Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ωπα.. θεωρητικα οι τυφλοι, αν κανουν Αστρικη Προβολη, θα μπορουν να δουν κανονικα?
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια.. μηπως δεν καταλαβαινετε την διαφορα αστρικης προβολης και lucid dreaming? Και στο Lucid Dreaming μπορεις να κανεις οτι θες, αλλα δεν βγαινεις απο το σωμα σου.. μην τα μπερδευετε.. Στην αστρικη προβολη δεν νομιζω να μπορεις να κανεις οτι θες.. να σκεφτεις δηλαδη εναν δρακο και να εμφανιστει μπροστα σου.. Όχι δεν είναι έτσι. Στο lucid dreaming αποκτάς συνειδητότητα ΑΦΟΥ έχεις ήδη βγεί απο το σώμα σου, βρίσκεσαι ήδη στο αστρικό και ονειρεύεσαι. Στην αστρική προβολή έχεις συνειδητότητα εξαρχής (πρίν καν βγείς) και γιάυτο βιώνεις όλη την εμπειρία εξαρχής (πριν το διαχωρισμό και μετά). Στην αστρική προβολή μπορείς να έχεις το χέρι σου ανοιχτό και να υλοποιήσεις πχ ένα μήλο στην παλάμη σου με τη σκέψη σου, ναι γίνεται. Ωπα.. θεωρητικα οι τυφλοι, αν κανουν Αστρικη Προβολη, θα μπορουν να δουν κανονικα? Θεωρητικά ναι, αλλά δεν ξέρω λεπτομέριες για αυτή την περίπτωση. Επίσης κάποιοι λένε ότι έχουν όραση 360 μοιρών στο αστρικό, εγώ πάντως βλέπω κανονικά αλλα δεν εχω σκεφτει να προσπαθησω να δω και αλλιώς, ισως γινεται. ps Αψογο το βίντεο, απολυτα ακριβές... και το τραγουδάκι προς το τέλος μάλλον έχει γραφτεί ακριβώς για να περιγράψει την αστρική προβολή. "I'd rather stay awake when I'm asleep" "the discoball is hanging by a thread" Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από gtsamour
aris2025 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Στην αστρική προβολή μπορείς να έχεις το χέρι σου ανοιχτό και να υλοποιήσεις πχ ένα μήλο στην παλάμη σου με τη σκέψη σου, ναι γίνεται. Επίσης κάποιοι λένε ότι έχουν όραση 360 μοιρών στο αστρικό, εγώ πάντως βλέπω κανονικά. πως ξεκίνησες για να το πετύχεις? το έκανες συνειδητά?
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αρχισε ξαφνικά να γινεται απο μονο του, εγώ απλά το εψαξα (διαβάζοντας και δοκιμάζοντας τεχνικές) και το επιδίωξα. Τώρα γίνεται ευκολότερα, σαν το ποδήλατο ας πουμε, αν το μάθεις και το κάνεις μερικές φορές μετά γίνεται ευκολότερα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να το θέλεις. ps Μια φορά που βγήκα στο διάστημα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το δίχνει το βίντεο. ΑΚΡΙΒΩΣ. Θυμάμαι ήταν και η μονη φορά που είχα τρομάξει γιατί δεν έβλεπα τη γη και σκέφτηκα "πως θα γυρίσω πίσω?" Αυτό ήταν, αμέσως τραβήχτηκα πίσω. Θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση ότι κινούμουν με τρομακτική ταχύτητα και έβλεπα τα αστρα όπως φαίνονται στα star trek σε warp speed. Δεν τα μπερδεύω. Απλά προς το παρόν, μέχρι να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο θεωρώ ότι