Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αστρική προβολή και OBE είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλά ΟΒΕ θεωρούν οι περισσότεροι ότι είναι όταν βγείς και περιφέρεσαι εκεί γύρω (πχ δωμάτιο, σπίτι, γειτονιά) επειδή το περιβάλλον είναι οικείο για αυτούς. Αλλά με αστρική προβολή μπορείς να επισκευθείς και μέρη εντελλώς άγνωστα και εντελλώς "περίεργα" ή και απόκοσμα και σουρεαλιστικά κυρίως σε ανώτερα επίπεδα του αστρικού, που δεν έχουν καμια σχέση με τον υλικό κόσμο που ξέρουμε. Να πω κάτι για αυτούς που φοβούνται ότι δεν θα ξυπνήσουν, ότι θα χαθούν, ότι θα καταλάβει κάποια άλλη οντότητα το σώμα τους κλπ.... Κάθε φορά που πέφτει κάποιος για ύπνο, το αστρικό σώμα αποχωρίζεται απο το υλικό. ΚΑΘΕ φορά... είναι η φυσική διαδικασία με την οποία το σώμα "φορτώνει μπαταρίες" και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, απλά οι περισσότεροι το κάνουν ασυνείδητα και απλά ονειρεύονται. Οπότε ο κίνδυνος στο να πεθάνεις όταν κάνεις αστρική προβολή δεν είναι μεγαλύτερος απο το να πεθάνεις όταν απλά κοιμάσαι. Τώρα τυχαίνει σε με πολύ κόσμο να πεθαίνει στον ύπνο του, λογικό αφού 8 ώρες το 24ωρο κοιμόμαστε δηλαδή το 1/3 της ζωής μας περίπου. Δεν περιμένω και δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον που δεν το έχει βιώσει ότι όντως υπάρχει ένας ή περισσότεροι κόσμοι που μπορούμε να αντιληφθούμε με αστρική προβολή. Όπως ξαναείπα και πιο πρίν, αν το βιώσεις δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το οτι είναι κάτι πραγματικό και η αίσθηση που έχεις εκεί είναι όπως όταν είσαι στον υλικό κόσμο στην καθημερινότητά σου, το ίδιο ζωντανη και αληθινή. Καμια σχέση με τη θολούρα μέσα σε ένα όνειρο. Εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν που να είχε τετοιες εμπειρίες και να υποστηρίζει πως αυτά είναι φαντασιώσεις και δημιουργήματα του μυαλού. Μόνο ανθρώποι που ΔΕΝ το έχουν βιώσει το λένε και το βρίσκω λογικό και αναμενόμενο γιατί στη θεωρία όλα είναι απλά και εύκολα, αφορίζεις και ξεμπερδεύεις. Πετάς και μια επιστημονική ΘΕΩΡΙΑ (αναπόδεικτη) και τέλος, τα εξήγησες όλα και πάμε στο επόμενο. Μα πως μπορεί η επιστήμη να δοσει εξήγηση για κάτι που είναι εντελλώς έξω απο το πεδίο που έχει τη δυνατότητα να εξετάσει (για την ώρα τουλάχιστον). Αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι υπαρκτό και όντως εξελίσσεται σε ανώτερη διάσταση, πως θα δώσει εξήγηση και πως θα αντλήσει αποδείξεις... αυτό δεν το κάνει απαραίτητα κάτι ανύπαρκτο. Ναι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι ή ικανοί να δεχθούν την ύπαρξη άλλων πραγμάτων. Φανταστείτε κάποιον πχ που πιστεύει ότι η ζωή και όλος ο κόσμος είναι μονο αυτό που βλέπει και πως ο άνθρωπος είναι μονο μια βιολογική μηχανή που όταν πεθαίνει δε μένει τίποτα. Το να ανακαλύψει πως όλα όσα πιστεύει δεν ισχύουν μπορεί να είναι ισχυρό σοκ και όντως μπορεί να καταλήξει στο τρελάδικο αν δεν έχει ανοιχτό μυαλό να εξετάσει πως ίσως αυτό που πίστευε μέχρι τώρα μπορεί και να ήταν λανθασμένο. Αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να απαντησεις σε μερικα απο τα ερωτηματα που εκανα? Καποιες ερωτησεις γι αυτους που εχουν πετυχει Αστρικη Προβολη.. Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια, να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε? Απλα αναρωτιεμαι αν καποιος κανει χρονια Αστρικες Προβολες, θεωρητικα ειναι ικανος να μετακινηθει εκτος απο τον χωρο, στο χρονο? Αν ολα αυτα ειναι πραγματικα, ισως στο μελλον ενω κανει αστρικη προβολη (με καταλληλη συντηρηση του υπνου του ωστε να μην ξυπνησει) να μπορει να εξετασει θεματα που μπορουν να οφελησουν την δικια μας πραγματικοτητα.. ισως να μπορουμε να μαθουμε για το μελλον, για εμας, για τον χρονο, ισως ενα ταξιδι στο χρονο.. οχι υλικα ομως αλλα μεσω της αστρικης προβολης.. Κατι σαν το The Jacket Κανεις δεν ξερει.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ποιές ερωτήσεις Swimmer21? Αυτή για τον καθρέφτη?
