andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 τι τι να κανουμε αν γινει αυτο απλα σκεφτεσαι που θες να πας και πας. αν και καπου ειχα διαβασει οτι την πρωτη φορα καλυτερα να μην απομακρυνθεις και πολυ. ναι μωρε...το πως ομως... απλα μενω ακινητος και συγκεντρωμενος;
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δύσκολο να καταφέρεις να πάς εκεί που θέλεις με την πρώτη και ακόμη πιο δύσκολο να καταφέρεις να μείνεις για πολύ έξω.
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επίσης δείτε τα παρακάτω. Κείμενο που ανέπτυξε άτομο το οποίο όπως λέει "προσπαθούσε και ξανά προσπαθούσε" μέχρι που τα κατάφερε. Κοιτάξτε για τη τεχνική "Phasing". Εδώ θα βρείτε στοιχεία για αυτό το τρόπο. Κοιτάξτε για παράδειγμα το "Β)". Εδώ ένα framework που ανέπτυξε το ίδιο άτομο που έδωσα στο παραπάνω link Δεν πρέπει να βιάζεστε. Η αστρική προβολή είναι ένας στόχος ζωής. Δεν επιτυγχάνεται σε μία μέρα, ούτε σε μία βδομάδα. Έχω διαβάσει σχόλια από άτομα που έκαναν μέχρι και 20 χρόνια ώστε να τα καταφέρουν. Χτίστε το σιγά-σιγά. Π.χ. κάποτε με συμβούλεψαν να δω το παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=xE9S4ll1j4s&feature=player_embedded Αφού το δείτε, διαβάστε αυτό και δώστε βάση σε αυτό: You need to learn to meditate consistently first before trying more complex things, no wonder you are frustrated. Some how we have to calm that mind down or figure out a way to keep it occupied with non-operational non analytical fluff. Τα παραπάνω είναι συμβουλές που μου έδωσαν παλαιότερα. Μία εύκολη τεχνική, είναι αυτή. Σε μένα δεν είχε αποτέλεσμα, αν και θυμάμαι ότι με χαλάρωνε πολύ όποτε τη δοκίμαζα και το μούδιασμα στο σώμα έρχονταν γρηγορότερα. Άλλη τεχνική η παρακάτω: Step 1 : wake up 2 hours earlier then normal. Step 2 : take a leak , blow your nose etc Step 3 : maintain your grogginess Step 4 : find a couch Step 5 : close eyes and free mind of thoughts (should be easy as your groggy) Step 6 : start to feel paraylsis after around 30 minutes or heavy vibration Step 7 : dont panic , dont get too excited . Will yourself to partially sit up or roll off couch. μία άλλη αυτή, η οποία χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από εσάς διότι πρέπει να προσπαθήσετε να ακούσετε ήχο από το... κεφάλι σας. Προσωπικά τη βρήκα αυτή τη τεχνική διότι ακούω συνέχεια έναν ήχο (το πρόβλημα μου ονομάζεται Tinnitus). Ένα βίντεο για να καταλάβετε τι είναι, εδώ και η τεχνική: 1) For this exercise, relax and focus your mind. Then start listening for this whining sound in the center of your head. Once you find it, use your imagination to try to increase the pitch and volume. Increase the pitch until the sound is almost out of the range of your hearing. Do this for as long as it takes until you get the vibrations. or 2) For this exercise, relax and focus your mind. Then start listening for this whining sound in the center of your head. Once you find it, use your mind to try to increase the volume. Increase the volume until you can't hear the sound anymore. Then relax a little until you can hear the sound again. Then raise the volume again until you can't hear the sound anymore. Keep repeating this cycle. Eventually this will cause the vibrations to come so you can separate your soul body from your physical body. Once you can feel the vibrations then do the technique below: I separate my soul from my physical body when I feel a faint tug that usually occurs immediately when the vibrations come. Sometimes it comes slightly later. The tug only last for a second, so you may miss it. The tug feels like you are rising and sometimes it feels like you are falling. Remember it only lasts for a second. That is your go time. Then at that exact moment of the tug, you can try rolling out, lifting out, sitting up, willing your conscious forward, slipping through the soles of your feet, or you can rise like steam escaping through the top of your head. Do whatever exit method that gives you the best results. The vibrations may be very strong or very weak depending on how deep your sleep paralysis is. The deeper the sleep paralysis, the less intense the vibrations are. The less intense vibrations feel like a slight shiver. The more intense vibrations feel like your entire body is shaking. Τέλος, πρέπει να δείτε τι άτομα είστε. Μπορεί ο εγκέφαλος σας να υπερλειτουργεί συνεχώς ξερωγώ και πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης: *Active components are actions which require action from the physical body. These are not so easy like the passive components. Active are-breathing techniques are very active -eye movement is medium active -constant observing (feeling) of the physical body medium active -emotions can cause medium till high active, this includes anticipation for the expected things, fears and similar emotional feelings. **Passive components are actions, which does not require action from