virginkiller 133 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ότι πάει απο το τελωνείο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ελεγχθεί. οπότε υπομονή. πιθανό κάτι τους τράβηξε την προσοχή Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
draminos30 8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εμενα μια φορα μου εκατσε τελωνειο και πληρωσα δεν ξερω γιατι και δεν ρωτισα στα ελτα 3 ευρω . το πακετο πηγε κανονικα μετα το τελωνειο στα ελτα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
pados1002 14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία από UltimateHookah διάφορους κάπνους συνολικής αξίας 135,92$ (+35$ μεταφορικά) με USPS. Ζήτησα να σημειωθεί ως δώρο και να μη αναγραφθεί η πραγματική αξία. Σήμερα κοίταξα το tracking και είδα αυτό Θέλω να ρωτήσω αν και κατά πόσο είναι σίγουρο ότι θα ανοιχτεί το δέμα για έλεγχο ή μπορεί να περάσει έτσι και να την γλυτώσω. Αν δεις οτι αργεί να βγει απο τελωνείο τοτε κακα μαντάτα.. Εμένα δύο μπήκανε αλλα βγήκαν μεσα σε 2-3 ωρες και δεν την εφαγα.... Αν δεις οτι δεν βγαινει και αύριο δυστυχως νομιζω πρεπει να ετοιμάζεσαι για λυπητερή... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SIP1995 1.271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λοιπόν επανέρχομαι μετά από δοκιμή. Απλά ήταν σκέτη αποτυχία, πραγματικά δε ξέρω φταίει. Ερχόταν γεύση ψιλό κάρβουνο και γενικά ότι να'ναι. Το νερό ήταν σωστο, η ποσότητα καπνού επίσης σωστή. Μήπως φύσει ότι είναι καινούργιος, ο σωλήνας (γιατί έχει και γεύση τώρα από κάρβουνο λογικά), τα κάρβουνα (είναι τα αυτοαναφλεγόμενα, μήπως το κουπακι που είναι ρηχό και ψιλό πλατύ ή ακόμα και ο καπνός(που ήταν am fakher σταφυλι βανίλια) ? Είναι λες και πέταξα 50€ στα σκουπίδια. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
virginkiller 133 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ο ναργιλες για γευση καρβουνο δεν φταίει σίγουρα. τα καρβουνάκια είναι το ένα ενδεχόμενο και το άλλο πως το έφτιαξες. ανέβασε καμιά φώτο απο το λουλά γεμισμένο με καπνο Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SIP1995 1.271 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ο ναργιλες για γευση καρβουνο δεν φταίει σίγουρα. τα καρβουνάκια είναι το ένα ενδεχόμενο και το άλλο πως το έφτιαξες. ανέβασε καμιά φώτο απο το λουλά γεμισμένο με καπνοΔεν μπορώ γιατί τον έχω ήδη πλύνει, ξενερωσα και και ασχολήθηκα άλλο, σκέψου έχει βάθος όσο το νύχι από το μικρό δάχτυλο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
virginkiller 133 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 κανε ενα χωρις να το αναψεις για να το δουμε Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gaurorakomelas 37 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μαν τα καρβουνα ειναι ..αυτα ειναι μονο για το καντηλακι ..παρε καρυδας Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SIP1995 1.271 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 κανε ενα χωρις να το αναψεις για να το δουμεΑπο κινητό είμαι τώρα.Μαν τα καρβουνα ειναι ..αυτα ειναι μονο για το καντηλακι ..παρε καρυδαςΘα πάρω καρύδας δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πάντως και παλιά που κάναμε σε άλλον ναργιλέ με τέτοια (βασικά τα ίδια ακριβώς) κάρβουνα η γεύση ήταν κανονική. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gaurorakomelas 37 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Οι ναργιλεδες ειναι καινουριοι? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SIP1995 1.271 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Οι ναργιλεδες ειναι καινουριοι?Σήμερα τον αγόρασα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gaurorakomelas 37 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε με καρυδας..και θα στρωσει Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SIP1995 1.271 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε με καρυδας..και θα στρωσειΤο ελπιζω, αυτά πόσο κάνουν περίπου ? Επίσης η γεύση που έχει άφησε η στο σωλήνα πως θα φύγει? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
amplaxoublis 85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το ελπιζω, αυτά πόσο κάνουν περίπου ? Επίσης η γεύση που έχει άφησε η στο σωλήνα πως θα φύγει? Ξυδι ή χυμο πορτκαλιο/λεμονιου και τριψιμο . Γενικα αμα σου ερθει καρβουνο εντονο φταινε τα καρβουνα. Οσο για το packing ειναι θεμα συνηθειας και εμπειριας. Δεν παει να εχεθς τν καλυτερο ναργιλε. Αμα εισαι αρχαριος θα σου πρεπει να κανεις τεστακια για να φτιαξεις εναν πολυ καλο. Ολοι περασαμε απο αυτο το σταδθο. Οποτε ο.τι θες μας ρωτας κανεις και εσυ τις δοκιμες σου και στο τελος θα απολαμβανεις τν καλυτερο ναργιλε Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Απο κινητό είμαι τώρα. Θα πάρω καρύδας δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πάντως και παλιά που κάναμε σε άλλον ναργιλέ με τέτοια (βασικά τα ίδια ακριβώς) κάρβουνα η γεύση ήταν κανονική. Ξέχνα το παλιά.Όλοι έχουμε περάσει την περίοδο της σαπιλας να καπνίζουμε ναργιλέ όπως να ναι και να χαιρόμαστε γιατί το θεωρούσαμε πολύ ωραίο.Το Α και το Ω σωστό packing + κάρβουνα,κάρβουνα,κάρβουνα και λίγο εμπειρία.ανεβασε φωτο του ναργιλέ σου + εξαρτήματα (μπωλ κτλ) Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα