Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το pc

nikosops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cpu μου ειναι AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+

gpu NVidia GeForce 9800 GT

JS v.i.p. overclock δεν εχω κανει

luminociter οταν μου ξαναεμφανιστηκε το προβλημα παλι επαιξα Call Of duty

driftingcris η καρτα γραφικων μου ειναι GAINWARD 9800 GT GREEN EDITION.

αυτεσ ειναι οι θερμικρασιεσ μετα απο 1μισαωρο gaming

GPU 70

HDD 47

CPU core 1 60

core 2 68

η καρτα γραφικων που εχω ειναι σχετικα καινουργια 6 μηνων αν εχει προβλημα και υπερθερμενεται δεν μπορουνε να τη διορθωσουνε τα Multirama αφου απο εκει την αγορασα???

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, δεν νομίζω ότι φταίει η κάρτα γραφικών, αλλά ούτε και ο επεξεργαστής. Για να είσαι σίγουρος για τον επεξεργαστή και τις μνήμες όμως θα σου προτείνω το εξής:

Κατέβαση το ultimate boot cd, κάφτο, κάνε boot από εκεί και τρέξε τα cpu burn out test & memory test. Κατά πάσα πιθανότητα όλα μια χαρά θα βγούν, αλλά απλά για να αποκλείσουμε μερικά πράγματα.

Για την κάρτα γραφικών πλά κατέβασε τους τελευταίους drivers της Nvidia και όλα θα είναι ΟΚ.

Α, και κάτι τελευταίο: έχει το chipset ανεμιστηράκι και ψήκτρα? Σε έχω ξαναρωτήσει, αλλά αν δεν ξέρεις απλά πες μας το mobo και θα το δούμε στο net.

Δημοσ.

luminociter πρωτον το ultimate boot cd απο που θα το κατεβασω μπορεισ να μου δωσεισ ενα link???ολοι οι drivers του υπολογιστη μου ειναι ενημερωμενοι!!! το chipest δεν ξερω αν εχει ανεμηστηρακι ή ψυκτρα. η μητρηκη μου ειναι msi ms-7369

Δημοσ.

η gpu εφτασε τουσ 79 °C

και ο σκληροσ του 55°C

και ο επεξεργαστησ τα 60+°C

λετε το pc να το παω σε κανεναν να το δει....

Δημοσ.

η gpu εφτασε τουσ 79 °C

και ο σκληροσ του 55°C

και ο επεξεργαστησ τα 60+°C

λετε το pc να το παω σε κανεναν να το δει....

Αυτα ειναι την ωρα που παιζεις?

Μην το πας.. Μονο για να το δει θα σου απρει 20 ευρω

Δημοσ.

δεν πιστευω να ειναι ιοσ γιατι εχω εγκατεστημενο norton 360 v5

τωρα εχω κι αλλο προβλημα δεν ανοιγει το pc με λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εκκινηση των wιndows επειδη το αρχειο λειπε ή εινα κατεστραμενο

<Windows root>\system32\ntoskrnl.exe και με λεει να εγκαταστησω ενα αντγραφο αυτου του αρχειου

μηπωσ εχει προβλημα ο σκληροσ?? γιατι και απο αυτο το προβλημα ειχα παλι κατι παρομοιο δεν εκανε boot

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΝ P00T$0!!!!

TI NA KANΩ???

μπορω να λυσω αυτο το προβλημα με το live usb linux???

Δημοσ.

δεν πιστευω να ειναι ιοσ γιατι εχω εγκατεστημενο norton 360 v5

τωρα εχω κι αλλο προβλημα δεν ανοιγει το pc με λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εκκινηση των wιndows επειδη το αρχειο λειπε ή εινα κατεστραμενο

<Windows root>\system32\ntoskrnl.exe και με λεει να εγκαταστησω ενα αντγραφο αυτου του αρχειου

μηπωσ εχει προβλημα ο σκληροσ?? γιατι και απο αυτο το προβλημα ειχα παλι κατι παρομοιο δεν εκανε boot

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΝ P00T$0!!!!

TI NA KANΩ???

μπορω να λυσω αυτο το προβλημα με το live usb linux???

Νταξ βρε μην κανεις ετσι.. Δεν ειναι και για τν p00t$0.... Απλα θελεις format>......

• Moderators
Δημοσ.

Πριν κανεις οτιδηποτε τοσο δραστικο οσο ενα format, ελεγξε το hardware σου.Σκληρους,μνημες,τασεις, gpu,cpu κλπ.

Το συγκεκριμενο μηνυμα δεν σημαινει απαραιτητα πως εχουν προβλημα τα windows και το συγκεκριμενο αρχειο.

Δημοσ.

Gi0 πωσ θα ελεγξω τον σκληρο και τισ μνημεσ κτλ.???

driftingcris το τελευταιο πραγμα που θα εκανα ειναι το format

Ntinaras το εχω ηδη καθαρισει απο τη σκονη

και ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο με τισ θερμοκρασιεσ αλλοι λενε ειναι δν φυσιολογικεσ αλλοι λενε οτι καλα ειναι...

εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι καλεσ οι θερμοκρασιεσ κατα τη διαρκια του gaming για ολο το κουτι ΚΑΙΕΙ!!!

• Moderators
Δημοσ.
Bootable memtest για μνημες τουλαχιστον 4 ωρες, diagnostics για τους σκληρους απο το site του κατασκευαστη τους για αρχη. Αν βγεις καθαρος απο αυτα τα δυο, εχει και συνεχεια.
Δημοσ.

τετοιες θερμοκρασιες δεν ειναι φυσιολογικες...

οχι οτι ειναι τρελλες,αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο

ποιο κουτι εχεις?

Δημοσ.

Gi0 αυτα πωσ τα κανω τα γραφω σε cd και κανω boot απο το cd??

γινεται να κανω boot απο το usb ???

το diagnostics γινεται να το κανω online?? γιατι κατι τετοια με βρησκει το google

Ntinaras δεν εχω ιδεα τι κουτι εχω δεν ειναι μαρκασ και δεν γραφει τιποτα εξω μια m@l@ki@ einai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...