Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρα ακουστικά και βάλε μία απαλή και χαλαρωτική μουσική...

ειχα βαλει βροχη... αλλα μου εσπασε τα νευρα :devil: να βαλω chill out μουσικη η ηχους της φυσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βεβαια και δικο μου βιντεο (http://www.youtube.com/watch?v=OmIZdft1PNw) αλλα ειναι τραγουδια κλπ και δεν συγκεντρωνομαι :P

το πρωτο ειναι καλυτερο... jazz δεν χαλαρωνει και τοσο :blink:

Επεξ/σία από andrikakis
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αν όταν είμαστε σε κατάσταση παράλυσης ύπνου είμαστε...ξύπνιοι (συνειδητοί) δηλαδή κοροϊδέψουμε τον εγκέφαλό μας πως κοιμόμαστε θα έχουμε σίγουρα συνειδητό όνειρο;

Αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση απλά χαλάρωσε κλείσε τα μάτια και σκέψου ότι ανυψώνεσαι. Θα βρεθείς πάνω απο το σώμα σου άμεσα.

Έτσι εκανα την πρώτη μου "έξοδο" και ήταν πανευκολο σε αυτό το στάδιο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ξαναπώ κάτι γιατί κάτι έχετε μπερδέψει....

Ονειρα (είτε είναι κανονικά είτε lucid) και αστρική προβολή, όλα αυτα εξελίσονται στο αστρικό πεδίο και όχι μέσα στον εγκέφαλο όπως ειπώθηκε. Η διαφορά είναι η εξής....

Στο απλό όνειρο είμαστε στο αστρικό αλλά ασυνείδητοι και το υποσεινείδητο εκφραζόμενο δημιουργεί το σκηνικό του΄ονείρου που βλέπουμε (η σκέψη επιρεάζει την ύλη στο αστρικό, αρκεί να σκεφτείς κάτι συνειδητά ή ασυνείδητα και το υλοποιείς εκεί)

Στο lucid dream ξεκινήσαμε να βλέπουμε κανονικό όνειρο αλλά κάποια στιγμή μέσα σε αυτό αποκτούμε συνείδηση. Το ήδη φτιαγμένο σκηνικό εξακολουθεί να υπάρχει ακομα απλά συνεχίζουμε να "παίζουμε" στο "θέατρο" του ονείρου συνειδητοί πια στο σκηνικό που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε (πρίν γίνουμε συνειδητοι). Απο lucid dream μπορείς να περάσεις σε αστρική προβολή γιατί είσαι ήδη στο αστρικό, απλά συγκεντρώνεσαι σε ένα σημείο για λίγο και το σκηνικό του ονείρου διαλύεται και βλέπεις πια τι πραγματικά υπάρχει στο αστρικό στο σημείο που βρίσκεσαι.

Στην αστρική προβολή είμαστε συνειδητοί εξαρχής (πρίν βγούμε απο το σώμα) και γιαυτό βιώνουμε την εμπειρία του διαχωρισμου (που στο όνειρο και το lucid dream απλά χάσαμε γιατί δεν είχαμε συνείδηση όταν συνέβη). Δεν έχουμε φτιάξει σκηνικό ονείρου (γιατί είμαστε ήδη συνειδητοί) και αντιλαμβανόμαστε αυτό που υπάρχει πραγματικά στο αστρικό εξαρχής.

Άρα ουσιαστικά και τα τρία είναι OBE με τη διαφορά ότι στα δύο τελευταία υπάρχει ξύπνια συνείδηση ενώ στο πρώτο όχι.

Το αστρικό κατοικείται απο οντότητες, άλλες πρώην ανθρώπινες και άλλες native στο πεδίο αυτό. Άλλες είναι καλές και άλλες όχι. Ακόμη και οι κακές το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σε τρομάξουν με σκοπό να τραφούν απο την ενέργεια που παράγει ο φόβος, μόνο αυτό.

Οπότε ναι, μπορεί κάλιστα να δείς σκιές με το που βγαίνεις και δεν πρόκειται για φαντασιώσεις για να είμαστε ξεκάθαροι. Οι "εξηγήσεις" της επιστήμης σε αυτά τα θέματα είναι μόνο υποθέσεις και τίποτε παραπάνω.

