Προς το περιεχόμενο

Logitech g19+Logitech g930+Razer Mamba=???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Luciddream ναι είναι όπως είπα και θέμα αν εσύ το ευχαριστιέσαι.Αλλά κατά 90% είναι η ικανότητα που λες και εσύ,το υπόλοιπο 10 είναι στο πισί!Και όσο για το τελευταίο ένα έχω να πω :confused:

φίλε ektor7 το μάμπα έχει και καλωδιάκη οπότε αν μου πέσει η μπαταρία κάνω ένα τσακ και είμαι κομπλάς!!!!

Το ξερω!Αλλα την μια μερα θα εισαι με το wireless και την επομενη μερα με το καλοδιο!

Εγω σου λεω απλα τη εχεις να αντιμετοπησεις!Εγω δεν εχω προβλημα μ'αυτο,αν και σενα δε σε πειραζει,τοτε παρτο!

Δημοσ.

ektor7 δεν νομίζω να χρειαστεί και μια μέρα να φορτίσει αλλά και να χρειαστεί δεν πειράζει,δεν θα παίζω όλη μέρα παιχνίδια στον υπολογιστή,οπότε δεν τίθεται και θέμα να αποφορτιστεί τελείως!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α δηλαδή για όλα τα άλλα δέν κάνει ε; :devil: :cry:

οχι :devil: :devil: :devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπίζω να μήν το εννοείς..

οχι :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

για το Naga Epic έχω ακούσει από πολλά ριβιούς ότι παρουσιάζει προβλήματα ενώ τίποτα για το μάμπα!Δεν είμαι σίγουρος...

FreakMachine χαχαχαχααχαχ

Αυτο ισχυει!Κυριος σε wireless mode!Ξαφνικα παγωματα απο το πουθενα και αναγκαστικη συνδεση σε με το καλοδιο για να επιστρεψει στα ισια του!Και ξαφνικες και απο το πουθενα,συχνες μερικες φορες,αναπηδισεις του δειχτη,προς τα πανω! :devil:

Αυτα προς το παρον(ελπιζω να λυθουν με καινουριο firmware)!

Συμιωση,το mamba και το epic,μοιραζοντε ακριβος την ιδια τεχνολογια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...