ilias_97 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιές ερωτήσεις Swimmer21? Αυτή για τον καθρέφτη? "Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια, να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε?" Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από ilias_97
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καποιες ερωτησεις γι αυτους που εχουν πετυχει Αστρικη Προβολη.. Πως ακριβως ειναι ο χωρος που περιφερεστε? Οταν πχ βγειτε απο το σωμα σας θα βρισκεστε στο δωματιο σας? Μετα βγαινετε απο το σπιτι και ειστε στη γειτονια σας? Μεχρι που εχετε φτασει? Εκτος Ελλαδας? Μπορειτε δηλαδη να πατε στην Λαμια, να μπειτε σε ενα τυχαιο μαγαζι και να δειτε τι εχει μεσα? Αν θα πατε στον ξυπνιο σας στο ιδιο μαγαζι θα ειναι ακριβως το ιδιο? Μπορειτε να μετακινησετε πραγματα? Να αλλαξετε πραγματα? Πως μετακινήστε? Περπατώντας ή πετώντας? Ο χωρος που βρισκεστε ειναι σαν τον δικο μας, ολόιδιος? Μπορειτε να εξετασετε διαφορα πραγματα ή αυτο σας κανει να ξυπνατε? Ναι, έχει τύχει να βγω συνειδητά στο μπαλκόνι περνώντας μέσα απο το τζάμι της πόρτας και να πετάξω πάνω απο τη γειτονιά. Έχω βρεθεί και μέσα σε σπίτι να παρακολουθώ τους ενοίκους αλλά δεν ξέρω που ήταν και αν ήταν Ελλάδα ή αλλου, δεν έχει και σημασία αλλωστε. Και εκτός πλανήτη μπορεί να βρεθείς... Λογικά αν μπορούσες να πάς στον αντίστοιχο χώρο στο φυσικό πεδίο θα ήταν ίδιος με αυτό που είδες ή έστω πολύ κοντινά ίδιος. Δεν έχω αλλάξει ποτέ τίποτα εκεί αλλά φαντάζομαι και να το κάνεις δεν πάει να πεί ότι το αντίστοιχο αντικείμενο στο φυσικό (αν υπάρχει) θα αλάξει επίσης. Μετακινείσαι και περπατόντας και πετώντας αλλά μπορείς και απλά να "βρεθείς" κάπου ακαριαία. Ο χώρος δεν είναι ολόιδιος απαραίτητα, και μιλάμε για το real time zone. Για αλλα επίπεδα είναι εντελλώς άλλο πράγμα. Μπορείς να εξετάσεις εκεί ότι θέλεις, το να μην γυρνας στο φυσικό σου σώμα αμέσως είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Το δύσκολο δεν είναι τόσο να καταφέρεις να βγείς όσο το να καταφέρεις να μείνεις εκεί αρκετά. Δύο πράγματα μπορεί ν α συμβούν, ή να επιστρέψεις και να "ξυπνήσεις", ή να χάσεις τη συνειδητότητά σου και να βυθιστείς σε όνειρο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από gtsamour
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ναι, έχει τύχει να βγω συνειδητά στο μπαλκόνι περνώντας μέσα απο το τζάμι της πόρτας και να πετάξω πάνω απο τη γειτονιά. Έχω βρεθεί και μέσα σε σπίτι να παρακολουθώ τους ενοίκους αλλά δεν ξέρω που ήταν και αν ήταν Ελλάδα ή αλλου, δεν έχει και σημασία αλλωστε. Και εκτός πλανήτη μπορεί να βρεθείς... Λογικά αν μπορούσες να πάς στον αντίστοιχο χώρο στο φυσικό πεδίο θα ήταν ίδιος με αυτό που είδες ή έστω πολύ κοντινά ίδιος. Δεν έχω αλλάξει ποτέ τίποτα εκεί αλλά φαντάζομαι και να το κάνεις δεν πάει να πεί ότι το αντίστοιχο αντικείμενο στο φυσικό (αν υπάρχει) θα αλάξει επίσης. Μετακινείσαι και περπατόντας και πετώντας αλλά μπορείς και απλά να "βρεθείς" κάπου ακαριαία. Ο χώρος δεν είναι ολόιδιος απαραίτητα, και μιλάμε για το real time zone. Για αλλα επίπεδα είναι εντελλώς άλλο πράγμα. Μπορείς να εξετάσεις εκεί ότι θέλεις, το να μην γυρνας στο φυσικό σου σώμα αμέσως είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Το δύσκολο δεν είναι τόσο να καταφέρεις να βγείς όσο το να καταφέρεις να μείνεις εκεί αρκετά. Δύο πράγματα μπορεί ν α συμβούν, ή να επιστρέψεις και να "ξυπνήσεις", ή να χάσεις τη συνειδητότητά σου και να βυθιστείς σε όνειρο. Εσυ ενω μετακινησε σε αυτο τον χωρο νιωθεις κατι? Πχ νιωθεις τα ποδια σου να αγγιζουν το πατωμα? Εχεις την αισθηση της αφης και γενικότερα ολων των αισθησεων? Ακους κατι? Τι διαδικασια ακολουθεις ωστε να πετυχεις την αστρικη προβολη, και αν την πετυχεις τι προσεχεις ωστε να μην γυρισεις αμεσως?
