Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 εδώsorry για το offtopic ωωωχχχ και τοπικ για πάρτη μου... :lol: :lol: εγώ δεν ξέρω τπτ... !! υ.γ πέρα απτην πλάκα εγώ αναφέρομαι στην ζωή ώς Lucid dream...γιατι έτσι την αντιλαμβάνομαι... και έχω και το καλό οτι δεν βλέπω όνειρα... ! οπότε ξεσπάω εκεί..
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη καταλαβαινεις οτι εισαι μεσα σε ονειρο και το ελεγχεις οπως θελεις? Από πολύ μικρός, νηπιαγωγείο φάση. Ξεκίνησα να το κάνω όταν έβλεπα έναν εφιάλτη όπου μας είχαν απαγάγει όλα τα παιδάκια κάτι μασκοφόροι και είχα χεστεί πάνω μου και δυσφορούσα φοβερά, μέχρι που πήρα πρέφα πως ονειρεύομαι και βρήκα ένα πολυβόλο και άρχισα να σκίζω ράμματα. Από τότε όποτε κάτι ξεκινάει να μην πηγαίνει όπως γουστάρω σε ένα όνειρο, το αλλάζω.
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Από πολύ μικρός, νηπιαγωγείο φάση. Ξεκίνησα να το κάνω όταν έβλεπα έναν εφιάλτη όπου μας είχαν απαγάγει όλα τα παιδάκια κάτι μασκοφόροι και είχα χεστεί πάνω μου και δυσφορούσα φοβερά, μέχρι που πήρα πρέφα πως ονειρεύομαι και βρήκα ένα πολυβόλο και άρχισα να σκίζω ράμματα. Από τότε όποτε κάτι ξεκινάει να μην πηγαίνει όπως γουστάρω σε ένα όνειρο, το αλλάζω. Αν το εξασκησεις λιγο παραπανω θα μπορεις να κανεις οτι θες οχι μονο οταν ειναι εφιαλτης, εισαι πολυ τυχερος
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γίνεται να το εξασκήσω κάπως να γίνεται ό,τι θέλω και στον ξύπνιο μου;
frenzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Σε 5 απλά βήματα.Έμφαση στο πρώτο μέρος του πέμπτου βήματος.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γίνεται να το εξασκήσω κάπως να γίνεται ό,τι θέλω και στον ξύπνιο μου; Όχι αλλά μπορεις να κοιμάσαι πολύ!
slygeo87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ...όπως γουστάρω σε ένα όνειρο, το αλλάζω. Πολύ φρέντυ κρούγκερ βλέπεις.
bnvdarklord Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγώ μικρός ειχα δει ότι ημουν σε ενα ασανσερ το οποίο κατεβαινε προς τα κάτω.(Ήξερα οτι ήταν όνειρο) Στο panel με τα κουμπιά των ορόφων είχε 2 κουμπια. Το ενα εγραφε Προς Όνειρο και το άλλο Ξυπνημα. Πατησα το Ξυπνημα, και ξυπνησα. Παντα αναρωτιώμουν τι θα γινοταν αν ειχα πατησει το αλλο.
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 σοβαρά τώρα απο μικρός κοντά προνήπιο φάση ελέγχω τα όνειρα,το πρώτο όνειρο που κατάφερα να πάρω τον έλεγχο ήμουν 1,5 χρονών και μια ομάδα απο ορκς είχαν περικυκλώσει το σπίτι μου,αφού μπήκα στην διαστημική κάψουλα ταξίδεψα ως την Ανδρομέδα,έκλεισα ένα καλό deal με έναν μαυρέμπορα και αγόρασα την τελευταία έκδοση του εξκαλιμπερ,γύρισα πίσω και τα έσφαξα όλα πριν προλάβουν να κουνηθούν τώρα αν σβηστεί ΚΑΙ αυτό ή φάω ban γιατί υποτίθεται το post στερείται σοβαρότητας ας δει κάποιος και το κάτω Από πολύ μικρός, νηπιαγωγείο φάση. Ξεκίνησα να το κάνω όταν έβλεπα έναν εφιάλτη όπου μας είχαν απαγάγει όλα τα παιδάκια κάτι μασκοφόροι και είχα χεστεί πάνω μου και δυσφορούσα φοβερά, μέχρι που πήρα πρέφα πως ονειρεύομαι και βρήκα ένα πολυβόλο και άρχισα να σκίζω ράμματα. Από τότε όποτε κάτι ξεκινάει να μην πηγαίνει όπως γουστάρω σε ένα όνειρο, το αλλάζω.
slygeo87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, υπάρχει και η πιθανότητα να κάνει πλάκα. Ας ελπίσουμε...μέχρι να μας απαντήσει.
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δε με πειράζει αν κάνει πλάκα,το δικό μου ποστ γιατί σβήστηκε δε κατάλαβα
slygeo87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είμαστε περισσότερο ανεκτικοί στο trolling των συντονιστών. Ανωτέρα βία φίλε...
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν έκανα πλάκα. Έχω πολύ καλή μνήμη για βλαμμένα πράγματα. Θυμάμαι και ότι ένα κοριτσάκι συγκεκριμένο, το σκότωσαν πρώτο -εντελώς τυχαία ήταν το κοριτσάκι που στην πραγματικότητα βρωμούσε σκατίλα. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω τι βρίσκετε τόσο ντιμπιγουάου και ανπιστέφταμπλ, γενικά το να παρεμβαίνει κανείς στα όνειρά του μου φαίνεται σχεδόν αυτονόητα εφικτό και άνευ ενδιαφέροντος -αυτό για το παλικάρι που με αποκάλεσε "τυχερό".
bnvdarklord Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Lucifer ποσο συχνά εχεις επίγνωση οτι αυτο που βλεπεις ειναι όνειρο; Ή καθε ονειρο που βλέπεις ξέρεις οτι ειναι όνειρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα