_chris_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μου είπανε ότι για να επικυρώσεις το πιστοποιητικό πληροφορικής του ECDL πρέπει να πας πρώτα σε δικηγόρο και όχι σε ΚΕΠ, διότι δεν έχει τη σφαγίδα της ελληνικής δημοκρατίας ή κάπως έτσι... Αυτή είναι η μόνη λύση; Σε αστυνομικό τμήμα δε γίνεται; Έστω ότι πάω σε δικηγόρο. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; (όχι δεν έχω γνωστό δικηγόρο) τα ίδια ισχύουν και για πτυχία αγγλικών;
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ακριβώς έτσι πρώτα σε δικηγόρο. Το κάθε ειδικό ένσημο επικύρωσης κοστίζει 2 ευρώ συν την όποια αμοιβή του δικηγόρου. Μετά κλασσικά ΚΕΠ για αντίγραφα του αντιγράφου για να μην τα ξανασκάσεις σε δικολάβο Το ίδιο ισχύει και για τα πτυχία ξένων γλωσσών.
_chris_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το κάθε ειδικό ένσημο επικύρωσης κοστίζει 2 ευρώ συν την όποια αμοιβή του δικηγόρου. Μετά κλασσικά ΚΕΠ για αντίγραφα του αντιγράφου για να μην τα ξανασκάσεις σε δικολάβο ευχαριστώ για την απάντηση δηλαδή 2€ ανά πιστοποιητικό είναι λεφτά που δεν πάνε στο δικηγόρο. μήπως ξέρεις η αμοιβή του δικηγόρου πόσο είναι περίπου;
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δεν έχω ιδέα πόσο ζητάνε για αμοιβή δυστυχώς, μου τα έφτιαξε μια φίλη τσάμπα. Δεν πιστεύω να είναι μεγάλη η αμοιβή.
dora_explorer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτό το έχω ξανακούσει. Δηλαδή αν ο δικηγόρος δεν ξέρει αγγλικά πάλι μπορεί να το επικυρώσει? Τι αηδίες είναι αυτές? Από ότι ξέρω δωρεάν το κάνουν οι περισσότεροι. Τουλάχιστον στο γραφείο που δουλεύει η κολλητή μου δεν παίρνουν λεφτά για τέτοια πράγματα.
_chris_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτό το έχω ξανακούσει. Δηλαδή αν ο δικηγόρος δεν ξέρει αγγλικά πάλι μπορεί να το επικυρώσει? Τι αηδίες είναι αυτές? Από ότι ξέρω δωρεάν το κάνουν οι περισσότεροι. Τουλάχιστον στο γραφείο που δουλεύει η κολλητή μου δεν παίρνουν λεφτά για τέτοια πράγματα. κι εμένα μου φαίνεται λίγο ό,τι να 'ναι σύστημα...
darksoho33 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 δεν μπορουν ολοι οι δικηγοροι να επικυρωσουν ξενογλωσσα. με υπευθυνη δηλωση οτι ειναι ακριβη αντιγραφα εκ του πρωτοτυπου σας καλυπτει οτι κι αν καταθεσεται
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μα είναι ότι να ναι το σύστημα, στην Ελλάδα είμαστε. Το μεσημέρι πήγα να κάνω αντίγραφα στο ΚΕΠ και η υπάλληλος εκεί δεν ήξερε αν μπορούσε να μου κάνει αντίγραφα και συμβουλεύτηκε έναν ανώτερο της...... Δεν σχολιάζω το μπούρου μπούρου στο τηλέφωνο και το "ωωωωωω όλα αυτά θες;" Τρομερή δυσκολία η εργασία, σφραγίδες, υπογραφή και ημερομηνία. Α τςςςςςς θα στείλω στο e-gorv πρόταση να υπαχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά Την σπόντα της την έριξα πάντως στην ερώτηση αν χρειάζομαι το χαρτομάνι για κάποιον διαγωνισμό του Δημοσίου.... σκοτώνονται λέμε στην δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.