panos_chem Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω παρατηρήσει το εξής, όταν ζεσταίνεται ο υπολογιστής, το σύστημα γενικά, μετά από παιχνίδι, όταν σβήσω τον υπολογιστή για καμιά 30 δευτερόλεπτα λειτουργεί το fan του τροφοδοτικού. Πρόκειται για το τροφοδοτικό της υπογραφής μου. Όταν δεν έχω παίξει πιο πριν δεν το κάνει αυτό, αλλά άμα τον κλείσω μετά από παιχνίδι μετά τον τερματισμό της λειτουργίας των windows δουλεύει το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικού. Είναι φυσιολογικό αυτό? Ευχαριστώ πολύ!!!
powpow Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 το ανεμιστηρακι δουλευει μονο για 30 δευτερολεπτα και στις 2 περιπτωσεις? με αλλο τροφοδοτικο κανει το ιδιο προβλημα? Με καινουργιο αλλα το ιδιο τροφοδοτικο?
antonl Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Normal πρέπει να ναι. Απλά δεν είμαι 100% βέβαιος ότι συνεχίζουν να λειτουργούν για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να πέσει η θερμοκρασία κάτω από ένα συγκεκριμένο threshold μετά το κλείσιμο του υπολογιστή. Δηλ. δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο PSU είναι φυσιολογικό να χει μεταβλητό «χρόνο κλεισίματος».
panos_chem Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Όταν δεν έχω παίξει πιο πριν με το που κλείνουν τα windows σταματούν όλα να λειτουργούν! Κ γενικά όταν είναι παγωμένος ο υπολογιστής. Αλλά μερικές φορές παρατηρώ ότι όταν σβήσω τον υπολογιστή εξακολουθεί να λειτουργεί το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικού για λίγα δευτερόλεπτα! Άλλες φόρες 20 άλλες φορές 30 δευτερολεπτα, άμα είναι ζεστός, άμα είχα παίξει πιο πριν. Άμα απλώς χάζευα στον υπολογιστή μετά τον τερματισμό των windows νεκρώνουν τα πάντα!!!! Normal πρέπει να ναι. Απλά δεν είμαι 100% βέβαιος ότι συνεχίζουν να λειτουργούν για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να πέσει η θερμοκρασία κάτω από ένα συγκεκριμένο threshold μετά το κλείσιμο του υπολογιστή. Δηλ. δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο PSU είναι φυσιολογικό να χει μεταβλητό «χρόνο κλεισίματος». Αυτό το ειχα διαβάσει ότι το κάνουν τα enermax τροφοδοτικά. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό για της thermaltake!
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Απο τα λεγόμενα σου το τροφοδοτικό οταν ειναι σε full load δηλαδή παιχνίδια κτλπ δουλεύει στο full ο ανεμιστήρας και οταν τελιώσεις δηλαδή βρεθεί σε idle κατάσταση μειώνει τις στροφές σταδιακά μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία του σε φυσιολογικά επίπεδα οπότε και δουλεύει σε χαμηλές στροφές.
pano Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αυτό το ειχα διαβάσει ότι το κάνουν τα enermax τροφοδοτικά. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό για της thermaltake! http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=108 (δες εκεί που λέει ''The Good'')
panos_chem Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=108 (δες εκεί που λέει ''The Good'') Ωραίος ο φίλος!!!!!!!!!!!!!!!! Σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και για την ανταπόκριση σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.