Προς το περιεχόμενο

πως να συνδεσω laptop σε ασυρματο δικτυο?

kle17n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω laptop με καρτα δικτυου intel pro 100 ve και λειτουργικό xp, θέλω να τον συνδεσω στο ασυρματο router που εχω στο σπιτι αλλα δεν μπορω ουτε να εντοπισω το δικτυο. Παω στον πινακα ελεγχου, εχει ενα εικονιδιο για ασυρματη συνδεση αλλα ειναι για τις υπερυθρες. Παω στις συνδεσεις αλλα δεν εχει αναζητηση ασυρματου δικτυου ή κατι παρομοιο.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως να εντοπισω το δικτυο??

Δημοσ.

Πρώτον πρέπει να ανοίξεις το wireless απο το router αν δεν το έχει ανοίξει ήδη.

Στην συνέχεια φυσιολογικά κάτω δεξιά εκει που ειναι το ρολόι στα xp πρέπει να έχει εκτός απο την οθόνη για το ενσύμαρτο δίκτυο και αλλη μία για το wireless οπου πατάς και σου βρισκει το ασύρματος που εχεις ανοίξει απο το router.

Άλλος τρόπος να το βρείς ειναι όπως ειπες start -> settings -> control panel -> network connections και εκει μέσα πρέπει να εχει ενα εικονίδιο για το ενσύρματο και το ασύρματο.

Αν εισαι σίγουρος οτι το laptop σου εχει ασύρματη κάρτα γιατι τα πολύ παλια δεν έχουν και δεν στην βλέπει μπες στην διαχείρηση συσκευών στο my computer και σιγουρέψου οτι ειναι περασμένοι οι drivers για το wireless

Edit : Ποιό laptop έχεις ?

Δημοσ.

Το wireless ειναι ενταξει το βρισκω απο αλλο pc.

Διπλα στο ρολοι εχει μονο για το ενσυρματο εικονιδιο.

Στον πινακα ελεγχου στο ασυρματο εχει μονο τις υπεριθρες.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει ασυρματη καρτα, η μοναδικη καρτα που βλεπω στην διαχειρηση ειναι intel pro 100 ve, το pc ειναι παλιο το θελω μονο να μπαινει στο internet, ειναι toshiba με επεξεργαστη celeron CPU 1.8 GHz.

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει συνδεμενους τους drivers? Αν ναι πως το καταλαβαινω και πως τους συνδεω?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο κάτω μέρος του laptop φυσιολογικά θα έχει το μοντέλο της Toshiba ακριβώς :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...