Arbitary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έστησα έτσι πειραματικά ένα joomla πάνω σε ένα debian άλλα είναι κενό είναι φυσιολογικό αυτό, Uploaded with ImageShack.us
kinq1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σωστό είναι προφανώς, αν δεν έβαλες ακόμα δικά σου άρθρα, ή αν δεν έβαλες τα sample articles κατά την εγκατάσταση.
spartakoscs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Απόλυτα εφόσον δεν είχες επιλέξει να εισάγεις κάποια ενδεικτικά δεδομένα κατά την εγκατάσταση !!
Arbitary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αχ! έπρεπε να βάλω εκείνα τα "ενδεικτικά δεδομένα" που μου είπε πω πω έκανα μπαρούφα πάντως τώρα έχω δυο θέματα. πρώτον δεν μπορώ να μπω στην phpmyadmin μου λέει "#1045 - Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES)" εκτιμώ ότι βάζω τα στοιχειά του mysql χρήστη σωστά. 2) έχουμε κάνα gtk πρόγραμμα για την διαχείριση της sql; μου λείπει ο navicat που είχα στα win.
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αχ! έπρεπε να βάλω εκείνα τα "ενδεικτικά δεδομένα" που μου είπε πω πω έκανα μπαρούφα πάντως τώρα έχω δυο θέματα. πρώτον δεν μπορώ να μπω στην phpmyadmin μου λέει "#1045 - Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES)" εκτιμώ ότι βάζω τα στοιχειά του mysql χρήστη σωστά. 2) έχουμε κάνα gtk πρόγραμμα για την διαχείριση της sql; μου λείπει ο navicat που είχα στα win. 1) Δοκίμασε root αντί για admin 2) Κάτι σαν κι αυτό;
Arbitary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 1) με root δοκιμάζω άλλα δεν 2) δεν εχει deb,
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 1) Κάνα reset στο password τότε; 2) Σου έχει το source code, θα πρέπει να του κάνεις build για το δικό σου σύστημα
Arbitary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το pass δουλεύει αφού το χρησιμοποιεί η joomla αχ πως βάζαμε τα essentials από το apt δεν θυμάμαι καλά θα ρωτήσω το γοογλη
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το pass δουλεύει αφού το χρησιμοποιεί η joomla Ίσως τότε το έχεις αποθηκεύσει λάθος στο config.inc.php (μέσα στο root φάκελο του phpmyadmin). Θα πρέπει να έχεις κάποιες τέτοιες γραμμές: >/* Authentication type and info */ $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; $cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost'; $cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp'; $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false; $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'password'; $cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql'; $cfg['Servers'][$i]['AllowNoPassword'] = false;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.