pamaxon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Βασικά απ'ότι είδα δεν έχει onboard κάρτα!Βάλε αν έχεις καμιά άλλη κάρτα να δεις μήπως και η δικιά σου έχει θέμα!
muddygiorgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εχει onboard αλλα και παλι τιποτα δεν εγινε...αντε ξεμενουμε απο επιλογες...
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Οπότε μεγαλώνουν οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα η μητρική . Για κάνε ξανά έναν έλεγχο την μητρική για σκασμένους πυκνωτές η φουσκωμένους
muddygiorgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Οπότε μεγαλώνουν οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα η μητρική . Για κάνε ξανά έναν έλεγχο την μητρική για σκασμένους πυκνωτές η φουσκωμένους δεν ειμαι και τεχνικος αλλα δεν μπορω να πω οτι βλεπω κατι περιεργο...ολα καλα φαινονται...
ice25 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 βραχυκυκλώνοντας το πράσινο καλώδιο του τροφοδοτικού με κάποιο από τα μαύρα(έχοντας αποσυνδέσει το τροφοδοτικό απο μητρική και περιφερειακά) παίρνει μπρος??
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 βραχυκυκλώνοντας το πράσινο καλώδιο του τροφοδοτικού με κάποιο από τα μαύρα(έχοντας αποσυνδέσει το τροφοδοτικό απο μητρική και περιφερειακά) παίρνει μπρος?? Έχει δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό και δεν άναψε
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Βγάλε μνήμες-κάρτα γραφικών φύσα λίγο τις υποδοχές τους για να φύγει η σκόνη... και μετά ξανατοποθέτησε τα στην θέση τους. Αν δεν γίνει τίποτα με αυτό μάλλον πας για αλλαγή μητρικής.
muddygiorgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια ευχαριστω παρα πολυ... δεν δουλευει με τιποτα και μου εχει σπασει τα νευρα... παρηγγειλα καινουρια μητρικη και τροφοδοτικο να ησυχασω. ηθελα να κανω μια μικρη και φθηνη αναβαθμιση τον προηγουμενο καιρο και γι αυτο πηρα τις ραμ και επεξεργαστη τον οποιο δεν εχω βαλει ακομη.τελικα το μετανιωσα γιατι θα μπορουσα να ειχα παει σε ddr3 και καλυτερο επεξεργαστη...
muddygiorgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και τι αγόρασες ; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-G41M-COMBO-s775-DDR2-DDR3-VGA.htm http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22691&cat=17&sub=0&pmanuf=979&sort=undefined&step=undefined
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μάλλον μητρική πρέπει να ειναι πάντως. Πες μας απο περίεργει τι πήρες
pamaxon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Σορρυ παιδιά για πριν άλλη είδα παρόμοια που δεν είχε! Η μητρική που πήρες μια χαρά είναι τυχαίνει να την έχω δουλέψει,καλή επιλογή!
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πήρες εκθεσιακό κομμάτι μητρικής από το πλαίσιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.