Μια φορά μόνο έχω δεί τετοια σκιά με το που βγήκα απο το σώμα μου να στέκεται ακίνητη σε ένα σημείο του δωματίου, ήταν σχετικά διάφανη χωρίς χαρακτηριστικά αλλά ξεκάθαρα ανθρώπινου σχήματος. Θυμάμαι ότι δεν φοβήθηκα (για κάποιο περίεργο λόγο όταν είμαι έξω δεν φοβάμαι) και μάλιστα άπλωσα το χέρι να την αγγίξω αλλά δεν κράτησε πολύ και επέστρεψα στο σώμα.

Επεξ/σία από gtsamour
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας που λέτε ότι φοβάστε πάντως, μη προσπαθήσετε αστρική προβολή γιατί:

Ή ο φόβος τη στιγμή που θα υπάρξει έξοδος θα σας "κρατήσει" και θα χάσετε το όποιο θετικό αποτέλεσμα ίσως είχατε

Ή θα σας κάνει να βλέπετε διάφορες τρομακτικές μορφές κ.λπ. ξερωγώ. Όσο πιο ευδιάθετοι και με καλές σκέψεις είστε, τόσο σε μεγαλύτερο Realm πώςστοδιάλολέγεται, θα φτάσετε και τούμπαλιν.

Οπότε, το αφήνετε για τώρα και όταν πραγματικά είστε έτοιμοι, προσπαθήσετε ξανά.

Εμένα τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δε μπορώ να νιώσω δονήσεις και αυτόν τον "ηλεκτρισμό" στο σώμα μου που είχα στην αρχή;

Κάποτε, μετά από λίγη ώρα ένιωθα μέρη του σώματος μου να μουδιάζουν και να βαραίνουν και λίγο αργότερα ένιωθα σα να με χτύπαγε μικρή τάση από ρεύμα σε όλο μου το σώμα. Η τελευταία, αν θυμάμαι καλά, φορά που κατάφερα να το νιώσω, ή τουλάχιστον μία από τις τελευταίες, ήταν η στιγμή που κατάφερα και έκανα LD. Μόλις ξύπνησα, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ, όλο μου το σώμα ένιωθε ηλεκτρικά "τσιμπήματα" και δονούνταν. Πλέον, όση ώρα και να κάτσω να προσπαθώ, δε μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο. Θυμάμαι ειδικά ένα βράδυ. Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα. Ήταν στην αρχή των προσπαθειών μου και σκεφτόμουν ότι "τώρα θα κάνεις αστρική προβολή" και το "φώναζα μέσα μου". Μετά από λίγη ώρα και με τη συνοδεία σταθερής αναπνοής με μεγάλη περίοδο σε κάθε μία, είχα πάρα πολύ έντονες δονήσεις. Φυσικά έξοδο δε κατάφερα γιατί δεν ήξερα πώς να την κάνω.

Τέλος, προσπαθήστε και σε καμία καρέκλα αντί για κρεβάτι. Αυτό που διαβάζω συνέχεια σε ξένο φόρουμ είναι το "μη προσπαθείτε στο κρεβάτι και μόνο εκεί, αλλά και σε μια αναπαυτική καρέκλα, διότι το κρεβάτι είναι το μέρος όπου το σώμα μας έχει μάθει να αναπαύεται και το υποσυνείδητο του λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί".

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης στο στάδιο του διαχωρισμού μπορούμε ήδη να αντιληφθούμε πράγματα απο το αστρικό πεδίο και ίσως ακουσουμε ήχους ή ακομη και φωνές να λένε το όνομά μας και όχι μόνο.

Στο σημείο αυτό έχω ακουσει απο κρότους, μουσική μέχρι και ομιλίες σε άλλες γλώσσες.

Ο swimmer ανέφερε σε κάποιο σημείο ότι ένοιωθε κάτι σαν δυσκολία στην αναπνοή. Το έχω νοιώσει και εγώ πολλές φορές αυτό, είναι σαν να πνίγεσαι και να δυσκολεύεσαι να πάρεις ανάσα, κάθε φορά αυτό μου χάλαγε την προσπάθεια αλλά λίγο αργότερα ανακάλυψα ότι αν σε αυτό το σημείο φέρεις στο μυαλό σου το μέρος που επιθυμείς να μεταφερθείς, η αίσθηση αυτή σταματά.

Επεξ/σία από gtsamour
Δημοσ.

Επίσης στο στάδιο του διαχωρισμού μπορούμε ήδη να αντιληφθούμε πράγματα απο το αστρικό πεδίο και ίσως ακουσουμε ήχους ή ακομη και φωνές να λένε το όνομά μας και όχι μόνο.

Στο σημείο αυτό έχω ακουσει απο κρότους, μουσική μέχρι και ομιλίες σε άλλες γλώσσες.

MANA MOY!!! :cry: οh god! :mellow:

Δημοσ.

Για σας που λέτε ότι φοβάστε πάντως, μη προσπαθήσετε αστρική προβολή γιατί:

Ή ο φόβος τη στιγμή που θα υπάρξει έξοδος θα σας "κρατήσει" και θα χάσετε το όποιο θετικό αποτέλεσμα ίσως είχατε

Ή θα σας κάνει να βλέπετε διάφορες τρομακτικές μορφές κ.λπ. ξερωγώ. Όσο πιο ευδιάθετοι και με καλές σκέψεις είστε, τόσο σε μεγαλύτερο Realm πώςστοδιάλολέγεται, θα φτάσετε και τούμπαλιν.

MANA MOY!!! :cry: οh god! :mellow:

Το αυτό. Να περιμένεις τέτοια και ίσως χειρότερα. Το ότι πρέπει να είσαι σε πολύ καλή διάθεση και να μη φοβάσαι, δε το είπα απλά για να το πω. Ισχύει. Καλύτερη διάθεση = Καλύτερη εμπειρία

Φυσικά δε τα ξέρω αυτά από εμπειρίες μου, αλλά επειδή "αγαπώ" το μεταφυσικό, το έχω ψάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει αυτό που λέει ο giorgos147. Ισχύει ο κανόνας what you feel you attract... αν εισαι σε ασχημη κατάσταση θα βρεθείς στο χαμηλό αστρικό (γιατί οι δονήσεις σου είναι χαμηλές) και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο...

Επεξ/σία από gtsamour
Δημοσ.

Το αυτό. Να περιμένεις τέτοια και ίσως χειρότερα. Το ότι πρέπει να είσαι σε πολύ καλή διάθεση και να μη φοβάσαι, δε το είπα απλά για να το πω. Ισχύει. Καλύτερη διάθεση = Καλύτερη εμπειρία

Φυσικά δε τα ξέρω αυτά από εμπειρίες μου, αλλά επειδή "αγαπώ" το μεταφυσικό, το έχω ψάξει.

κοιτα το πρωι,μεσημερι ειμαι μια χαρα! εχω τελεια διαθεση να το κανω αλλα ζεσταινομαι :mellow:

το απογευμα,βραδυ δεν μπορω με τπτ....!!!

Τέλος, προσπαθήστε και σε καμία καρέκλα αντί για κρεβάτι. Αυτό που διαβάζω συνέχεια σε ξένο φόρουμ είναι το "μη προσπαθείτε στο κρεβάτι και μόνο εκεί, αλλά και σε μια αναπαυτική καρέκλα, διότι το κρεβάτι είναι το μέρος όπου το σώμα μας έχει μάθει να αναπαύεται και το υποσυνείδητο του λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί".

σε σταση διαλογισμου πιανει ετσι δεν ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία θα το δοκιμάσω αύριο. Θα είμαι χαρούμενος αφού θα έχω καεί στο u2 (έρχεται bt headset :D) και δεν θα φοβάμαι αφού θα είναι μεσημέρι. - δεν ξέρω γιατί αλλά το μεσημέρι δεν φοβάμαι ποτέ ότι και να μου πουν, δω, νοιωσω - (lol το ιδιο ειπαμε @andrikakis)

Επεξ/σία από ilias_97

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...