the physical body. They are much easier. Passive are: -Thoughts are medium passive, the unconscious layer (second layer) of thoughts is extremely passive. -Hearing is medium passive. But hearing of sudden and not constant sounds and noises is very acctive. -the pure focus on supernatural abilities (without usint anything of the phsical body) is very passive -hypnagogig images are very passive -visualisations and imaginations are also very passive The OBE atempt can have two main courses. The active course and the passive course. Both are completely different. The active course leads to vibrations, while the passive course leads to sleep paralysis. Try it out! But note: Too active courses leads to beeing awake, while too passive courses leads to fast falling asleep. But this affects only experienced users, because it needs practice too make the activity or passivity perfect. Ελπίζω να μη σας κούρασα. Καλές προσπάθειες και μη ξεχνάτε: Δε θα τα καταφέρετε σε μία μέρα, ούτε σε ένα μήνα. Ίσως ούτε και σε έναν χρόνο. Εγώ 7-8 μήνες τώρα προσπαθώ, δίχως αποτέλεσμα. Και όλα τα παραπάνω από ένα άτομο το οποίο πραγματικά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι υπάρχει το φαινόμενο της "αστρικής προβολής". Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από giorgos147 1
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κοίτα και εγώ το ίδιο με εσένα πιστεύω. Αλλά δεν μπορώ να απορρίψω κάτι έτσι χωρίς πρώτα να το προσπαθήσω, να μη του δώσω μία ευκαιρία... Το ξέρω ότι χρειάζεται πολύ αναμονή. Αυτό που μου τη σπάει είναι πως κάποιοι το παθαίνουν καταλάθος!! (τουλαχιστον ετσι λενε) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από ilias_97
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Είναι γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι φτάνουν το στόχο πολύ πιο εύκολα απο άλλους ενώ άλλοι δεν τα καταφέρνουν ποτέ ή πολύ δύσκολα και μετά απο πολλές προσπάθειες. Σε άλλους πάλι μπορεί να συμβεί απο μόνο του και χωρίς καμία προσπάθεια. Ίσως γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν περισσότερο αφυπνησμένη συνείδηση απο άλλους. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από gtsamour
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Κοίτα και εγώ το ίδιο με εσένα πιστεύω. Αλλά δεν μπορώ να απορρίψω κάτι έτσι χωρίς πρώτα να το προσπαθήσω, να μη του δώσω μία ευκαιρία... Το ξέρω ότι χρειάζεται πολύ αναμονή. Αυτό που μου τη σπάει είναι πως κάποιοι το παθαίνουν καταλάθος!! μια κοπελα στο metafysiko.gr με την πρωτη φορα τα καταφερε στις 3 ακριβος να αρχισουμε;
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το πρωτο και πολύ βασικό βήμα είναι να κάνεις διαλογισμό, να μάθεις να ελέγχεις το "φλύαρο" μυαλό και να το σταματάς. Έτσι αποφεύγεις το να πέφτεις σε όνειρο και να το χάνεις... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από gtsamour
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το πρωτο και πολύ βασικό βήμα είναι να κάνεις διαλογισμό, να μάθεις να ελέγχεις το "φλύαρο" μυαλό και να το σταματάς. Τα λέω όλα στο παραπάνω ποστ μου. Ρε αλήτες, τα διαβάζετε ή τσάμπα τρώω τον χρόνο μου; Επίσης, έλα, ζηλέψτε. http://www.youtube.com/watch?v=x8w2eo3HAkk
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Αχ αυτός ο χαρδαβέλας, μέσα απο την αφέλειά του παίρνει ένα σοβαρό θέμα και το κάνει ρόμπα.
ilias_97 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα λέω όλα στο παραπάνω ποστ μου. Ρε αλήτες, τα διαβάζετε ή τσάμπα τρώω τον χρόνο μου; Επίσης, έλα, ζηλέψτε. http://www.youtube.com/watch?v=x8w2eo3HAkk για το βιντεο Εγώ τα διάβασα (όσα πρόλαβα τα υπόλοιπα αύριο) θα δοκιμάσω αυτό με την άσπρη ενέργεια και τη μοβ φωτιά (ή οπως αλλιως λεγονται) για να χαλαρωσω... edit: Αρχίζω και ο θεός βοηθός. Τα λέμε αύριο Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από ilias_97
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Αχ αυτός ο χαρδαβέλας, μέσα απο την αφέλειά του παίρνει ένα σοβαρό θέμα και το κάνει ρόμπα. Είναι και ψεύτης. Αυτό που κάνουν δε γίνεται που να τον χτυπάν πάνω σε κάρβουνα. http://www.youtube.com/watch?v=4-F7bHvfJYA
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Α καλά... χαχαχαχαχ την είχα δει την εκπομπή και είχα λιώσει.
andrikakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ειναι παρα πολλα και αγγλικα...δεν μπορω να τα διαβασω τωρα αλλη μερα π θα εχω ορεξη χΔ Παω και να προσπαθησω! ββ τα λεμε αυριο!
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Προσωπικά τη βρήκα αυτή τη τεχνική διότι ακούω συνέχεια έναν ήχο (το πρόβλημα μου ονομάζεται Tinnitus) Έλα ρε.. εγω εχω εμβοες (Tinnitus) εδω και 3 χρονια.. ο 1ος χρονος ηταν μαρτυριο, αλλα πλεον εμαθα να ζω με αυτο, δεν με ενοχλει καθολου πια..
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Kαι εγώ τα ίδια, δεν νοιώθω παλμούς στο σώμα αλλά μονο αυτό το βουητό που πραγματικά με ξεκουφαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα