KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Eχω της εξης απορια. Το Internet on the go που δινει η Cosmote χρησιμοποιει το 3G δικτυο. το ιδιο δικτυο χρησιμοποιουν και τα κινητα. Μπορω να συνδεω το κινητο μου,εφοσων τεχνικα κατι τετοιο ειναι εφικτο,στο ιντερνετ χρησιμοποιωντας την συνδεση Cosmote on the go που εχω,και αν πως; λιγο στο google που κοιταξα ειδα καποιες αναφορες που λενε οτι γινεται,αλλα δεν μπαινανε σε λεπτομερειες. το κινητο μου ειναι το HTC Wildfire S
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Απλα βαζεις μεσα στο κινητο την sim σου απο το στικακι και μπενεις Internet.....
opera Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 με αρέσεις ρε συ KilliK γιατί έχεις απαντήσεις για δύσκολα οικονομικο-πολιτικά ζητήματα αλλά δεν έχεις απάντηση σε μη προβλήματα.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Απλα βαζεις μεσα στο κινητο την sim σου απο το στικακι και μπενεις Internet..... σιγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις internet κάρτας από στικάκι σε κινητό? Νομίζω πως οι εταιρίες δεν το επιτρέπουν γι αυτό έχουν και διαφορετκά πακέτα προσφορών για στικάκια και κινητά.
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 σιγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις internet κάρτας από στικάκι σε κινητό? Νομίζω πως οι εταιρίες δεν το επιτρέπουν γι αυτό έχουν και διαφορετκά πακέτα προσφορών για στικάκια και κινητά. Μπορεις.. Ειχα βαλει στο δικο μου Nokia 5230 και ηταν οκ...
TwitterLover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Επίσης η cosmote έχει απεριόριστο Internet στο κινητό για μια μέρα με ένα ευρώ και από ότι μου είπαν και απεριόριστο για ένα μήνα με 3 ευρώ.
opera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 έχω εταιρικό κινητό wind και έβαλα και πρόγραμμα για data 1,5 γίγα το μήνα(13 ευρώ)και μου είπανε να το χρησιμοποιώ είτε σε κινητό είτε σε λάπτοπ,δεν τους νοιάζει που θα βάλεις τη κάρτα σιμ από τη στιγμή που πλερώνεις.
aghahowa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 1200mb/μηνα με 3€ για συνδρομητες what's up δεν ειναι απεριόριστο αλλα για χρηση στο κινητο δυσκολα ξεπερνιούνται τα 500mb
opera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 1200mb/μηνα με 3€ για συνδρομητες what's up δεν ειναι απεριόριστο αλλα για χρηση στο κινητο δυσκολα ξεπερνιούνται τα 500mb έβαλες ένα μηδενικό παραπάνω 120mb είναι
tsourakis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 @@ μπλέ λέω εγώ ...τι να τα κάνει κάποιος τα 120mb..σε εμένα προσωπικά σε 10-15 μέρες έχουν τελειώσει...αντί να βγάλουν κανένα καλό προγραμματάκι για να ανέβει ο ανταγωνισμός σου πουλάνε φίκια για μεταξωτές κορδέλες...π.χ. 1Gb/5€-7€ το μήνα...θα...θα...θα γίνει κάααποτε και αυτό...
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μονο εμενα τα 60 τον μηνα μου ερχοντε γαντι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.