Προς το περιεχόμενο

2παγια σταθερου τηλεφωνου και ιντερενετ συνολο 160 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θα ηθενα να μαθω το εξης ..παλιοτερα ο ΟΤΕ σε ιδιοτες που ο χωρος εργασιας τους ηταν σχετικα κοντα με το σπιτι τους εδινε την δυνατοτητα χρησης του ιδιου αριθμου ....την περιοδο αυτη στο γραφειο και στο σπιτι εχω καταληξει να δινω τα μαλιοκεφαλα μου σε παγια για σταθερα τηλεφωνα και παγια ιντερνετ ...2 παγια τηλεφωνου και δυο ιντερνετ συνολο το ελαχιστο 80+80=160 ευρω φυσικα δεν μου ειναι χρησιμο να εχω δυο αριθμους εκει που εχει παει το πραγμα με την κριση και επειδη ολα τα υπολογιζω αυτη την περιοδο (εξοδα κλπ) ..θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο να παω στον ΟΤΕ και να κανω 1 συνδεση στα θερου τηλεφωνου και ιντερνετ ; ..το εχει κανει κανενας απο εσας; ξερει κανεις λεπτομεριες; ..το σπιτι μου απεχει απο το γραφειο περιπου ακτινα 500 μετρα

Δημοσ.

Με ΟΤΕ πληρώνεις 160 το μήνα ή το δίμηνο? (και για τις δύο συνδέσεις ρωτάω)

Αν είναι το μήνα, κάτι δεν έχεις κάνει καλά.

Ενδεικτικά αν πας σε κάποιον εναλλακτικό με full internet και απεριόριστα τηλέφωνα θα έδινες το πολύ 40/μήνα για κάθε σύνδεση.

Μήπως ο ΟΤΕ σου βγαίνει τελικά πολύ ακριβώς?

Δημοσ.

μαλλον το διμηνο λεει αφου αναφερει και παγια.καθε διμηνο ερχεται ο λογαριασμος.με τις κλησεις 180 ευρω το μηνα ναι θα γινοταν αλλα μονο παγια και ιντερνετ 180 ευρω το μηνα δεν γινεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαλλον το διμηνο λεει αφου αναφερει και παγια.καθε διμηνο ερχεται ο λογαριασμος.με τις κλησεις 180 ευρω το μηνα ναι θα γινοταν αλλα μονο παγια και ιντερνετ 180 ευρω το μηνα δεν γινεται.

Παιδια το διμηνο ...με isdn μπορω να χρησιμοποιω εναν αριθμο?

Δημοσ.

Καλύτερα κάνε δύο φτηνές συνδέσεις internet στα δύο σημεία και βάλε κανένα Viva για voip και να έχεις ένα κοινό νούμερο να χτυπάει όπου θες. Οι συνδέσεις που έχουν μόνο internet ξεκινάνε από 30 ευρώ το μήνα, οπότε σίγουρα κερδισμένος θα είσαι.

Δημοσ.
Παιδια το διμηνο ...με isdn μπορω να χρησιμοποιω εναν αριθμο?
οσο ξερω οχι δεν γινεται να εχεις 2 ιδια νουμερα σε διαφορετικη γραμμη.σε voip γινεται αλλα τωρα ποιος θα στο δωσει δεν ξερω. τωρα για νουμερα viva,skype κτλ δεν ξερω τι παιζει.
Δημοσ.

οσο ξερω οχι δεν γινεται να εχεις 2 ιδια νουμερα σε διαφορετικη γραμμη.σε voip γινεται αλλα τωρα ποιος θα στο δωσει δεν ξερω. τωρα για νουμερα viva,skype κτλ δεν ξερω τι παιζει.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας τι ειναι το voip?

Δημοσ.

voip ειναι voice over ip και σε πολυ απλα λογια ειναι οταν το τηλεφωνο σου ειναι πανω στο ιντερνετ.δεν ειναι δηλαδη η κλασικη Tdm τηλεφωνια που βαζεις φιλτρο και διαχωριζεις ιντερνετ και voice.το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο ρουτερ και ειναι διαμεσω του ιντερνετ.σαν ενα skype να το πω.το κακο ειναι οτι αμα κοπει το ρευμα η αμα παθεικατι το ιντερνετ πεφτει και το τηλ.εχει και συν και πλην το voip.μπορει πχ σε μια βλαβη να παιζει το ιντερνετ και να μην παιζει η κανονικη tdm τηλεφωνια αλλα να παιζει το voip κανονικα.γινεται βεβεα και το αναποδο.να παιζει η κανονικη tdm τηλεφωνιακαι να μην παιζει το ιντερνετ.καποιοι λενε οτι το voip εχει καθυστερηση εγω οσο καιρο εχω δεν εχω τετοιο θεμα και αλλοι λενε οτι δεν εχει καλη ποιοτητα.επισης δεν εχω τετοιο θεμα .εχω forthnet voip και κανονικη τηλεφωνια(2 νουμερα).

http://en.wikipedia.org/wiki/Voip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...