Lucid Dreaming = OBE Κανείς δε μπορεί να στο αποδείξει, αν μπορείς να το κάνεις τότε μονος σου θα πάρεις τις απαντήσεις σου. Aυτό είναι και κάτι το μοναδικό που έχει το αστρικό, εκεί μπορείς να πάρεις απαντήσεις (που στην ουσια ήδη μέσα σου έχεις). Lucid dreaming=OBE οντως, απλά στο lucid dreaming βλέπεις αυτό που προβάλει το υποσυνείδητο και όχι αυτό που πραγματικά υπάρχει εκεί. Βλέπεις το σκηνικό του ονείρου σου που εφτιαξες πρίν συνειδητοποιηθείς. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από gtsamour
Swimmer21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι αντιφαση.. Lucid dreaming=OBE οντως, απλά στο lucid dreaming βλέπεις αυτό που προβάλει το υποσυνείδητο και όχι αυτό που πραγματικά υπάρχει εκεί. Βλέπεις το σκηνικό του ονείρου σου που εφτιαξες πρίν συνειδητοποιηθείς. Lucid Dreaming ειναι οταν ονειρευεσαι και ξαφνικα μεσα στο ονειρο καταλαβαινεις οτι οντως ονειρευεσαι.. και μπορεις με την φαντασια σου να κανεις οτι θες.. εχεις τον ελεγχο του ονειρου σου.. Κατά την αστρική προβολή , το αστρικό μας σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας τη συνείδηση μας και ταξιδεύουμε σε αυτό το κόσμο. Οι περιορισμοί του υλικού κόσμου παύουν να ισχύουν κατά την αστρική μας προβολή. Μπορούμε να έχουμε συνείδηση πάνω στο ταξίδι μας και να το κατευθύνουμε οπουδήποτε στο φυσικό ή αστρικό κόσμο. Σε όλο το ταξίδι, όσο βρίσκεται το αστρικό σώμα έξω από το υλικό, συνδέεται με το τελευταίο με ένα δεσμό, που περιγράφεται από κάποιους ερευνητές ως ασημένιο νήμα. Σύμφωνα με τους τελευταίους ο δεσμός αυτός σπάει μόνο μετά το θάνατο, άρα και τα αστρικά ταξίδια είναι ασφαλή. Όταν το αστρικό σώμα γυρίσει, η μεγιστοποιημένη συνείδηση της πραγματικότητας υφίεται και έτσι ξεχνά ο άνθρωπος τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του εκτός και αν σπεύσει να καταγράψει άμεσα την εμπειρία του. Δεν ειναι το ιδιο, Lucid Dreaming εχω κανει και ειναι κατι το φυσιολογικο που με λιγη προσπαθεια το καταφερνεις.. λιγοι ανθρωποι ομως εχουν καταφερει Αστρικη Προβολη.. Με λιγα λογια το αστρικο σωμα κατα το Lucid Dreaming δεν αποχωριζεται το υλικο.. Lucid Dreaming = Συνειδητο Ονειρο.. το λενε και οι λεξεις.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ωπα.. θεωρητικα οι τυφλοι, αν κανουν Αστρικη Προβολη, θα μπορουν να δουν κανονικα? Οχι, δε βλεπουν, οπως δε μπορουν να δουν και ονειρα. Βλεπουν μονο οι τυφλοι που εχασαν την οραση τους μετα απο καποια ηλικια και οχι εκ'γενετης. Αλλο lucid dreaming, αλλο εξωσωματικη εμπειρια. Η αστρικη προβολη μπορεις να πεις οτι ειναι ενα ειδος εξωσωματικης εμπειριας. Αλλα το συνειδητο ονειρο δεν ειναι τιποτα απο αυτα. Ειναι απλα ενα ονειρο στο οποιο καταλαβαινεις οτι ειναι ονειρο και μπορεις να επιδρασεις πανω σε αυτο αναλογα.
andrikakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Τέλειο το βιντεο!!! Σήμερα θα κάνω προσπάθεια για αστρικό.... Τα beats που βοηθάνε στο αστρικό, χρειάζεται να κάνουμε κατι διαφορετικό;; Δηλαδή συγκεντρωνομαστε στους ηχους η στην αναπνοή κλπ;
ilias_97 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω κάτι αν όταν είμαστε σε κατάσταση παράλυσης ύπνου είμαστε...ξύπνιοι (συνειδητοί) δηλαδή κοροϊδέψουμε τον εγκέφαλό μας πως κοιμόμαστε θα έχουμε σίγουρα συνειδητό όνειρο;
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω κάτι αν όταν είμαστε σε κατάσταση παράλυσης ύπνου είμαστε...ξύπνιοι (συνειδητοί) δηλαδή κοροϊδέψουμε τον εγκέφαλό μας πως κοιμόμαστε θα έχουμε σίγουρα συνειδητό όνειρο; ετσι ακουγετε... αλλα μην επαναπαυτεις... συνεχισε ακινητος και συγκεντρωμενος
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι το ξερω απο οτι ειδα σε ενα βιντεο οταν μουδιαζει πχ το ποδι σου και θελεις να κουνηθεις ή κατι τετοιο ειναι σηματα που στελνει ο εγκεφαλος για να δει αν οντως κοιμασαι... θα σας πω νεα αυριο το πρωι Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από ilias_97
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ναι το ξερω απο οτι ειδα σε ενα βιντεο οταν μουδιαζει πχ το ποδι σου και θελεις να κουνηθεις ή κατι τετοιο ειναι σηματα που στελνει ο εγκεφαλος για να δει αν οντως κοιμασαι... θα σας πω νεα αυριο το πρωι καλη τυχη 1
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Παιδες.. οταν μουδιαζετε μην ανοιξετε τα ματια γιατι θα δειτε πραγματα που δεν θα σας αρεσουν.. εγω δεν ξαναπροσπαθω..
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Παιδες.. οταν μουδιαζετε μην ανοιξετε τα ματια γιατι θα δειτε πραγματα που δεν θα σας αρεσουν.. εγω δεν ξαναπροσπαθω.. τι εγινε...;;; Ειχες μπει σε lucid?
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ετσι ακουγετε... αλλα μην επαναπαυτεις... συνεχισε ακινητος και συγκεντρωμενος Παντως εγω οποτε παθαινα υπνικη παραλυση, φοβομουν αρκετα, γιατι πιστευα οτι ηταν κατι αλλο. Μετα το συνηθισα και απλα περιμενα να περασει. Στα τελευταια σταδια εγινε πολυ πιο εντονο και παρολλο που ημουν αρκετα εμπειρος αρχισα να ξαναφοβαμαι. Τελος, εδω και μηνες που δεν ασχολουμαι με τιποτα δε το εχω παθει ουτε μια φορα. Αλλα μου φαινεται οτι τωρα που μπαινω σε αυτο το θεμα ουκ ολιγες φορες, ισως να μου ξαναερθει!
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωχ με τρομάξατε τώρα (αλήθεια) Παντως εγω οποτε παθαινα υπνικη παραλυση, φοβομουν αρκετα, γιατι πιστευα οτι ηταν κατι αλλο. Μετα το συνηθισα και απλα περιμενα να περασει. Στα τελευταια σταδια εγινε πολυ πιο εντονο και παρολλο που ημουν αρκετα εμπειρος αρχισα να ξαναφοβαμαι. Τελος, εδω και μηνες που δεν ασχολουμαι με τιποτα δε το εχω παθει ουτε μια φορα. Αλλα μου φαινεται οτι τωρα που μπαινω σε αυτο το θεμα ουκ ολιγες φορες, ισως να μου ξαναερθει! Μόλις βρίσκεσαι σε αυτή τη κατάσταση απλά φοβάσαι ή πονάς ταυτόχρονα; Αν ισχύει το δεύτερο τότε δε με βλέπω να το επιχειρώ Παιδες.. οταν μουδιαζετε μην ανοιξετε τα ματια γιατι θα δειτε πραγματα που δεν θα σας αρεσουν.. εγω δεν ξαναπροσπαθω.. Τι εννοείς? Εγώ όταν άρχιζα να μουδιάζω το μεσημέρι και άνοιξα τα μάτια μου για να ξεπιαστώ δεν είδα κάτι. ____________ Μήπως να μην εφαρμόσω αυτή τη τεχνική και απλά να θυμηθώ να κάνω reality checks? (αν και αυτό μόνο μία φορά έχει λειτουργήσει από τις περίπου 10 που έχω προσπαθήσει...) Υ.Γ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε υπνική παράλυση (αν τελικά μπω) Τι τραβάει κανείς για να πετάξει ε? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από ilias_97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα