Προς το περιεχόμενο

Χειροδικίες

capten-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα λίγο ξύλο μεταξύ αντρών βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Μεταξύ γυναικών την βελτιώνει ακόμη περισσότερο :P

+1 pvp χωρίς armor.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες κοντά στην Αλεξάνδρας έβλεπα δυο καλοντυμένους κυριους μάλλον και οι δυο πάνω από 30 χειμώνες να πλακώνονται αγρια στο ξύλο μεταξύ τους.Πραγματική μάχη και όχι παίξε γέλασε.Αν είχα pop corn i cafe θα καθόμουνα ευχαρίστως κάπου και θα τον "απολαυmανα" καλύτερα.Ζήλεψα!

Παρα τις παροτρύνσεις μιας γιαγιάς και την ατυχη έμπνευση ενός ανόητου που πήγε να τους χωρίσει και τελικά τις psiloefage ο ίδιος η μάχη για κάνα δίλεπτο ήταν αμφίρροπη. Το "καταφχαριστιθhκα" πάντως.Αν και παλαιότερα ήμουν πολύ γεροδεμένος,τώρα όχι και τόσο,απόφευγα τους τσαμπουκάδες δηλαδή να χειροδικήσω .Ok μπορεί να πλακωθώ λεκτικός με διαφορους,αλλα δυστυχώς από την εποχή που ήμουν στο σχολειό έχω να ρίξω και μερικές μπουνιές ρε γαμώτο μου.Πολloi λογικά δεν θα συμφωνήσουν αλλα λίγο ξύλο μεταξύ αντρών βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Όχι βέβαιος 5 εναντίον 1.

:-D

Δημοσ.

Ενα προβλημα με τις χειροδικιες - και ο λογος που δεν ειναι πολυ συχνες - ειναι οτι απο τις πολλες ταινιες, αρνουμαστε να τις φαμε

Δηλαδη ολοι λεμε "Θα κατεβω κατω να μπιμ τα μπιπ που μπιπ" αλλα οι περισσοτεροι πριν σηκωσουν χερι κολλανε στο "θα ριξω αλλα ποσες θα φαω"

Προσεξτε πχ ποσο μικρο ποσοστο καυγαδων με βρισιες καταληγει σε πραγματικη χειροδικια

Συνηθως σε τετοιους τσαμπουκαδες παντως, πιο καθαρη τη βγαζει αυτος που δεν φοβαται μην τον πουνε λιγοτερο αντρα αν φαει και μερικες

Δημοσ.

εγώ πάντως χαίρομαι όταν βλέπω τους ψευτόμαγκες που επειδή είναι μέσα σε πλήθος νομίζουν οτι είναι superman, batman και spiderman όλα μαζί σε ένα και όταν μένουν μόνοι κατεβάζουν το κεφάλι και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Κλασσική περίπτωση τα πιτσιρίκια αλλά και οι καμένοι 40αρηδες hooligans σε κάθε γήπεδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...