Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε.. εγω εχω εμβοες (Tinnitus) εδω και 3 χρονια.. ο 1ος χρονος ηταν μαρτυριο, αλλα πλεον εμαθα να ζω με αυτο, δεν με ενοχλει καθολου πια..

Εγώ το έχω από τότε που με θυμάμαι. Πλέον έχω μάθει να μη το ακούω, αλλά υπάρχουν στιγμές που έχει απόλυτη ησυχία και είμαι με φίλους ξερωγώ και λέω "πόσο πιο γαμάτα θα ήταν να μην είχα αυτό το κωλοήχο στο κεφάλι μου;". Και ο ηλίθιος ζηλεύω τους άλλους που έχουν αυτή την "απόλυτη ησυχία".

Kαι εγώ τα ίδια, δεν νοιώθω παλμούς στο σώμα αλλά μονο αυτό το βουητό που πραγματικά με ξεκουφαίνει.

Όχι, όχι. Δε μιλάμε για βουητό που το ακούμε μόνο κατά τη προσπάθεια αστρικής προβολής. Το ακούμε συνέχεια καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μας από τη στιγμή που θα το αποκτήσουμε.

Αν ακούς βουητό σε προσπάθεια σου για Α.Π., τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Δημοσ.

Kαι εγώ τα ίδια, δεν νοιώθω παλμούς στο σώμα αλλά μονο αυτό το βουητό που πραγματικά με ξεκουφαίνει.

Εγω εχω 24 ωρες το 24ωρο.. 365 μερες τον χρονο εδω και 3 χρονια.. ειναι παθηση, απο βλαβη στο αφτι ή απο κατι αλλο και δεν θεραπευετε.. μεχρι και μαγνητικη εγκεφαλου εχω κανει αλλα τιποτα.. εχει σχεση με την πιεση στον εγκεφαλο και την ροη του αιματος απο οτι εχω διαβασει, που τυχαινει κατα την προσπαθεια για αστρικη προβολη να συμβαινει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος, εγώ αναφερόμουν στο βουητό που ακουω λίγο πρίν το διαχωρισμό. Είναι εκκωφαντικός.

Έχω κάνει πολλές φορές αστρική προβολή και έχω πολλές συγκλονιστικές θα έλεγα εμπειρίες... σε κάποιες απο αυτές μου έρχονταν κλάμματα απο τη χαρά με το που γύριζα πίσω.

Επεξ/σία από gtsamour
Δημοσ.

Παντως αστρικη προβολη δε καταφερνεις πριν τον υπνο ετσι; Κοιμασαι, μισοξυπνας και οταν πας να ξανακοιμηθεις σε πιανει. Ετσι;

Οποτε ποιος ο λογος να κανεις ορισμενες τεχνικες πριν τον υπνο; Εκτος και εαν γινεται και ετσι αστρικη προβολη, αλλα λογικα πιο δυσκολα, ισως ομως πιο συνειδητα.

Γιατι οταν εμενα με πιανει υπνικη παραλυση απο το πουθενα, δε ειναι συνειδητο, αλλα εαν καταφερω και κλεισω τα ματια μου χωρις να πανικοβληθω, ισως μετεπειτα να μπορω να καταλαβαινω τι γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για τον ήχο κατά τη προσπάθεια μίας Α.Π.:

It is the sound that is made from oscillations or vibrations of the pineal gland which is in the exact center of the head. This is a good thing to have for OBE's. Below is a link to a picture of the pineal gland that is located in the center of the head. On the other hand, tinnitus isn't in the center of the head. Tinnitus is a disorder of the ears.

uchr_01_img0052.jpg

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Δεν κοιμαμαι για κανενα λογο.. κατι εχω παθει και δεν μπορω να παρω βαθια αναπνοη.. νιωθω σαν λαχανιασμενος.. και ολο πεταγομαι πριν κοιμηθω κ νιωθω σαν να πεφτω αποτομα..

Δημοσ.

Και εγώ χΔ

Δεν κοιμαμαι για κανενα λογο.. κατι εχω παθει και δεν μπορω να παρω βαθια αναπνοη.. νιωθω σαν λαχανιασμενος.. και ολο πεταγομαι πριν κοιμηθω κ νιωθω σαν να πεφτω αποτομα..

Δεν κοιμάσαι;

Δημοσ.

Εγω παλι εκει που χαλαρωνα... κοιμηθηκα :D ημουν κουρασμενος.

Και εγώ χΔ

Δεν κοιμάσαι;

Για θυμηθείτε τι είπα και δοκιμάστε και άλλου εκτός από το κρεβάτι

Τέλος, προσπαθήστε και σε καμία καρέκλα αντί για κρεβάτι. Αυτό που διαβάζω συνέχεια σε ξένο φόρουμ είναι το "μη προσπαθείτε στο κρεβάτι και μόνο εκεί, αλλά και σε μια αναπαυτική καρέκλα, διότι το κρεβάτι είναι το μέρος όπου το σώμα μας έχει μάθει να αναπαύεται και το υποσυνείδητο του λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί".

Δημοσ.

Παιδια εγω χθες την ωρα που ημουν ξαπλωμενος και αναμεσα στο ξυπνιος/κοιμισμενος αρχισα να ταρακουνιεμαι ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ που ενιωθα οτι εκανε ενα τεραστιο σεισμο!

Ξεξυπνησα και ειδα οτι τπτ δεν κουνιοταν!!!

Κοιμηθηκα βεβαια ξανα μετα απο 2 ωρες...!! :fear:

Αν αφηνα τον εαυτο μου ηρεμο λετε να εβγαινα; :devil:

Δημοσ.

Ρε παίδες...

Εάν εκεί που κάποιος έχει βγει έξω από το σώμα του... και είναι σε μέρη που δεν ξέρει, περιπλανιέται, γνωρίζει το περιβάλλον...

Εάν εκεί λοιπόν... γλιστρήσει και πέσει. Θα σπάσει τίποτα ή όχι;

Δημοσ.

Παιδιά χωρίς καμία διάθεση για trolling και όντας τελείως άσχετος πραγματικά πιστεύετε ότι γίνονται τέτοια πράγματα?

Υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα? Κάποιος τρόπος να το προσπαθίσω και εγώ?

Ποστάρω πριν διαβάσω όλο το thread,θα το δω αργότερα το βράδυ.

Δημοσ.

Παιδιά χωρίς καμία διάθεση για trolling και όντας τελείως άσχετος πραγματικά πιστεύετε ότι γίνονται τέτοια πράγματα?

Υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα? Κάποιος τρόπος να το προσπαθίσω και εγώ?

Ποστάρω πριν διαβάσω όλο το thread,θα το δω αργότερα το βράδυ.

Θα απαντήσω με κάτι που λέει ο λαός: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ότι κάτι υπάρχει, ναι, κάτι υπάρχει. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...