Προς το περιεχόμενο

Internet on the Go σε 3 Υπολογιστες

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Εχω ενα στικακι Cosmote Internet on the Go μαρκας ZTE MF636..... Αυτην την στιγμη το εχω πανω στο netbook που με εδωσαν δωρο και εχω ενα καλωδιο ethernet που συνδεει το μεγαλο pc Με το Netbook και εχουν και τα 2 internet.... Θελω να κανω κατι ετσι ωστε, να εχω το στικακι πανω στο netbook, να εχω internet και στο μεγαλο αλλα χωωρις καλωδιο και να εχω Internet και στο psp μεσω wifi ή στο παλιο pc και εκει χωρις καλωδιο... Εχω ενα wifi router linksys και ενα usb στικακι για wifi....

Δηλαδει να μειραζω την γραμη απο το στικακι μεσω wifi... Ειναι πιθανο?

Ευχαριστωωωωω

Δημοσ.

αμα εχει 7 τοτε μπορεις να πατησεις στην αναζητηση ad hoc και αυου εχει το ςιφι ανοικτο στο λαπτοπ να διαμιρασης internet αμα τα pc εχουν wifi θα μπορεις να εχεισ νετ σε αποσταση εως 9 μετρων τορα για το psp δεν εχω δοκιμασει αμα εχεις να διαθεσεις 90 ευρο πας στην κοσμοτε και νομιζο εχουν βγαλει ενα οραγματακι που βαζεισ την καρτουλα μεσα και διμαοιραζει νετ αλλα σου λεω απο πειρας αμα διαμηρασης το ιντερνετ ειναι που ειναι με χαμηλες ταχυτητες θα σου πεσει η ταχυτητα στο δια 3 αν το βαλεις σε 3 υπολογιστες οπως λες ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...