DimAslan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Έχω τα bluetooth ακουστικά της motorola, και αν και καταπληκτικά σε ήχο και ευκολία, μου έχει χαλάσει η μπαταρία τους... (πώς θα επισυνάψω φωτό; είναι πολύ μεγάλες) Πώς λέτε να μπορώ να τα φτιάξω;
luminociter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Γενικά η μπαταρία σε όλα τα bluetooth ακουστικά είναι εσωτερική και δεν αντικαθίσταται κανονικά. Όμως, όπως όλες οι συσευές, μπορεί να ανοιχτεί, να δείτε τι μπαταρία έχει και να παραγγειλετε μια ίδια από το e-bay. Ρωτήστε και σε κανένα Γερμανό, σίγουρα μπορούν να την αλλάξουν αν τη βρείτε.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 σε κατι turbox ακουστικα που ειχα ανοιξει ειχαν πολυ μικρη μπαταρια με καλωδια fixed πανω οποτε δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να την αλλαξεις και το βασικο να βρεις ιδια.
DimAslan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εσωτερική είναι, με ένα μικρό connector που πάει πάνω στην πλακέτα... Θα κοιταξω στο ebay... γμτ πάρα πολύ καλά ακουστικά, βολικά και τρομερός ήχος... Αν δεν τα καταφέρω, έχετε να μου προτείνετε κάποιο ζευγάρι σε bluetooth; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 bluetooth ειχα παρει διαφορα και θα γραψω τα καλα και τα ασχημα μια που τα μαμαω στην χρηση. και τα 3 που ειχα παρει ηταν bluetooth Που επιανε στον γιακα η στην μπλουζα και ακουστικο μεχρι πανω. πηρα itech.ωραιο bluetooth νορμαλ αυτονομια και συγχρονιζοταν με 2 κινητα μαζι.μονο ακουστικο και μου χαλασε εκει που ενωνεται το καλωδιο με το ακουστικο επειδη πετουσα το ακουστικο μεσα απο την μπλουζα και λυγιζε το καλωδιο.τιμη ηταν κοντα στο 35 αρι μετα πηρα του πλαισιου.αυτονομια μικροτερη απο το itech.μου χαλασε παλι στο ιδιο σημειο που ενωνεται το καλωδιο απλα αργησε να χαλασει πιο πολυ απο το Itech και βεβαια η τιμη του ηταν ουτε 20 ευρω.1 ακουστικο και αυτο και το πιο ωραιο που αποκτησα ποτε ηταν ενα sony ericson .ηταν μαζι με το aino αλλα υπαρχει και μοντελο που πωλειται ξεχωριστα..εχει την καλυτερη αυτονομια απο ολα.αν το συνδεσεις με sony συσκευη σου δειχνει ενδειξη μπαταριας μεχρι και στο κινητο .εχει Play pause κτλ κτλ.η μπαταρια του σκοτωνει και επισης το βασικο παιζει με κανονικα ακουστικα που αγοραζεις απο το εμποριο.οποτε φαντασου οτι με αυτο ακουγα μεχρι και mp3 απο το Psp go.η εκδοση που πωλειται εξω νομιζω εχει και ραδιοφωνο.η δικια μου ειναι mh100 το εχω περισσοτερο καιρο απο οποιοδηποτε αλλο και δεν εχει παθει τιποτα.ειδικα αυτο με τα ακουστικα που δεν ειναι fixed σκοτωνει. mw600 einai το νεο μοντελο
JS v.i.p. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πείρα από το SATURN το iTech NARO 601 . Το δίνουν με εγγύηση εφ όρου ζωής, έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα. Το πρώτο κόπηκε το καλώδιο στην σύνδεση, στο δεύτερο ξαφνικά δεν άκουγα τίποτα, και το τρίτο πάει καλά μέχρι τώρα. Συνολικά είναι ο τρίτος χρόνος τώρα και δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω, 100% άμεση αντικατάσταση …….. και παίζει με 3 κινητά συγχρόνως. Γκρί - Μάυρο - και ένα νέο φανταστικό λευκό. (Το δουλεύω καθημερινά δεκάωρο και φόρτιση μια φορά την εβδομάδα )
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 πρεπει να ειναι ψιχακηδες να το δινουν εγγυηση εφορου ζωης.αφου οτι και να γινει μετα απο 2-3 χρονια ειτε θα εχει χαλασει η μπαταρια και θα πας πισω να στο αλλαξουν η θα εχει παθει κατι αλλο.μπραβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.