nikosops Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα με το pc μου. οταν παιζω το call of duty:mw2 για περ. 1 ωρα ξαφνικα δειχνει μια μπλε οθονη και κατι "αλαμπουρνεζικα" και ακουγεται ενα τρτρτρττρτρτρτρ απ τα ηχεια και μετα απο 1 λεπτο κλεινει τελειωσ. αλλα συνηθωσ μολισ βγαλει μπλε οθονη το κλεινω απο κατω. το pc μου συμφωνα με αυτο το παιζει game αλλα τι φταιει??Μπορειτε να βοηθησετε?????
Doc1355 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Mήπως μέσα στα αλαμπουρνέζικα έχεις δεί τίποτα συγκεκριμένο; Αν όχι απενεργοποίησε την επανεκκίνηση και βγάλε μας μία φώτο απο την μπλέ οθόνη.. Επίσης πές μας και τι σύστημα έχεις
luminociter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Από τον τρόπο που το περιγράφεισ μάλλον για υπερθέρμανση ακούγεται, πιθανότατα Chipset ή κάρτας γραφικών. Αν ήταν ο επεξεργαστής θα έβλεπες και μηνήματα από το BIOS καθώς τα περισσότερα καινούρια PC παρακολουθούν την θερμοκρασία του CPU. Δεύτερη εναλλακτική είναι ότι προσπαθεί να διαβάσει κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση μνήμης και για κάποιο λόγο δεν παίρνει το αποτέλεσμα που περιμένει. Βασικά πρέπει να απαντήσεις τις ακόλουθες ερωτήσεις: 1. μετά τα αλαμπουρνέζικα, στην μπλέ οθόνη και στην τελευταία γραμμή γράφει κάτι. Αυτό είν αι το συμνατικότερο από όλα 2. Αυτή η μπλέ οθόνη εμφανίζεται σε άλλη περίπτωση; 3. Αυτό συμβαίνει μόνο μετά από μια ώρα gaming, όχι νωρίτερα ή αργότερα;
nikosops Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Doc1355 δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτα που γραφει αλλα μολισ μου ξαναπαρουσιατει η μπλε οθονη θα βγαλω φοτο luminociter και εγω πιστευω οτι υπερθερμενεται γιατι αφου κλεισει το pc ολο το κουτι καιει!!!! 1 δεν εχω προσεξει να γραφει κατι αλλα οπωσ ειπα και παραπανω μολισ μου ξαναπαρουσιατει η μπλε οθονη θα βγαλω φοτο 2 μου εμφανιζοταν πριν περιπου 2 μηνεσ παλι μετα το gaming και λιγο σερφαρισμα στο ιντερνετ αλλα μετα καθαρισα το pc με το κοφλερ και μετα δεν ξαναπαρουσιαστηκε 3 σε αυτο δεν μπορω να απαντησω γιατι το pc σημερα το ανοιξα γιατι ειχα ενα αλλο προβλημα το οποιο το ελυσα με τη βοηθεια του live usb linux λετε να βαλω καμια ψυχτρα ή κανα ανεμυστηρακι στο κουτι (αλλα δεν πρεπει να χωραει αλλο...)???? οπωσ καταλαβατε το pc μου ειναι οτι να ναι!!!
driftingcris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μπες στο Bios μετα την μπλε οθονη και δες θερμοκρασιες του cpu.. ή καλητερα μπες στα παραθυρα και δες μεσα απο το hwmonitor και για καρτα γραφικων...
luminociter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βασικά ένας επιπλέον ανεμιστήρας δεν θα βοηθήσει, μάλλον θέλει καινούρια ψύκτρα το chipset ή η κάρτα γραφικών. Αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε δές τις θερμοκρασίες...
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πριν βάλεις ανεμιστήρες η οτιδήποτε πες μας θερμοκρασίες γιατι μπορεί να ειναι κατι αλλο τελικά.
nikosops Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 το πρωι του εκατσα στ pc για περ.3 ωρεσ (1 ωρα gaming και 2 ταινια) δεν παρουσιατηκε το προβλημα τωρα ειδα τισ θερμοκρασιεσ χωρισ να παιξω παιχνιδι και χωρισ να το εχω ωρα το pc ανοιχτο GPU 44 °C HDD 34 °C CPU core 1 40°C core 2 42°C ειναι πολυ χρειαζομαι ψυχτρα????
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Βασικά αυτες ειναι οι θερμοκρασίες σε idle (κατάσταση ηρεμίας) οπου ειναι πάρα πολύ καλές ειδικά για καλοκαίρι, δώσε και θερμοκρασίες απο load δηλαδή την ώρα που παίζεις παιχνίδια.
nikos159 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μου ξαναπαρουσιατηκε το προβλημα αλλα χωρισ να δειξει μπλε οθονη το ξανανοιξα το pc και οι θερμοκρασιεσ ειναι cpu core 1 46°C core 2 49°C GPU 59 °C HDD 50 °C και γενικοτερα ολο το κουτι "εχει παρει ψωτια" χρειαζεται ψυχτρα ???
driftingcris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τι καρτα γραφικων και CPU εχεις? Κατευασε το hwmonitor. Αστο να ειναι ανοιχτο και παιξε για λιγο. Μετα μολις βγεις θα δεις, λεει και μεχρι ποσο εχει πατισει.. Αν το cpu παταει καμια 70αρα-80αρα τοτε αυτο ειναι
luminociter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Από τις θερμοκρασίες που λές καμία δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, ενώ έχω δεί αρκετές gpu να λειτουργούν στουσ 70c χωρής να εμφανίζουν μπλέ οθόνες (απλά σταδιακά κατασρέφονται...) Το northbridge έχει ενεργό σύστημα ψύξης? Ποίο chipset /mobo έχεις? Και μια επίσης συμαντική ερώτηση: τώρα που σου εμφανίστηκε το πρόβλημα έτρεχες πάλι παιχνίδι?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλα εννοειται οτι αμα δουλευει η gpu στους 70,δεν εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες. αμα αρχισει να βαραει κατοσταρες,εκει εχει προβλημα.
driftingcris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλα εννοειται οτι αμα δουλευει η gpu στους 70,δεν εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες. αμα αρχισει να βαραει κατοσταρες,εκει εχει προβλημα. Να το ρε το παιδι....
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Θερμοκρασία λέω και εγώ. Αν έχεις κάνει over clock την CPU, κατέβασέ την στα default. Καλοκαίριασε για τα καλά ποια και αυτά θα είναι συχνά από εδώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.