Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ο τιτλος τα λεει ολα: ZTE Blade εναντίων LG Optimus One P500 ποιο να παρω; θελω ενα smartphone που χωρις να το πειραξω (π.χ. 512mb ram unlock, custom roms, κτλ) να παιζει παιχνιδια και να μπαινει στο ιντερνετ απο το wi-fi. Στο θεμα των παιχνιδιων απο οτι ειδα στο youtube και τα δυο εχουν καποια κολλήματα τα οποια λογικα θα φτιαχνουν με ενα απλο overclock. Ποιο πιστευετε πως ειναι το καλυτερο χωρις να υπολογιζετε το αν ειναι vfm ή την τιμη... edit: κανεις;
tsourakis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κατά τη γνώμη μου, κανένα από τα 2...δώσε άλλα 30€ και πάρε το πολύ καλύτερο Χ5...κλάσεις ανώτερο...η επιλογή είναι δική σου όμως και άμα θες ένα από τα 2, νομίζω πως αξίζει περισσότερο το BLADE...
orlox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν δεν θες να τα πειραξεις τοτε πας σε optimus one. Το ειχα και ειναι πολυ πολυ καλο κινητο που ομως γινετε πολυ καλυτερο με ενα a2sd script και φυσικα root Το blade απο την αλλη πρεπει να το πειραξεις σιγουρα για να κανεις unlock την ραμ ομως εχει πολυ καλυτερη οθονη απο το lg λογο αναλυσης χωρις ομως να υστερει. Γενικα οποιο και να παρεις σου προτινω να το πειράξεις. Αν θελεις να εισαι στοκ 100% πηγαινε για lg. Αν ασχοληθεις λιγο πήγαινε για blade. Αν θελεις να δωσεις λιγα παραπάνω πηγαινε σε x5 huawei. Κλασεις ανωτερο και απο τα 2 και η διαφορα ειναι πολυ μικρη.
tsourakis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αυτή την περίοδο όμως θα έρθουν πολλά καινούρια φθηνά smartphones και θα αναπτυχθούν και πολύ τα WP7...άρα οι τιμές θα πέσουν...νομίζω πως σίγουρα αξίζει να περιμένεις μετά το καλοκαίρι για να αγοράσεις καινούριο κινητό..!
orlox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αυτή την περίοδο όμως θα έρθουν πολλά καινούρια φθηνά smartphones και θα αναπτυχθούν και πολύ τα WP7...άρα οι τιμές θα πέσουν...νομίζω πως σίγουρα αξίζει να περιμένεις μετά το καλοκαίρι για να αγοράσεις καινούριο κινητό..! και γιατι να μην περιμενει μεχρι το τελος του χρονου που θα βγει το tegra 3? Η το 2014 που τα κινητα θα εχουν επεξεργαστη εφαμιλο με desktop? Η ..... Δεν μπορεις να σκεφτεσαι ετσι. Καθε 3 μηνες βγαίνει κατι καινουριο και καλύτερο. Το θεμα παντα ειναι τωρα τι αγοράζεις. Ακομα και 10 μερες να περιμενεις για να βγει κατι νεο δεν σε συμφέρει γιατι το νεο δεν θα εχει την υποστιριξη του παλιου Με πιανεις?
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 μα για μετα το καλοκαιρι λεω... εννοειται πως θα παω σε χ5 απλα επειδη υπαρχει και μια πιθανοτητα να μην εχω 200αρικο στη τσεπη να ξερω ποια ειναι η εναλλακτικη λυση. να τονισω ομως οτι το κινητο το θελω και για λιγο gaming αλλα ξερω πως και τα 2 λιγο κολλανε (περισσοτερο το lg) υ.γ. δεν θελω να τα πειραξω επειδη ειμαι λιγο ασχετος αλλα και για το οτι θα χασω την εγγυηση. κανα root ομως εννοειται πως θα το κανω και γιατι να μην περιμενει μεχρι το τελος του χρονου που θα βγει το tegra 3? Η το 2014 που τα κινητα θα εχουν επεξεργαστη εφαμιλο με desktop? Η ..... Δεν μπορεις να σκεφτεσαι ετσι. Καθε 3 μηνες βγαίνει κατι καινουριο και καλύτερο. Το θεμα παντα ειναι τωρα τι αγοράζεις. Ακομα και 10 μερες να περιμενεις για να βγει κατι νεο δεν σε συμφέρει γιατι το νεο δεν θα εχει την υποστιριξη του παλιου Με πιανεις? μωρε και 5 χρονια να περιμενω αλλα το ttegra θα εχει 150-200€;
orlox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Φυσικα! σε 5 χρονια θα περνεις τον tegra 4 με 100E αφου θα εχει βγει ο togron 2. Η γιατi να μην περιμενεις 10 χρονια να παρεις τον togron 4 με 100E αφου θα εχει βγει ο positron X? Κατσε στα αυγα σου και μαζεψε οσα χρηματα θες να ξοδεψεις για κινητο και μετα το καλοκαιρι και τις διακοπες σου ξαναρωτα - ψαξε να δεις τι θες να παρεις γιατι μεχρι τοτε θα εχουν βγει 50 νεα μοντελα....
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Φυσικα! σε 5 χρονια θα περνεις τον tegra 4 με 100E αφου θα εχει βγει ο togron 2. Η γιατi να μην περιμενεις 10 χρονια να παρεις τον togron 4 με 100E αφου θα εχει βγει ο positron X? Κατσε στα αυγα σου και μαζεψε οσα χρηματα θες να ξοδεψεις για κινητο και μετα το καλοκαιρι και τις διακοπες σου ξαναρωτα - ψαξε να δεις τι θες να παρεις γιατι μεχρι τοτε θα εχουν βγει 50 νεα μοντελα.... thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.