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχεις πλήρη αίσθηση των πάντων, αφή ακοή κανονικά. Είναι όπως είναι όταν είσαι στο φυσικό με extra δυνατότητες για να καταλάβεις. Ακούς κανονικά και μιλάς κανονικά. Δεν ακολουθώ πια κάτι συγκεκριμένο αλλά μη φανταστείς ότι το επιδιώκω πια και εντατικά. Δεν το πετυχαίνω πάντα και δεν θεωρώ τον εαυτό μου "έμπειρο" σε αυτό τον τομέα. Θέλει εξάσκηση και θέληση για να μένεις όλο και περισσότερο εκεί, είναι δύσκολο και ακομα πιο δύσκολο είναι να μενεις συνειδητός εκεί και να μην το "χάνεις" και βυθίζεσαι σε όνειρο. Τα όνειρα άλλωστε όπως είπα και πρίν, εκεί εκτυλίσονται... Στο αστρικό η σκέψη επιρρεάζει την ύλη (κάτι που δε γίνεται στο φυσικό) και το σκηνικό ενός ονείρου πχ υλοποιείται απο το υποσεινείδητο. Αν κάποιος κάνει αστρική προβολή και είναι απόλυτα συνειδητός, και σε δεί να ονειρεύεσαι θα σε δει σαν ηθοποιό που παίζει θέατρο πάνω στη "σκηνή" του ονείρου σου. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές για να κάνεις αν νοιώθεις ότι θα επιστρέψεις όπως αυτό που αναφέρθηκε ότι τρίβεις μεταξύ τους τα χέρια σου ή το να γυρίζεις γύρω απο τον εαυτό σου. Το πρώτο έχω εξακριβώσει ότι βοηθάει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από gtsamour
ilias_97 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 7 βήματα για αστρική προβολή http://www.metafysiko.gr/?p=1335
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Για εξηγησε το λιγο αυτο.. Αν κάποιος κάνει αστρική προβολή και είναι απόλυτα συνειδητός, και σε δεί να ονειρεύεσαι θα σε δει σαν ηθοποιό που παίζει θέατρο πάνω στη "σκηνή" του ονείρου σου. Εκει συναντας αλλους ανθρωπους αλλα οντα,? Μπορεις πχ με το που βγεις απο το σωμα σου να κανεις κατι στο δωματιο σου ή ακομα και στο ιδιο το σωμα σου που να το δεις μολις ξυπνησεις? (πχ να ζωγραφισεις κατι στο χερι σου) Αν θες για καποιο λογο να ξυπνησεις τι κανεις? Ξαναπας στο σωμα σου και μπαινεις μεσα?
