andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Επίσης, μιας που τον θυμήθηκα. Ώστε να αποκτήσετε καλές τεχνικές και μία καλύτερη άποψη για την αστρική προβολή, ο τύπος είναι πολύ καλός. γ@μω δεν εχει αγγλικους υποτιτλους..
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία η πιο "εύκολη" ώρα για επιτυχία είναι στις 3 το βράδυ. Δεν είνα τυχαίο που 3 θεωρείται και ως η ώρα των μαγισσών. Επίσης το να έχεις φάει τον αμπακο δεν βοηθάει καθόλου... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από gtsamour
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 κοιτα το πρωι,μεσημερι ειμαι μια χαρα! εχω τελεια διαθεση να το κανω αλλα ζεσταινομαι το απογευμα,βραδυ δεν μπορω με τπτ....!!! σε σταση διαλογισμου πιανει ετσι δεν ειναι; Ποια ειναι αυτη?
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία η πιο "εύκολη" ώρα για επιτυχία είναι στις 3 το βράδυ. Δεν είνα τυχαίο που 3 θεωρείται και ως η ώρα των μαγισσών. Ναι τωρα τρεχω...!!! Ποια ειναι αυτη? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από andrikakis
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι η ώρα που για κάποιους λόγους το τοίχος που χωρίζει το φυσικό πεδίο με το μεταφυσικό γίνεται "λεπτότερο". Ποτέ δεν έχω καταφέρει τίποτα τη μέρα, μονο μια φορά είχα βγεί για λίγο μεσημέρι αλλά ήταν όλα πολύ θολά και κράτησε ελάχιστα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από gtsamour
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 λες? να μεινω ξυπνιος αλλο λιγο και να το προσπαθησω? αλλα οπως ειπα θα φοβηθω σιγουρα λιγο...
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ειναι η ώρα που για κάποιους λόγους το τοίχος που χωρίζει το φυσικό πεδίο με το μεταφυσικό γίνεται "λεπτότερο". Ποτέ δεν έχω καταφέρει τίποτα τη μέρα, μονο μια φορά είχα βγαί για λίγο μεσημέρι αλλά ήταν όλα πολύ θολά και κράτησε ελάχιστα. μαλιστα.... με εψησες... πες μου ωραια θετικα πραγματα και τροπο (ΞΑΝΑ) για να περασω.... μετα τις 3 να το κανω η τωρα μεχρι τις 3 ειμαι μεσα; λες? να μεινω ξυπνιος αλλο λιγο και να το προσπαθησω? αλλα οπως ειπα θα φοβηθω σιγουρα λιγο... ελα ελα μαζι!! να συναντηθουμε κι'ολας χΔ
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση απλά χαλάρωσε κλείσε τα μάτια και σκέψου ότι ανυψώνεσαι. Θα βρεθείς πάνω απο το σώμα σου άμεσα. Έτσι εκανα την πρώτη μου "έξοδο" και ήταν πανευκολο σε αυτό το στάδιο. Κατσε γιατι θα τρελαθω. Δλδ αστρικη προβολη πετυχαινεις μεσω υπνικης παραλυσης; Γιατι την παθαινα μεχρι και 4 φορες σε μια νυχτα και απλα ετρεμα απο φοβο και προσπαθουσα να κουνηθω παση θυσια. Απλα επρεπε να κλεισω τα ματια μου και να χαλαρωσω; Ε τοτε τι σκ@τ@ τεχνικες υπαρχουν για να κανεις αστρικη προβολη; Εκτος και εαν παθαινω κατι διαφορετικο απο την υπνικη παραλυση. Να σας δωσω ενα παραδειγμα. Ξυπναω μεσα στο βραδυ και παω τουαλετα. Πεφτω να κοιμηθω ξανα και στο καπακι παθαινω υπνικη παραλυση.. Μολις συνερχομαι και παω να κλεισω τα ματια μου ξανα το ιδιο!! Συμβαινει τοσο σε πλαγια θεση οσο και ανασκελα. Ειναι πολυ παραξενο γιατι συμβαινει πολυ γρηγορα απο τη στιγμη που παω να ξαπλωσω, εκτος και εαν ετσι πιστευω εγω.
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 lol πού θα εισαι? εγω μαλλον προς κρονο μερια αα εγω σκεφτομουν οπου ειναι η παπαριζου οντως σεληνη που θα βρεθουμε ευκολοτερα
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Η υπνική παράλυση οφείλεται στο ότι το αστρικό σώμα μολις έχει επιστρέψει ή ετοιμάζεται να φύγει απο το υλικό σώμα και δεν είναι ακομα πλήρως ¨"ευθυγραμμισμένο" με το φυσικό σώμα κατα κάποιο τρόπο οπότε και γιαυτό η συνείδηση δεν έχει ακόμα τον έλεγχό του. Γιαυτό ουσιαστικά είσαι ήδη με το ένα πόδι έξω και άρα πιο εύκολο να βγείς... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από gtsamour
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 αα εγω σκεφτομουν οπου ειναι η παπαριζου οντως σεληνη που θα βρεθουμε ευκολοτερα Πλάκα πλάκα αν το πετύχει εσύ και εγώ περίπου την ίδια ώρα (πιθανότητες 1%) πάμε και οι 2 Ακρόπολη και έτσι θα καταλάβουμε αν όντως η α.π. είναι κάτι το πραγματικό ή μεταφυσικό και αν γίνεται σε rtz.
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Πλάκα πλάκα αν το πετύχει εσύ και εγώ περίπου την ίδια ώρα (πιθανότητες 1%) πάμε και οι 2 Ακρόπολη και έτσι θα καταλάβουμε αν όντως η α.π. είναι κάτι το πραγματικό ή μεταφυσικό και αν γίνεται σε rtz. Πλάκα πλάκα αν το πετύχει εσύ και εγώ περίπου την ίδια ώρα (πιθανότητες 1%) πάμε και οι 2 Ακρόπολη και έτσι θα καταλάβουμε αν όντως η α.π. είναι κάτι το πραγματικό ή μεταφυσικό και αν γίνεται σε rtz. χαχα ναι! χρειαζομαστε ομως βοηθεια! gtsamour πες τι να κανουμε πλζ!
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 τι τι να κανουμε αν γινει αυτο απλα σκεφτεσαι που θες να πας και πας. αν και καπου ειχα διαβασει οτι την πρωτη φορα καλυτερα να μην απομακρυνθεις και πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα