Προς το περιεχόμενο

iMac vs Συνθεση

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα αποδιδει καλυτερα; αυτο το iMac ή η συνθεση αυτή (επισυναψη);

τι ειναι καλύτερο για εναν πολύ απαιτητικό χρήστη

post-108282-0-35352200-1307006650_thumb.png

Δημοσ.

Κρίνοντας από CPU, ποσότητα RAM και τεχνολογία δίσκου (SSD vs μηχανικός), μάλλον το built-to-order PC που συνέθεσες θα είναι πιο αποδοτικό σε απαιτητικές εφαρμογές.

Δημοσ.

To Pc εννοειτε πως ειναι ετη φωτος ανωτερο απο θεματα parts

απλα το θεμα ειναι για ποια χρηση το θες

αν το θες για παιχνιδακια και ταινιουλες γενικη χρηση κτλ πηγαινε για

PC αν εισαι επαγγελματιας ηχου ,εικονας, φωτογραφιας κοκ go for mac

Δημοσ.

Όπως είπε και ο parsifal το built-to-order PC είναι αρκετά ανώτερο .

Για ποια χρήση θα είναι το pc ;

Ολα της Adobe, μπορει να χρειαστει να τρεχω και 3-4 ταυτοχρονα. xampp απο πισω συνεχεια, internet παντα ανοιχτο -μπολικες καρτελες-, ταχυτητα πολυ-εχω εύθραυστα νευρα-, καναν compiler, και κανα καλο παιχνιδακι τυπου, starcraft 3, diablo 4, warcraft 5, TITAN :P

Υ.Γ. μου αρεσει πολυ η σταθεροτητα του mac , και γενικα ψήνομαι πολυ να παρω, αλλα ο αδερφος μου επιμενει να παρω Pc

Δημοσ.

Αφού θέλεις να παίζεις και παιχνίδια τότε πας σε windows αν και νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα πήξεις και σε mac.

Μπορείς να τα αγοράσεις και από διαφορετικά καταστήματα ;

Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ; Αν οχι δες την υπογραφή μου αν θέλεις να δοκιμάσεις

Που μένεις ;

Μέχρι ποσά χρήματα είναι το ταβάνι;

Δημοσ.

Αφού θέλεις να παίζεις και παιχνίδια τότε πας σε windows αν και νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα πήξεις και σε mac.

Μπορείς να τα αγοράσεις και από διαφορετικά καταστήματα ;

Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ; Αν οχι δες την υπογραφή μου αν θέλεις να δοκιμάσεις

Που μένεις ;

Μέχρι ποσά χρήματα είναι το ταβάνι;

1)δεν υπαρχει ταβανι, αρκει να αξιζει τα λεφτα του

2)μενω αθηνα, προαστεια

3)μπορει να συνθεσει ο αδερφος μου, αλλα θα κοιταξω και την υπογραφη σου

4)ναι μπορω να αγορασω απο διαφορετικα καταστηματα, αρκει να φερνουν ντελιβερι :P

Δημοσ.

Αυτά από μένα καταστήματα διάλεξε εσύ ποια σε βολεύουν περισσότερο

monitor:Dell Ultrasharp U2311H

ram:Kingston 8GB 1600MHz

gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB

ssd:OCZ Solid 3 120gb

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB

cpu:Intel Core I7-2600K

case:CoolerMaster HAF X

psu:Corsair Professional Series HX750W

mobo:MSI P67A-GD55

Συνολο:1515.5E

δεν θα ειναι καλύτερο να βάλω μια vertex 3 στα 256gb; αυτή ειναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση;

Δημοσ.

δεν θα ειναι καλύτερο να βάλω μια vertex 3 στα 256gb; αυτή ειναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση;

Δεν υπάρχει "καλύτερη σύνθεση" φίλε μου . υπάρχει τι καλύτερο μπορώ να πάρω για τα χρήματα που διαθέτω . εάν εσύ διαθέτεις και θέλεις να ξοδέψεις περρισότερα μπορεί να σου βγεί και ένα κουστούμι 3000 ευρω χαλαρά . γι ΄αυτό ρώτησαν πόσα διαθέτεις :)

μια χαρά είναι και ο 120άρης αυτόν έχω και εγώ . απλά κράτησε το θέμα κόστους σε σχετικά "νορμάλ" επίπεδα . εσύ άμα θέλεις βάλει και το καινούργιο revodrive της ocz :) .

Δημοσ.

Ολα της Adobe, μπορει να χρειαστει να τρεχω και 3-4 ταυτοχρονα. xampp απο πισω συνεχεια, internet παντα ανοιχτο -μπολικες καρτελες-, ταχυτητα πολυ-εχω εύθραυστα νευρα-, καναν compiler, και κανα καλο παιχνιδακι τυπου, starcraft 3, diablo 4, warcraft 5, TITAN :P

Υ.Γ. μου αρεσει πολυ η σταθεροτητα του mac , και γενικα ψήνομαι πολυ να παρω, αλλα ο αδερφος μου επιμενει να παρω Pc

Σορυ offtopic

Diablo 4? Θα πας μεχρι το μελον? Φερε μου και το Prototype 2 Please :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για τον SSD η συνθεσή σου είναι καλύτερη. Ο iMac που παραθέτεις έχει μηχανικό δίσκο, οπότε...

Επιφυλάξεις έχω μόνο για την οθόνη σου. Δεν ξέρω τι panel φοράει, του iMac είναι H-IPS. Πολλοί κάνουν το λάθος και βάζουν ό,τι να 'ναι οθόνη, που προφανώς είναι χειρότερη σε σχέση με ένα IPS panel.

Δημοσ.

Ελα παρε ενα Prototype 2 :P

Το Diablo 4 που ειναι ρε?:lol:

Θα συμφωνισω και εγω. Αν παρεις iMac πρεπει να κανεις επεξεργασια σχου/εικονας κλπ...

Για την χριση που θες εσυ το pc θα πανε τζαμπα λεφτα αν παρεις ιΜαψ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...