς μπιπππ.... :D Aν δεν κάνουν τίποτα οι του πλαισίου....θα του αλλάξω και τα καλώδια....θα το λούσω και με ultrex.... B) και ο θεός βοηθός....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...