Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση PC με TV

rosalida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG 32LG5000 32'' LCD TV ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVIDIA GeForce 9800 GT

ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ HDMI to HDMI

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ"

ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Nvidia control panel

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙΣ?

Δημοσ.

1) σιγουρεψου οτι εχεις επιλεξει το σωστο hdmi in απο την tv. ενδεχεται να εχεις επιλεξει μια αλλη εισοδο (2,3 κλπ)

2) ξανα δοκιμασε να εχεις ανοιχτη την tv (επιλεγμενο το hdmi οπου εχεις συνδεσει το pc) πριν ανοιξεις το pc.

3) δοκιμασε την δευτερη εξοδο απο την καρτα γραφικων. ενδεχεται εξ'ορισμου να δινει το σημα οχι απο αυτη που εχεις επιλεξει.

4) Αν ολα τα παραπανω αποτυχουν, δοκιμασε με διαφορετικο καλωδιο hdmi (δανεισου καποιο)

5) περιμενε κι αλλες απαντησεις απο αλλους που γνωριζουν περισσοτερα.

Δημοσ.

warewolf

εχω δοκιμασει και τις 3 θυρες της τηλεορασης HDMI

η καρτα γραφικων μου εχει θυρες 1xHDMI 1xDVI και 1xVGA

υπαρχει ακομα μια θυρα στην μητρικη HDMI την οποια εχω δοκιμασει και αυτη

ThanosA

εννοειται οτι απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης "INPUT" βλεπω την θυρα 1 HDMI απο τις τρεις εξοδους της LG τηλεορασης

Δημοσ.

Αν εχεις win7:

(Βαλε και τις 2 οθονες πανω)

πανε επηφανεια εργασιας..

Δεξι κλικ και αναλυση οθονης

Διαλεγεις την tv σου και εφαρμογη..

Λογικα θα δειχνει στην Tv σου

Δοκιμασε........

Δημοσ.

Αλλαξα το καλωδιο απο το καταστημα που το αγορασα και πηρα DVI to HDMI αλλα παλι

τιποτα εχω αγανακτησει χαμηλωσα και την αναλυση στις οθονες. Ο υπαλληλος ρωτησε αν

η καρτα γραφικων υποστηριζει δυο οθονες λογικα ναι γιατι οχι?

Συνδεσα το καλωδιο του υπολογιστη VGA to VGA με την οθονη της τηλεορασης και απλα

βλεπω υπολογιστη στην τηλεοραση αλλα δεν ειναι αυτο που θελω να κανω, θελω προεκταση

οθονων.

Αν εχεις win7:

(Βαλε και τις 2 οθονες πανω)

πανε επηφανεια εργασιας..

Δεξι κλικ και αναλυση οθονης

Διαλεγεις την tv σου και εφαρμογη..

Λογικα θα δειχνει στην Tv σου

Δοκιμασε........

αν μπορει να βοηθησει αυτο καπως...

post-38373-0-90995700-1307006253_thumb.jpg

post-38373-0-32526000-1307006265_thumb.jpg

Δημοσ.

Ε για προεκταση οθονων απλα τις συνδεεις και τις 2 πανω και πατας εκει προεκταση οθονων.. Αν αυτο ειναι που κανεις και εχεις προβληματα... Απλα περιμενε απαντιση απο καποιον αλλο που ξερει περισσοτερα....

Δημοσ.

Καταρχάς όταν ζητάμε βοήθεια από τους άλλους, πρέπει να είμαστε όσο πιο αναλυτικοί και σαφής γίνεται. Οι άλλοι δεν είναι μάγοι να μαντέψουνε πράγματα.

Πρώτον πες μας το μοντέλο της VGA και της Οθόνης ακριβώς γιατί αν μπεις για παράδειγμα στο site της Asus θα δεις ότι έχει καμιά 10αρια 9800GT, και δες πόσες διαφορές έχουν στην υλοποίηση και στην συνδεσμολογία. Επίσης τι λειτουργικό έχεις, κι αν είναι 32/64 bit (μικρή σημασία το τελευταίο)

Για το πρόβλημά σου τώρα. Τι έχω καταλάβει εγώ:

1) Έχεις ήδη ένα monitor συνδεδεμένο. Από τα συμφραζόμενα να υποθέσω ότι είναι συνδεδεμένη στην D-Sub έξοδο? (αυτή είναι η VGA που αναφέρεις).

