Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το πληκτρολόγιο

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του laptop(acer)το έχω 1 χρόνο και κάτι.

και ξαφνικά άρχισε να μην λειτουργεί το backspace μετά από λίγες μέρες κάνα δύο πλήκτρα ακόμα και μετά κάνα δύο ακόμα έβγαλα τα πλήκτρα τα φύσηξα τα καθάρισα τίποτα πάλι

τι μπορώ να κάνω?? τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

όταν λές το έβγαλες, το αποσύνδεσες από το laptop; Η καλωδιοταινία του ειναι σε καλή κατάσταση; Η υποδοχή πυο συνδέεται πάνω στην μητρική πλακέτα είναι αρκετά ευαίσθητη και μερικές φορές δεν κλεινει καλά με αποτέλεσμα να μην κάνουν επαφή κάποια πλήκτρα. Τώρα, επειδή είναι Acer, τα πράγματα δεν είνια και τόσο καλά. Κανονικά θα σου έλεγα α΄πλά να αλλάξεις πληκτρολόγιο (ψάξε στο e-bay και θα βρείς με 10$). Γνωρίζοντας όμως την ποιότητα κατασκευής της Acer, μάλλον έχει αρχίσει να κατασρέφεται ο ελεγκτής του πληκτρολογίου πάνω στο board....

Υποθέτω βέβαια ότι έχεις δοκιμάσει το πληκτρολόγιο σε περιβάλλον bios ή γραμμής εντολών και παραμένει το πρόβλημα, αλλιώς είναι spftware θέμα και απλά θές format!!!

Δημοσ.

sorry δεν διευκρίνισα όταν λέω τα έβγαλα απλά τα ξεκούμπωσα τα πλήκτρα δουλεύουν αλλά θέλουν γερο πάτημα όχι δεν έχω δοκιμάσει σε bios-γραμμής εντολών

Δημοσ.

Αν τα πλήκτρα δουλεύουν με πολύ πάτημα τότε έχει συμβεί ότι συμβαίενι στα τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων. Η αγώγιμη ουσία στην μεμβράνη κάτω από τα πλήκτρα έχει φθαρεί ή βρομίσει και δεν επισκευάζεται πλέον. Άλλαξε απλά πληκτολόγιο. Είναι φτηνό και η τοποθέτησή του εύκολη. συνήθως τα πληκτρολόγια συγκρατούνται από μια σειρά κλίπ στην περιφέρειά τους και μια ή δύο βίδες στο πάνω μέρος τους. Εξαρτάται όμως από το μοντέλο του φορητού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...