Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Πρόσφατα αποφάσισα να αξιοπιήσω κάποια λεφτά που έχω για να ευχαριστηθώ αυτό που θα πάρω το καλοκαιράκι που μας έρχετε. Σκεφτόμουν για μια αναβάθμιση PC ή και αγορά νέου[εξαρτάται την τιμή]. Ο σκοπός θα είναι κυρίως για PC Games.

Αυτήν την στιγμή στο σπίτι έχω 2 σταθερά PC και ένα laptop. Το laptop είναι για πέταμα τελείως. Το πολύ ένα counter 1.6 να σηκώσει.

Ο άλλος ο σταθερός μέσα δεν έχει καλά χαρακτηριστικά οπότε και αυτός με δυσκολία θα σηκώσει παιχνίδια του 2010. Συγκεκριμένα έχει:

AMD Athlon 64 x2 4800

Nvidia GeForce 7600 GS

3GB RAM

Ο υπολογιστής που χρησμοποιώ είναι κάπως καλός ακόμα μιας και σηκώνει Witcher 2, Dirt 3 σε High quality.[Βέβαια υπάρχει και το ultra high με τεράστιο lag :P ]. Συγκεριμένα:

AMD Dual Core 7750

Nvidia GeForce 9600GT 1GB

4GB RAM

Και το ερώτημα μου είναι τώρα. Για πόσο καιρό θα μπορώ ακόμα να παίζω τα games αυτής της γενιάς με το τελευταίο PC που ανέφερα? Αξίζει να κάνω μία αναβάθμιση? Ή μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω καινούργιο πολυσύστημα?

Οθόνη έχω την Samsung T190. Θα μπορέσω να δω διαφορά αγοράζοντας μια Full HD σε 23 ιντσών [εκεί γύρω]? Η είναι προτιμότερο να κάνω ένα upgrade σε κάρτα γραφικών και CPU μόνο?

Δεκτή κάθε άποψη. Αν μπορείτε αναφέρετε ποια κάρτα γραφικών προτείνετε ή πιο επεξεργαστή ή ποια οθόνη. Ευχαριστώ! :rolleyes:

Δημοσ.

Ποσα λεφτα διαθετεις;

android.png

Α ναι ξέχασα να το αναφέρω. Άμα πρόκειτε για νέο PC γύρω στα 700-800. Για αναβάθμιση 500 το πολύ 600 ευρά[μαζί με οθόνη αλλιώς πιο λίγο]. :rolleyes:

Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική που έχεις στο δεύτερο pc και ποιο τροφοδοτικό?(όχι μόνο watt αλλά και ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρία)

Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική που έχεις στο δεύτερο pc και ποιο τροφοδοτικό?(όχι μόνο watt αλλά και ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρία)

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η εταιρία είναι η Gigabyte... Τα άλλα δυστηχώς δεν τα γνωρίζω :fear:

Δημοσ.

αν ειναι να καταλαβουμε κι εμεις 5 πραγματα για να βοηθησουμε, δωσε οσες πιο αναλυτικες πληροφοριες του πισι που εχεις, ωστε να δουμε αν μπορεις να κανεις αλλαγη σε 2-3 κομματια μονο, για να εισαι μαχιμος!!!

κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω, με το Cpuz, και πες μας τι γραφει ή ακομα καλυτερα ανεβασε τις φωτο εδω για να δουμε. και επισης, ανοιξε το πλαινο καπακι και κοιτα μαρκα και W του τροφοδοτικου.

Δημοσ.

εγω λεω να παρεις μια καρτα γραφικων επιπεδου 6850

η καμια μεταχειρισμενη 4890 και να βαλεις και μια ψυκτρα στο cpu να κανεις overclocking

αμα δεις οτι τραβαει τσιμπας και μια οθονη dell u2311h και γουσταρεις.τα υπολοιπα κρατατα για μελλοντικη φουλ αναβαθμιση οταν θα χει σαπισει τελειως

Δημοσ.

σου ειπα ηδη πως να δεις το τροφοδοτικο........!

και μια παρατηρηση! βλεπω οτι εχεις το αρχικο BIOS της μητρικης και δεν εχεις αναβαθμισει καθολου. πρεπει να το κανεις πριν κανεις οποιαδηποτε αλλαγη.

Δημοσ.

σου ειπα ηδη πως να δεις το τροφοδοτικο........!

και μια παρατηρηση! βλεπω οτι εχεις το αρχικο BIOS της μητρικης και δεν εχεις αναβαθμισει καθολου. πρεπει να το κανεις πριν κανεις οποιαδηποτε αλλαγη.

Και ρωτάω εγώ επειδή είμαι άσχετος πως γίνεται αυτό και τι είναι το BIOS?

Οκ θα το δω και θα σας πω...

EDIT:

Λέει πάνω HANTOL Power Supply Pro 535W.

Λίγο πιο κάτω λέει 230V 10A/5A 47/63HZ

Και πιο κάτω Total MAX OUTPUT 535W.

Αυτά λοιπόν για το τροφοδοτικό... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...