2) Θέλεις να συνδέσεις και 2η οθόνη, την LG, και έχεις δοκιμάσει με HDMI το HDMI καλώδιο στην HDMI έξοδο, και DVI to HDMI καλώδιο στην DVI έξοδο, και δεν παίζει κανένα από τα 2?

3) Όταν τις συνδέεις και τις 2, την 2η δεν την βλέπεις ούτε στον driver. Σωστά? Και τότε τι είναι τα screenshots που έβαλες?

Ψάχνοντας τον γουγλη με τη νήμα: "9800GT dual monitor problem" θα δεις κατεβατα ολόκληρα. Και δυστυχώς υπάρχουν διαφορετικά προβλήματα και αντίστοιχες λύσεις που συμβαίνει αυτό. Τα περισσότερα από αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι παρ' ότι έχει 3 εξόδους (HDMI/D-SUB/DVI) υποστηρίζει μέχρι 2 monitors όπως όλες οι NVidia. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως στις περισσότερες υλοποιήσεις οι 2 από τις 3 έξοδοι, είναι pre-hardware-shared και δυστυχώς δεν είναι πάντα οι ίδιες και εξαρτάται από την υλοποίηση. ΠΧ δεν είναι πάντα η DVI με την DSUB shared οπότε μπορείς να συνδέσεις μόνο στην μία από τις 2 εξόδους οθόνη. Ελάχιστες υλοποιήσεις έχουν sensor που διαβάζει που έχεις συνδέσει οθόνη και αν έχεις και στις 3 σε ρωτάει σε ποιες 2 θέλεις εσύ να στείλεις το σήμα. Επίσης όμως, ένα μεγάλο ποσοστό των 9800GT έχει βγει στην παραγωγή με καμένες εξόδους, και ελπίζω να μην έχεις μία τέτοια

Οπότε δοκίμασε τα παρακάτω:

α) Σύνδεσε ΜΙΑ οθόνη σε κάθε έξοδο ξεχωριστά ώστε να ελέγξεις ότι αυτόνομα δουλεύουν και οι 3. Να δεις ότι λειτουργούν και οι 3 έξοδοι σωστά δηλαδή.

β) Αν είσαι ΟΚ με το α), και ισχύει το 1), βάλε τον DVI-to-DSUB adapter που έχει η συσκευασία πχ DVI to DSUB και σύνδεσε εκεί την βασική σου οθόνη (στην έξοδο DVI). Αν έχει DVI η οθόνη σου σύνδεσέ το απ' ευθείας. Απ' ότι έχω καταλάβει η DVI είναι η κεντρική έξοδο των 9800GT

γ) Κάνοντας το β) σύνδεσε μετά την LG. Αν κατάλαβα καλά έχει και D-SUB είσοδο. Πρώτα δοκίμασε εκεί. Είτε παίξει, είτε δεν παίξει δοκίμασε στην συνέχεια και με το HDMI.

δ) Αν πάλι δεν παίξει, πρέπει να βρεις μια άλλη οθόνη και να δοκιμάσεις. Αν και πάλι δεν παίξει, και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση πως έχεις κάνει το α) τότε εγώ θα έκανα format και clean install

ε) Αν πάλι δεν παίξει το ξεχνάς γιατί γέμισες φαντάσματα (κάνουμε και λίγο πλάκα). Με λίγα λόγια δεν γίνεται να μην παίξουν όλα τα παραπάνω.

Και τέλος φαντάζομαι γνωρίζεις πως η LG σου είναι 720p, όπερ 1366x768, οπότε μην στέλνεις καμιά μεγαλύτερη ανάλυση από αυτήν. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων η 1280x1024 είναι "μεγαλύτερη ανάλυση".

Καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...