faklan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μηπως εχεις το Avast ή το Avira ; (δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο το εκανε...)
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μηπως εχεις το Avast ή το Avira ; (δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο το εκανε...) είχα το "αβιρα" πριν κάνω format.τώρα έχω το AVG.. λοιπόν σας δεινό screenshoots από gpu.. το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα μπιρ δεν τα κάνει πάντα αλλα οποτε του έρθει και αυτό με προβληματίζει..χθες και σήμερα δεν έχει κάνει καθόλου αλλα άμα αρχίσει να βαράει κάνει χρονομετρημένα 3-4 λεπτά συνεχόμενα!! και σύνολο μαζί με διακοπές στα μπιρ γύρω στην μια ώρα όπου μετά ηρεμεί..άμα τουλάχιστον βάραγε συνεχώς χωρίς αυτά τα τρελα που κάνει θα είχα βρει το πρόβλημα και θα τελείωνα αλλα τώρα δεν ξέρω από που να αρχίσω.. πάντως πιστεύω ότι δεν παίζει κάτι με την θερμοκρασία χωρίς βεβαια να είμαι σίγουρος θα με τρελάνει αυτό το κόλο pc πάλι δεν δείχνει θερμοκρασία gpu και το έτρεξα σαν admin
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αδερφέ ….. ο ήχος αυτός ακούγεται μέσα από το κουτί ……… ή κανονικά από τα ηχεία σου ? Κάνει τον ήχο αυτό αλλά παρόλα αυτά μπορείς να συνεχίσεις την δουλεία σου κανονικά ? …. ή κολλάει κάτι ? Αν είναι μέσα από το κουτί πολύ πιθανόν να έχει κολλήσει κανένα κουμπί στο πληκτρολόγιο ή στο ποντίκι. Δώσε στο Hack προγραμματάκι σου πλήρη ελευθερία από το Antivirus σου …. αν έχεις.
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αδερφέ ….. ο ήχος αυτός ακούγεται μέσα από το κουτί ……… ή κανονικά από τα ηχεία σου ? Κάνει τον ήχο αυτό αλλά παρόλα αυτά μπορείς να συνεχίσεις την δουλεία σου κανονικά ? …. ή κολλάει κάτι ? Αν είναι μέσα από το κουτί πολύ πιθανόν να έχει κολλήσει κανένα κουμπί στο πληκτρολόγιο ή στο ποντίκι. Δώσε στο Hack προγραμματάκι σου πλήρη ελευθερία από το Antivirus σου …. αν έχεις. Ο ηχος ακουγετε μεσα απο το κουτι κ πολυ πιθανον να εχεις δικιο για το πλητρολογιο/ποντικι Τωρα οσο αφορα το αντιβιρους εχω προσθεσει το αρχειακι στις εξαιρεσεις αλλα παρολα αυτο το απενεργοποιω για παν ενδεχομενο
faklan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Για να σιγουρευτεις με το antivirus πρεπει να το απεγκαταστησεις ... Σε ενα φιλο εκανε τα ιδια κολπα και ηταν απο το antivirus ! Οτι ρυθμισεις κι αν καναμε αυτο το χαβα του μονο οταν το βγαλαμε τελειος σταματησε...
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Για να σιγουρευτεις με το antivirus πρεπει να το απεγκαταστησεις ... Σε ενα φιλο εκανε τα ιδια κολπα και ηταν απο το antivirus ! Οτι ρυθμισεις κι αν καναμε αυτο το χαβα του μονο οταν το βγαλαμε τελειος σταματησε... Ρε παιδια λεω να βαλλω λινουξ ωστε να τελειωσει η υποθεση.. Θα παρακολουθω το συστημα καθημερινα ωστε να ξεκαθαρισω αν φταει το hardware η το αντιβαιρους η καποιο περιφεριακο
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κάνει τον ήχο αυτό αλλά παρόλα αυτά μπορείς να συνεχίσεις την δουλεία σου κανονικά ? …. ή κολλάει κάτι ? ????
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 προτεινει κανεις καποια stable distro για Linux καθως καποιο προγραμμα παρακολουθησης του PC? πιστευω οτι ετσι θα βρω λυση στο προβλημα μου
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μαγκες το βρηκα το προβλημα κατα 99%!!! μαλλον τα μπιπ γινονται λογο θερμοκρασιας.Εκτελοντας ζορικα προγραμματα και παιχνιδια ειδικα βαζοντας και το hack ετρογε ολο και περισσοτερους πορους και αναιβαζε και θερμοκρασια.τωρα ολα αυτα σε συνδιασμο με την ΜΟΥΦΑ ψηξη που εχω προκαλουσαν τον θορυβο.στο bios βρηκα μια τυχαια επιλογη που ηταν ενεργοποιημενη που ελεγε οτι σε προειδοποιει οταν ποιανει 60 βαθμους και επειδη χαλαρα τωρα το καλοκαιρι βαραγε πανω απο 60αρια(αν θυμαστε τους 50 βαθμους στον επεξεργαστη idle και 57-58 οταν ετρεχα καποια εφαρμογη,δεν το βρησκω παραξαινο να εποιανε 60 και να βαραγε) οποτε το απογευμα αναιβαζω φοτο του κουτιου να δουμε τι ανεμηστιρακια χωρανε και σηκωνει καθως εχω νομιζω 250 watt τροφοδοτικο(θα το συγουρεψω αυτο) εχει 2 default fans το κουτι τα ποια δεν ξερω τι διαμετρο εχουν και θελω να τα αλαξω γιατι κανουν πραγματικα εκνευριστικο θορυβο και δεν καθαριζουν αλλο απο την σκονη ααα και να δουμε αμα χωραει τιποτα αλλο περα απο αυτα τα 2 και του επεξεργαστη
lexmark Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Και γιατί δεν πιάνεις να τον καθαρίσεις και να του αλλάξεις και πάστα;
haris013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και γιατί δεν πιάνεις να τον καθαρίσεις και να του αλλάξεις και πάστα; τον εχω καθαρισει οσο γινεται δυστιχος.. θελει τριψιμο για οτι εχει μεινει πραγμα αδυνατο,οσο αφορα την παστα αυτο θα κανω μαζι με νεα cooler γιατι αυτα που εχει δεν επαρκουν.επρεπε να το ειχα κανει πολυ καιρο,κατι χρονια μαλλον
haris013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παιδια μετα απο τοσες μερες ξανακανει τα μπιπ.τωρα που σας γραφω κανω εγκατασταση ενα game και αρχισε μετα που περασε το 70% η εγατασταση.εβγαλα ολα τα περιφεριακα,καλωδια κλπ και τιποτα.. δεν σταματησαν τα μπιπ.αρα αποκλειουμε τωρα 100% τα περιφεριακα και ειναι μαλλον η θερμοκρασια απλα το παρεξενο ειναι πως τα μπιπ αρχισαν οταν γινοταν εγκατασταση κατι στο συστημα και οχι απλα στον σκληρο.. μηπως ειναι ο επεξεργαστης γενικα και οχι η θερμοκρασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.