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Για εξηγησε το λιγο αυτο.. Εκει συναντας αλλους ανθρωπους αλλα οντα,? Μπορεις πχ με το που βγεις απο το σωμα σου να κανεις κατι στο δωματιο σου ή ακομα και στο ιδιο το σωμα σου που να το δεις μολις ξυπνησεις? (πχ να ζωγραφισεις κατι στο χερι σου) Αν θες για καποιο λογο να ξυπνησεις τι κανεις? Ξαναπας στο σωμα σου και μπαινεις μεσα? Φυσικά και δε γίνεται. Απλά μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Από το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο έως και να πετάξεις στον ήλιο ξερωγω. Αν θες να ξυπνήσεις, απλά σκέφτεσαι το σώμα σου και γυρνάς. Τώρα, το κατά πόσο αληθεύει ότι βγαίνεις από το σώμα σου και δεν είναι η φαντασία σου, είναι το δύσκολο κομμάτι. Άλλο ένα που μου έχει τύχει, είναι καθώς κοιμόμουν το μεσημέρι, ξαφνικά απέκτησα μια πολύ μικρή συνειδητότητα. Απλά "έβλεπα" λίγο γύρω μου, θολά όμως και δε μπορούσα να σκεφτώ. Ήμουν απλά σαν παρατηρητής. Είδα κάποιον και μου λέει "δες μέσα από αυτόν τον πράσινο κύκλο και θα σε βγάλω από το σώμα σου". Απ'όσο θυμάμαι ήταν σαν γυαλιά. Στην αρχή ήμουν δύσπιστος αλλά ύστερα από λίγο κοίταξα, ξύπνησα και ένιωθα σαν το σώμα μου να βρίσκεσαι σε κατηφόρα και να φεύγει. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το συγκεκριμένο κράτησε έως ότου "βαρέθηκα" να προσπαθώ να βγω (ναι, ένιωθα ότι έβγαινα. Ήταν σαν κάτι να με τραβούσε με δύναμη) και κοιμήθηκα ξανά. Φυσικά δεν έγινε τίποτα παραπάνω, αλλά. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από giorgos147
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια.. μηπως δεν καταλαβαινετε την διαφορα αστρικης προβολης και lucid dreaming? Και στο Lucid Dreaming μπορεις να κανεις οτι θες, αλλα δεν βγαινεις απο το σωμα σου.. μην τα μπερδευετε.. Στην αστρικη προβολη δεν νομιζω να μπορεις να κανεις οτι θες.. να σκεφτεις δηλαδη εναν δρακο και να εμφανιστει μπροστα σου.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια.. μηπως δεν καταλαβαινετε την διαφορα αστρικης προβολης και lucid dreaming? Και στο Lucid Dreaming μπορεις να κανεις οτι θες, αλλα δεν βγαινεις απο το σωμα σου.. μην τα μπερδευετε.. Στην αστρικη προβολη δεν νομιζω να μπορεις να κανεις οτι θες.. να σκεφτεις δηλαδη εναν δρακο και να εμφανιστει μπροστα σου.. Δεν τα μπερδεύω. Απλά προς το παρόν, μέχρι να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο θεωρώ ότι Lucid Dreaming = OBE Ένα ωραίο βιντεάκι για το τι είναι: http://www.youtube.com/watch?v=QqVV2u_1ADA
ilias_97 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν τα μπερδεύω. Απλά προς το παρόν, μέχρι να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο θεωρώ ότι Lucid Dreaming = OBE Συμφωνώ με τον giorgos147!
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον giorgos147! Φυσικά αυτός ο κάποιος είναι 99% ο εαυτός μου, έτσι; Τώρα το υπόλοιπο 1% δε πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ, αν και γίνονται πανεπιστημιακές μελέτες απ'όσο έχω διαβάσει. Πάντως, ότι δεν απορρίπτω την ύπαρξη αυτού του φαινομένου, είναι γεγονός. Τέλος, έχουν υπάρξει φήμες ότι ο Αμερικάνικος στρατός είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα την αστρική προβολή για να υποκλέψει πληροφορίες και, αν ποτέ καταφέρετε να κάνετε αστρική προβολή, πολλοί λένε ότι η "Περιοχή 51" είναι αδιαπέραστη. Κανείς δε μπορεί να περάσει να δει τι έχει μέσα. Κάτι, λένε παίζει με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ή κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από giorgos147 1
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν τα μπερδεύω. Απλά προς το παρόν, μέχρι να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο θεωρώ ότι Lucid Dreaming = OBE Ένα ωραίο βιντεάκι για το τι είναι: http://www.youtube.com/watch?v=QqVV2u_1ADA Εαν αστρικη προβολη και συνειδητο ονειρο ειναι το ιδιο πραγμα, τοτε πως γινεται στην αστρικη προβολη ατομα να εχουν παει στην αλλη ακρη της γης και να ειδα πραγματα,ανθρωπους,μνημεια κτλ. με λεπτομερειες, που ποτε δεν ειχαν γνωση οτι υπαρχουν ή το πως ακριβως ειναι; Εν'αντιθεσει στα ονειρα μας δε μπορουμε να δουμε κατι που δε το εχουμε δει ποτε ξανα πριν. Οπως και οι εκ'γενετης τυφλοι, δε μπορουν να δουν κατι στα ονειρα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα