Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εγινε...;;; Ειχες μπει σε lucid?

Εκτος του οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω καλα, και ηρεμα ειπα πως απλα ειναι το μουδιασμα που προχωραει προς το κεφαλι μου (φυσιολογικα), εκανα το λαθος και ανοιξα τα ματια..

Παντου μαυρες μορφες, παντου γυρω μου σε ολο το δωματιο.. Δεν ξερω τι ειναι, αλλα μια στο εκατομμυριο να ειναι αληθινα ολα αυτα, δεν αφηνω το σωμα μου ετσι για πλακα με ολα αυτα εκει εξω..

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.

Αφήστε το τότε. Θα το κάνω μεσημεράκι να μην χεστώ πάνω μου :D

Η βλακεία είναι ότι τώρα πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ!!! :lol:

Δημοσ.

Εκτος του οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω καλα, και ηρεμα ειπα πως απλα ειναι το μουδιασμα που προχωραει προς το κεφαλι μου (φυσιολογικα), εκανα το λαθος και ανοιξα τα ματια..

Παντου μαυρες μορφες, παντου γυρω μου σε ολο το δωματιο.. Δεν ξερω τι ειναι, αλλα μια στο εκατομμυριο να ειναι αληθινα ολα αυτα, δεν αφηνω το σωμα μου ετσι για πλακα με ολα αυτα εκει εξω..

ο θεε μου...!!! Τι το ειπες τωρα αυτο...:/

Λογικα ομως θα ηταν σκιες που δημιουργει ο εγκεφαλος εφοσων ηταν σε φαση μουδιασματος....

Ηταν απλες μαυρες σκιες η ειχαν μορφη ανθρωπου η καπιου πλασματος;

Αφήστε το τότε. Θα το κάνω μεσημεράκι να μην χεστώ πάνω μου :D

Η βλακεία είναι ότι τώρα πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ!!! :lol:

χαχαχα και εγω αυτο ακριβως ειπα :P

ασχετο εισαι του '97;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, αυτο που προσπαθουμε ειναι να πετυχουμε υπνικη παραλυση ωστε ΜΕΤΑ την υπνικη παραλυση να μπορεσουμε να βγουμε απο το σωμα μας (ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ)

Δεν εχει καμια σχεση το lucid dreaming με αυτο.. Τα reality checks που αναφερετε, ειναι σε περιπτωση που ονειρευεστε (κανονικο ονειρο σαν ολα τα αλλα) να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ και αυτο θα σας δωσει την δυναμη να κανετε οτι θελετε ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ..

Πολλοι δεν εχετε καταλαβει οτι, για να κοιμηθει καποιος περναει απο καποια σταδια.. ηρεμει, και μετα αφου αρχιζει και "γλαρωνει" δινει σημα ο εκγεφαλος να παραλυσουν ολοι οι μυες ωστε να μην παθουμε κανα ατυχημα την ωρα του υπνου μας ή οταν βλεπουμε ονειρο.. Για να πετυχουμε αστρικη προβολη θα πρεπει την στιγμη που γλαρωνουμε να αρχισουμε να σκεφτομαστε οτι σιγα σιγα θα βγουμε απο το σωμα μας, ηρεμοι, χωρις να κουνιομαστε.. θα αρχισουμε να νιωθουμε ενα μουδιασμα και ενα βαρος.. εκει πρεπει να μην σκεφτομαστε τιποτα και να το αφησουμε να συμβει..

Ξαπλωνω --> Γλαρωμα --> Υπνικη Παραλυση --> Υπνος --> Ονειρο (αν θα ονειρευτουμε) --> Lucid Dreaming (αν καταλαβουμε οτι ονειρευομαστε μεσα στο ονειρο)

Ξαπλωνω --> Γλαρωμα --> Υπνικη Παραλυση --> ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Αν δηλαδη καταλαβετε το μουδιασμα της υπνικης παραλυσης ειστε σε καλο δρομο.. αφηνετε το σωμα σας να κοιμηθει, ενω το μυαλο σας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ οτι παραλυετε σιγα σιγα.. και λογικα θα συμβει η αστρικη προβολη.

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι δεν προσπαθώ αστρική προβολή αλλά lucid dreaming. Λένε ότι όταν είσαι σε υπνική παράλυση είναι πολύ εύκολο να έχεις μετά συνειδητό όνειρο. Απλά βλέπεις κάποιες εικόνες και αυτό που κάνεις είναι να προσπαθείς να μπεις μέσα σε αυτές να τις αγγίξεις. Κάπως έτσι είναι η τεχνική wild νομίζω.

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

ο θεε μου...!!! Τι το ειπες τωρα αυτο...:/

Λογικα ομως θα ηταν σκιες που δημιουργει ο εγκεφαλος εφοσων ηταν σε φαση μουδιασματος....

Ηταν απλες μαυρες σκιες η ειχαν μορφη ανθρωπου η καπιου πλασματος;

Σαν μαυρες θαμπαδες που κινουνταν ανθρωπινα.. Μοιαζει πολυ με την Μορα που λενε καποιοι..

http://www.findtube.gr/mystery/471-mora-efialtis-h-ena-pragmatiko-fenomeno.html

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν προσπαθώ αστρική προβολή αλλά lucid dreaming. Λένε ότι όταν είσαι σε υπνική παράλυση είναι πολύ εύκολο να έχεις μετά συνειδητό όνειρο. Απλά βλέπεις κάποιες εικόνες και αυτό που κάνεις είναι απλά να προσπαθείς να μπεις μέσα σε αυτές να τις αγγίξεις. Κάπως έτσι είναι η τεχνική wild νομίζω

αυτη προσπαθω και εγω.... Αλλα ετσι μπορεις να μπεις και σε αστρικη προβολη οπως ειπε ο swimmer...

Αρα αν παθω υπνικη παραλυση θα προτιμησω να κανω αστρικη προβολη και οχι lucid :P

Δημοσ.

Άκυρο αλλά το φαινόμενο με τη Μόρα εξηγείται επιστημονικά κάπου το είχα διαβάσει απλά δεν το θυμάμαι.

Δημοσ.

Ρε παιδια.. υπνικη παραλυση παθαινουμε ολοι καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε -.-

Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι την παθαινεις! Εκει που κλεινεις τα ματια για να κοιμηθεις, και ξυπνας ξαφνικα το πρωι και δεν θυμασαι ποτε κοιμηθηκες? Ε, εκεινο το διαστημα επαθες υπνικη παραλυση..!

Δημοσ.

Σαν μαυρες θαμπαδες που κινουνταν ανθρωπινα.. Μοιαζει πολυ με την Μορα που λενε καποιοι..

http://www.findtube....o-fenomeno.html

δεν προκειται να το διαβασω :fear: αυτη η νορα μπορει να σ κανει τεσπα κακο η ειναι δημιουργια του μυαλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια.. υπνικη παραλυση παθαινουμε ολοι καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε -.-

Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι την παθαινεις! Εκει που κλεινεις τα ματια για να κοιμηθεις, και ξυπνας ξαφνικα το πρωι και δεν θυμασαι ποτε κοιμηθηκες? Ε, εκεινο το διαστημα επαθες υπνικη παραλυση..!

Αυτό λέμε και εμείς...!

δεν προκειται να το διαβασω :fear: αυτη η νορα μπορει να σ κανει τεσπα κακο η ειναι δημιουργια του μυαλου;

*μορα

οχι δεν ειναι πραγματικοτητα οπως ειπα εξηγειται επιστημονικα αυτο και συμβαινει στους ανθρωπους μετα απο περιοδους που εχουν πολυ αγχος (νομιζω).

edit: Τώρα επιβεβαίωσα αυτό που νόμιζα. Νομίζεις πως έρχεται η Μόρα μόλις ξυπνήσεις αλλά ο εγκέφαλος σου δεν έχει σταματήσει την έκκριση διάφορων ουσιών οι οποίες προκαλούν υπνική παράλυση. Έτσι δεν μπορείς να κουνηθείς. Τώρα για αυτό που λένε ότι έχουν δει και μία μάυρη φιγούρα να τους πιέζει ίσως και να το φαντάστηκαν.

Επεξ/σία από ilias_97
Δημοσ.

Αυτό λέμε και εμείς...!

*μορα

οχι δεν ειναι πραγματικοτητα οπως ειπα εξηγειται επιστημονικα αυτο και συμβαινει στους ανθρωπους μετα απο περιοδους που εχουν πολυ αγχος (νομιζω)

α ναι :P

ευτυχως :mellow:

φοβαμαι οτι δνε θα καταφερω ποτε να κανω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ υπνικη παραλυση... Δεν μπορω να συγκεντροθω με τιποτα! ο οποιοσδηποτε ηχος μου αποσπαει την προσοχη! :mad:

Δημοσ.

α ναι :P

ευτυχως :mellow:

φοβαμαι οτι δνε θα καταφερω ποτε να κανω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ υπνικη παραλυση... Δεν μπορω να συγκεντροθω με τιποτα! ο οποιοσδηποτε ηχος μου αποσπαει την προσοχη! :mad:

Φόρα ακουστικά και βάλε μία απαλή και χαλαρωτική μουσική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...