mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 και θα προσπαθησω να αλλαξω σομα στην ψυχη μου... διαλεξε κανα σωμα νεο υγιες και φετωμενο εε 1
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 διαλεξε κανα σωμα νεο υγιες και φετωμενο εε wtf???? xD
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 wtf παει στο δικο σου ποστ. με την αστρικη προβολη , δεν αλλαζουμε σωμα στην ψυχη μας... "ξεκουμπωνουμε" να το πω χοντρικα την ψυχη μας/πνευματικο/αστρικο/οπωςθεςπεστο σωμα μας απο το υλικο σωμα μας. Δεν αλλαζουμε σωμα στην ψυχη μας
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 wtf παει στο δικο σου ποστ. με την αστρικη προβολη , δεν αλλαζουμε σωμα στην ψυχη μας... "ξεκουμπωνουμε" να το πω χοντρικα την ψυχη μας/πνευματικο/αστρικο/οπωςθεςπεστο σωμα μας απο το υλικο σωμα μας. Δεν αλλαζουμε σωμα στην ψυχη μας Ειναι δηλαδη σαν να ειναι "παγιδευμενο" στο υλικο μας σωμα;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ειναι δηλαδη σαν να ειναι "παγιδευμενο" στο υλικο μας σωμα; Ενταξει το "παγιδευμενο" ακουγεται πολυ δραματικο Κουμπωμενο , κολημενο , ενωμενο , συνδεδεμενο...
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ενταξει το "παγιδευμενο" ακουγεται πολυ δραματικο Κουμπωμενο , κολημενο , ενωμενο , συνδεδεμενο... χαχαχα οπως θελεις τοτε Παω να κοιμηθω ( ο θεε μου απο τωρα!! ) και ο θεος μαζι μου!!
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Για μενα όλα αυτά είναι απόλυτα υπαρκτά και την άποψη αυτή την έχω διαμορφώσει όχι διαβάζοντας αλλά απο προσωπική εμπειρία. Το ότι δεν συμβαίνουν κάποια πράγματα σε όλο τον κόσμο (που συμβαίνουν απλα δεν έχουν όλοι αφυπνησμένη τη συνείδησή τους για να μπορούν να τα θυμούντε) δεν συμαίνει ότι δεν υπάρχουν. Οι επιστημονικές εξηγήσεις που δίνονται δεν μου λένε και πολλά πραγματα, εξηγήσεις μπορεί να δοθούν πρακτικά για τα πάντα αλλά δε σημαίνει ούτε ότι έχουν αποδειχθεί ούτε πως είναι και σωστές. Να πάθεις κάτι στο αστρικο (πχ να μην μπορούν να γυρίσουν που φοβούνται κάποιοι και άλλα) δεν γίνεται, τη στιγμή που θα σκεφτείς το σώμα σου έχεις επιστρέψει αμέσως. Μπορεί ομως να δείς κάτι εκεί και να σε επηρεάσει ή να σε κατατρομάξει, ζημιά είναι και αυτό κατα κάποιο τρόπο. Μετά ίσως φοβάσαι να πέσεις για υπνο πχ και να επηρεαστείή καθημερινότητά σου. Το βίντεο τα λέει σχετικά καλά αν και κάπως χονδρικα για να τα καταλαβαίνουν όλοι.
andrikakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Για μενα όλα αυτά είναι απόλυτα υπαρκτά και την άποψη αυτή την έχω διαμορφώσει όχι διαβάζοντας αλλά απο προσωπική εμπειρία. Το ότι δεν συμβαίνουν κάποια πράγματα σε όλο τον κόσμο (που συμβαίνουν απλα δεν έχουν όλοι αφυπνησμένη τη συνείδησή τους για να μπορούν να τα θυμούντε) δεν συμαίνει ότι δεν υπάρχουν. Οι επιστημονικές εξηγήσεις που δίνονται δεν μου λένε και πολλά πραγματα, εξηγήσεις μπορεί να δοθούν πρακτικά για τα πάντα αλλά δε σημαίνει ούτε ότι έχουν αποδειχθεί ούτε πως είναι και σωστές. Να πάθεις κάτι στο αστρικο (πχ να μην μπορούν να γυρίσουν που φοβούνται κάποιοι και άλλα) δεν γίνεται, τη στιγμή που θα σκεφτείς το σώμα σου έχεις επιστρέψει αμέσως. Μπορεί ομως να δείς κάτι εκεί και να σε επηρεάσει ή να σε κατατρομάξει, ζημιά είναι και αυτό κατα κάποιο τρόπο. Μετά ίσως φοβάσαι να πέσεις για υπνο πχ και να επηρεαστείή καθημερινότητά σου. Το βίντεο τα λέει σχετικά καλά αν και κάπως χονδρικα για να τα καταλαβαίνουν όλοι. τρομαξα τωρα.... αστην την Α.Π για σημερα..θα προσπαθησω μονο L.D
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Σημερα θα κανω κατι αλλο επειδη σχεδον σιγουρα δεν θα καtαφερω L.D.... Eβαλα το ξυπνητηρι του κινητου μου στις 4:23.... Θα ξυπνησω, θα μεινω ακινητος και θα προσπαθησω να αλλαξω σομα στην ψυχη μου... Παιζει να πετυχει; Δεν ειναι τοσο απλο να κανεις αστρικη προβολη. Καποιοι προσπαθουν επι χρονια και ακομα δεν εχουν καταφερει τιποτα! Επισης, μπορει να γινει επικινδυνο. Πολλοι ανθρωποι εχουν πεθανει στον υπνο τους, χωρις να υπαρχει καμια αιτια. Ουτε καρδιακο, ουτε τιποτα αλλο! Οι γιατροι απλα δε μπορουσαν να το εξηγησουν. Και αν χαθηκαν κατα την αστρικη προβολη τους; Ενας φιλος της κοπελας μου πεθανε στον υπνο του και ασχολουταν με αυτα τα πραγματα. Οι γιατροι δε μπορεσαν να βρουν το λογο που πεθανε. Παραξενα πραγματα, αλλα εγω δε θελω πλεον να ασχολουμαι. Ισως στο μελλον τα ξαναπιασω.
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καποιες ερωτησεις γι αυτους που εχουν πετυχει Αστρικη Προβολη.. Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια, να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καποιες ερωτησεις γι αυτους που εχουν πετυχει Αστρικη Προβολη.. Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια, να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε? Δεν εχω κανει, αλλα εχω ακουσει διαφορα. Στην αστρικη προβολη δε βλεπεις τον κοσμο ετσι οπως ειναι στη πραγματικοτητα. Αυτο γινεται μονο σε εξωσωματικη εμπειρια, που διαφερει απο την αστρικη προβολη. Στην αστρικη προβολη βλεπεις τα πραγματα πιο σκοτεινα. Ισως συναντησεις και αλλες υπαρξεις εκει. Μπορεις να πας αρκετα μακρυα, σε ωκεανους,βουνα, μεχρι και στα συννεφα! Αλλα δε μπορεις να επηρεασεις τιποτα, ουτε να κουνησεις κατι, να μιλησεις, να ακουσεις. Κινεισαι πετωντας. Τελος, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ επικινδυνο να μπεις μεσα σε καθρεφτη. Αλλα δε ξερω τι ακριβως γινεται μετα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Luxx
Makaros1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καποιες ερωτησεις γι αυτους που εχουν πετυχει Αστρικη Προβολη.. Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια' date=' να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε?[/quote'] Εγώ είχα πάει σε μια συναυλία του Κότσιρα και στην κηδεία του Michael Jackson. Πιστεύω ότι όπου πας μέσω αστρικής προβολής είναι όπως το φαντάζεσαι ότι είναι.
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τωρα σοβαρα τα πιστευετε αυτα? Στην αστρική προβολή, όχι τόσο, διότι είναι δύσκολο να τη συνειδητοποιήσει κανείς. Δεν απορρίπτω την ύπαρξή της όμως. Στο συνειδητό όνειρο όμως, ναι, διότι μάλιστα το έχω πάθει μία φορά, οπότε πώς μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει; Ας είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από giorgos147
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 εγω παντως απο τοτε που αρχισα αυτο το θεμα εως τωρα (2 χρονια μετα) δεν εχω καταφερει lucid dreaming δυστυχως αλλα εχω βιωσει πολλες φορες υπνικη παραλυση με κατι γαματες παραισθησεις, τις πρωτες φορες ειχα φοβηθει πολυ αλλα μετα το συνηθισα σιγα σιγα Γινεται παντα οταν κοιμαμαι ανασκελα μονο παντως, αυτο δηλαδη πως το εξηγειται γιατι δεν γινεται μπρουμυτα...?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα