Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Θελω να μου προτεινετε καποιο laptop ή netbook μεχρι 300 ευρω για την αδερφη μου. Το κουτσουρακι ειχε ενα HP στα 800 ευρω και το χαλασε, λεει καηκε η μητρικη.. Τεσπα επειδη λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν, θελω μια φθηνη και καλη επιλογη. Το θελει μονο για ιντερνετ, κανενα τραγουδι και καμμια light ταινια.. Αλλα κυριως ιντερνετ!
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/netbooks/lenovo-ideapad-s10-3-101-led/prod1030536pp/ 260 μιας και λεφτα δεν υπαρχουν....
Jason 93 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Σε λαπτοπ δεν βρηκα κατι κατω απο τα 300 ευρω. Βρηκα αυτα με λιγα χρηματα παραπανω: Σε HP που ειναι ενα καλο deal και θα το επερνα ανετα. Σε Dell που ειναι και αυτο μια χαρα αλλα με ανυσηχει που δεν λεει τι λειτουργικο εχει και βρηκα και ενα acer με linux. Τωρα σε μικροτερες αναλυσεις συμφωνω με την προταση του driftingcris.
ss13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0546549&catid=010700
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/netbooks/lenovo-ideapad-s10-3-101-led/prod1030536pp/ 260 μιας και λεφτα δεν υπαρχουν.... Αυτο το βρηκα στα 226 ευρω. Λες; Ταινιες και μουσικη παιζει;
gvarth Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://www.multirama...49&catid=010700 Θα το επέλεγα με κλειστά μάτια . Δούλεψα 2-3 μέρες στο "δανεικό" από ένα συνάδελφο και ενθουσιάστηκα. Βέβαια μιλάμε για εργασίες γραφείου και Internet.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στο skoutz εχει 9 σελιδες laptop/netbook μεχρι τα 300 ευρω. Αντε και 320 να ειναι δε πειραζει.. Εχετε να προτεινετε κατι καλο απο εκει; Μεχρι αυριο να εχουμε αποφασισει, να το αγορασει. Βασικα οσο μικροτερη οθονη, τοσο λιγοτερη μνημη θα χρειαζεται;
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στο skoutz εχει 9 σελιδες laptop/netbook μεχρι τα 300 ευρω. Αντε και 320 να ειναι δε πειραζει.. Εχετε να προτεινετε κατι καλο απο εκει; Μεχρι αυριο να εχουμε αποφασισει, να το αγορασει. Βασικα οσο μικροτερη οθονη, τοσο λιγοτερη μνημη θα χρειαζεται; Ασχετο το ενα με το αλλο... Τα netbook χρησιμοποιουν την ιδια αναλυση οθονης=το ιδιο ζοριζοντε ειτε εχουν 10.1 ιντσες ειτε εχουν 11 ιντσες
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ταινιες παιζουν; HD; Διαβασα οτι κολλανε στα 720p. Τωρα που μιλησα μου ειπε οτι μπορει να δωσει και 350 ευρω για λαπτοπ, αλλα εαν το netbook την καλυπτει, προτιμαει αυτο, καθως λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν οπως ειπα και πριν!
driftingcris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σε αυτα τα Money εγω λεω netbook γιατι το λαπτοπ θα ειναι χελωνα σε αυτα τα λεφτα.... Ενω τα Netbook σχεδον ολα εχουν τις ιδιες ικανοτιτες.... Εγω με ενα LG X120 που μου εδωσε η cosmote με το Internet on the go δεν εχω σκαλωσει πουθενα.. Μονο σε κατι ψιλοπαιχνιδια
Luxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κοιτα, λογικα στο ιντερνετ δε θα κολλαει. Εχει και windows7 starter, λογικα θα ειναι optimised ωστε να τρεχει λιγα services. Το θεμα ειναι εαν κολλαει με την αναπαραγωγη βιντεο. Μπορει να βοηθησει καποιος netbook user; Αν και διαβασα οτι εαν εγκαταστησεις τους CoreAVC δεν υπαρχει προβλημα.
rapier Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Είμαι εκπαιδευτικός και λόγω άμεσης ανάγκης για netbook πήρα προ 20ημέρου αυτό με τηλεφωνική παραγγελία στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου εξυπηρετήθηκα άμεσα και άψογα (πρώτη φορά ψώνιζα από κει) Είχε τιμή 248 και αντικαταβολή 8 σύνολο 256 με παραλαβή σε λιγότερο από 24 ώρες(μένω επαρχία). Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή αυτή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
driftingcris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κοιτα, λογικα στο ιντερνετ δε θα κολλαει. Εχει και windows7 starter, λογικα θα ειναι optimised ωστε να τρεχει λιγα services. Το θεμα ειναι εαν κολλαει με την αναπαραγωγη βιντεο. Μπορει να βοηθησει καποιος netbook user; Αν και διαβασα οτι εαν εγκαταστησεις τους CoreAVC δεν υπαρχει προβλημα. Ξαναλεω οτι εχω netbook... Το δικο μου ειναι σχεδιασμενο για xp και με τα 7 που το εχω τωρα πεταει! Μονο που και που λαγκαρει στο ιντερνετ αλλα ποσο να καρατισει το καημενο? Ανοιχτος ο firefow με 3 καρτελες, ανοιχτο το μtorrent, και ανοιχτο το emule να κατευαζουν και τα 2..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.