Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το pc

nikosops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν διορθώνεται, απλά τα diagnostics θα το προσδιορισουν.... Οι seagate είχαν 5 χρόνια εγγύηση, οπότε κοίτα το λίγο... Το serial number είναι τυπωμένο στο πάνω μέρος του δίσκου στην άπρη ετικέτα κάτω από το σήμα της seagate. Τέλος, αν έχει πρόβλημα η επιφάνεια του δίσκου, που δεν το πιστεύω, θα μπορέσεις να μεταφέρεις τα δεδομένα από τους κατεστραμμένους τομείς και να κάνεις backup. Πρωσοπικά πιστέυω ότι το πρόβλημά σου είναι ή στην πλακέτα ελέγχου ή στις καφαλές, οπότε δεν γίνεται τίποτα!! Απλά άλλαξε σκληρό.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον εκανα diagnostic. πρωτα εκανα το short test και με λεει failed 99 errors detected και μου ελεγε να κανω long test το οποιο το εκανα και με ελεγε read scan failed error on identify command 99 errors detected.οποτε τωρα θα κοιταξω αν εχει εγγυηση και αν δεν εχει θα κανω back up στο εξ.σκληρο που εχω και παιρνω καινουργιο. Αν εχει ομωs εγγυηση που να τον παω: να τον παω απο εκει που τον πειρα δεν παιζει γιατι θα μου ζητησει λαφτα σιγουρα γιατι ειναι ενα μ@λ@κ@ς και μισοσ και ο πατερασ μου εχει μαλωσει μαζι του δεν θελει να τον βλεπει. Να τον παω στ multirama???

Δημοσ.

Όχι, να τον κάνεις πακετάκι και να τον στείλεις στην Seagate στο Μιλάνο (νομίζω, αλλά λέει στο site). Να τον πακετάρεις καλά μόνο μην χτυπήθεί και δεν στο αλλάξουν. Αν έχει εγγύηση θα σου στείλουν εκείνοι άλλον για αντικατάσταση.

Δημοσ.

πωσ θα το στειλω στο μιλανο με ταχυδρομιο???? Αν μου το αλλαξουν θα με δωσουν το ιδιο μοντελο ή αλλο??? και σε ποσο καιρο το φερνουν περιπου??

και τα δεδομενα που εχω μεσα αν το φτιαξουν ή με δωσουν αλλο θα τα εχω παλι ή θα τα χασω

Ποιοσ μπλεκει τωρα με ολη αυτη τη διαδικασια ασ παω να παρω εναν αλλο με 40 ευρω σιγα...

Δημοσ.

αφηστε παιδια η εγγυηση εχει ληξει λεει.οποτε θα παρω αλλο σκληρο.Μπορειτε να με προτεινετε εσεισ ενα sata ii στα 3gbs με 500 gb ή και 750gb απο e-shop,get it now ή multirama

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...