Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Την περασμένη Δευτέρα αποφάσισα να αναβαθμίσω την σύνδεση των 2 mbps που είχα, και να πάω σε 24. Την επόμενη ημέρα το router δεν συγχρόνιζε, δεν σταθεροποιούνταν το λαμπάκι του DSL δηλαδή, (είναι συμβατό με ADSL2+) και έτσι πήρα και μου δηλώσαν βλάβη. Χθές με πήραν τηλέφωνο απο το κέντρο και μου είπαν να βάλω φίλτρο στην πρίζα του τηλεφώνου (άκουσον-άκουσον, λές και δεν είχα ήδη), και να περιμένω να συγχρονίσει. Πάλι τίποτα. Σήμερα το πρωϊ ξαναπέρνω, και το μόνο που μου είπαν οτι μπορούν να κάνουν είναι να ξαναδηλώσουν βλάβη, και ότι αν δεν βρεθεί λύση, να μου κατεβάσουν την ταχύτητα στην οποία κλειδώνει το router. Το αποτέλεσμα είναι οτι έχω μείνει εδώ και τρείς ημέρες χωρίς internet. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω εγώ σαν χρήστης; Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει, κάποια ρύθμιση ίσως, ή θα πρέπει να περιμένω;
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μία καλή πρώτη πληροφορία για να σε βοηθήσουμε θα ήταν να μας πεις τί router έχεις. Επείσης μπορείς να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του , μήπως δεν έχει επιλεγμένο το auto (αν υπάρχει ) και είναι στο απλό adsl και όχι στο 2 , και τελευταία να ελέγξεις ότι έχεις τα σωστά vpi/vci 8/35 και LLC Encapsulation και PPPoE Eπείσης υποθέτω ότι δεν έκανες παράλληλα με την αναβάθμιση και καμιά αλλαγή από/σε pstn/isdn
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το router είναι το Huawei EchoLife HG520c, και η αναβάθμιση έγινε σε ήδη υπάρχουσα γραμμή ADSL. Καμία αλλαγή απο ISDN κτλ... Οι ρυθμίσεις του είναι οι ίδιες με αυτές που μου περιγράφεις.
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Σε αυτή την περίπτωση τήνω να πιστεύω ότι είναι σφάλμα ΟΤΕ. Τα έκαναν αρκετά αυτά παλιά αλλά νόμιζα ότι είχαν εκλείψει πια...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Φαίνεται οτι λύθηκε το πρόβλημα. Ορίστε και η ταχύτητα μου μέχρι στιγμής: Τα στoιχεία του router: Bandwidth Down/Up(kbps) 12032 / 244 Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 16112 / 252 Bandwidth Down/Up(kbps) 12032 / 244 SNR Margin Down/Up(dB) 10.0 / 9.5 Attenuation Down/Up(dB) 25.3 / 11.9 Power Down/Up(dBm) 19.7 / 11.3
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλά ο συγχρονισμός στο upload ειναι αστείος... μόνο 252 kbps ?!? Τσέκαρε το λίγο να σιγουρευτείς ότι είναι σε mode adsl2+ το router
Tilemaxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλά ο συγχρονισμός στο upload ειναι αστείος... μόνο 252 kbps ?!? Τσέκαρε το λίγο να σιγουρευτείς ότι είναι σε mode adsl2+ το router Όντως, ήταν στο auto. Το έβαλα στο ADSL2+ και ιδού:
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έτσι μάλιστα.... αρκετα καλα ... 3,5 mbps πανω το down και το up σε φυσιολογικά επίπεδα
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε σείς τι παίζει; Σήμερα όπως και χθές ενώ έπαιζε κανονικά η γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις, γύρω στις 5 το πρωί αποσυνδέεται εντελώς και δεν συγχρονίζει. Χθές επανήλθε γύρω στις 5 το άλλο απόγευμα, σήμερα δεν έχω ιδέα τι ώρα θα ξανασυγχρονίσει. (Αυτή την στιγμή είμαι με την γραμμή του γείτονα). Τι κουλό είναι αυτό που συμβαίνει; Να αποσυνδέεται πρωινές ώρες και να επανέρχεται την άλλη μέρα το απόγευμα; WTF;;;
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μάλλον το πρόβλημα ειναι απο τον ΟΤΕ πάρε να δηλώσεις βλάβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.